User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
70 sonuçtan 58 ile 70 arası

Konu: VENOM Type-R

kkursat01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Boş teneke cok langırdarmıs , kedi uzanamadigi cigere mindar dermis biz bunlari biliyoruzda bu ortam daha ayikamamis bazi seyleri burda herkes muhendis herkes uzman zaten biz ne biliriz ki ???
    TypeR in el kitabi ADANA da gardasim yayincilik tarafindan basiliyor zaten inanmayan arastirir

06eg774 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1-2-3-4-5-6 full gas yapsan sayfa kitlenecek masallah..herkes kendine gore sofor herkesin arabasi kendine iyi masallah degip gecmek en mantikli olan..allah kaza bela vermesin sıkıstırma on numara kardesim..
    RedNose Team - Project 01 Garage
    Mature K20

yasinipek79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EkCTR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    TAMAM SİZ EVLİYA ÇELEBİSİNİZ HAKLISINIZ SİZ ...Herkesin Kendi kazancına göre alabilecegi şeyler vardır allah herkese versin ,inş daha iyileri sizin olur Teneke parçası deyilmi nedir sizdeki bu dünya malına kafayı takmışsınız yaa insanlıgınız ölmüş sizin...
    Evliya Celebinin konuyla alakasi yok.Evliya Celebi kimdir.?Ben biliyorum sende bir ogren.Benzetme olmamis.Insanlik olmus derken dogru para pul pesinde olanlar icin dogru ama bununda konuyla alakasi yok.Bakis acimiz cok farkli neyse olabilir herkes ayni seyi dusunmek zorunda degil.Uzatmayalim sen haklisin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kkursat01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Boş teneke cok langırdarmıs , kedi uzanamadigi cigere mindar dermis biz bunlari biliyoruzda bu ortam daha ayikamamis bazi seyleri burda herkes muhendis herkes uzman zaten biz ne biliriz ki ???
    TypeR in el kitabi ADANA da gardasim yayincilik tarafindan basiliyor zaten inanmayan arastirir
    Bos teneke dedigin eger yorum yapanlarsa cok ayip cunku Muharrem Kelalper Yasin bu isi bilen kisiler.kotu niyetli olmadan bildiklerini gorduklerini yazmislar.Burada birbirimize faydamiz olmaliki forum islevini gorsun.Bos teneke yanlis kelime olmus.

yasin_R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanlış anlamıssın ustad egolarımız yok çok şükür ama ilk defa da binmiyoruz önemli olan allahın kaza bela göstermesin ..haklısınız vitesleri kesicili atıorum oda benim ayrı bi zevkim ama lakin sizin öneriniz de biraz yanlış anlamış olabilirim
    Kardeşim benim burda ki tepkileri konuşmaları kötü algılama ben bile bişeyler söyledi isem senin İnan iğiliğin için zengin paran vardır su bu arabaya binmeyle alakası yok.
    Eleştiriye açık olmak güZel birşey aslında karşı cephe almak yerine bilgilenmek daha güZel aslında zaten bu hayatta herkezin bi doğrusu var ben yanlışım diyen yok denecek kadar azdır . karşı görüş savunduğunda atışmalar başlar gereksizce konu neolursa olsun
    Önemli olan sağlıklı sekilde keyif Alman, güle güle bin tekrar
    PowerTune

kkursat01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yasinipek79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bos teneke dedigin eger yorum yapanlarsa cok ayip cunku Muharrem Kelalper Yasin bu isi bilen kisiler.kotu niyetli olmadan bildiklerini gorduklerini yazmislar.Burada birbirimize faydamiz olmaliki forum islevini gorsun.Bos teneke yanlis kelime olmus.
    Sözüm bilgisi olanlara degil bilgisi olmayipta atip tutanlara yanlis.anlasilmasin ama bu guzel videonun altina gereksiz tartismalarin olmasi sacma oldu masallah deyip gecmek bukadar zor olmamali bence daha fazla yorum yapilmasin herkese keyifli forumlar...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kkursat01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sözüm bilgisi olanlara degil bilgisi olmayipta atip tutanlara yanlis.anlasilmasin ama bu guzel videonun altina gereksiz tartismalarin olmasi sacma oldu masallah deyip gecmek bukadar zor olmamali bence daha fazla yorum yapilmasin herkese keyifli forumlar...
    Kursat zatwn TC Type r cok guzel bir araba.Kotu niyetle yorum yapilmasina bende karsiyim.insallah asilhan da dahada iyi gider.Sorunsuz biner.Tek temennim budur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    typer olunca arac, millete biseyler oluyor ...
    masallah.
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sagolasın apo abi seni takip edecem ama çok hızlısın hergün ayrı.bi araç
    dur şimdi hergün başka araba felan deme bizede laf gelir .. kendi yağımızda kavrulmaya çalışan adamlarız biz..

bahadirgul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah özledik CTR'yi
    Ep3 Love'R

by serçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bahadirgul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah özledik CTR'yi
    Hoş geldin nerelerdeydin sen ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cihaz çok gergin sağlam yürüyor allah kaza bela vermesin tek merak ettiğim neden vtec kullanıcıları sürekli kesicide yürütüyor bu cihazları

Bir dönem çok niyetlendim ep3 için alayım kapalı garajda yatırayım diye ama hangi cihaza el atsam rol den role koşmuş sürekli kesici de yürütülmüş

ufak tefek sürtmelerden dolayı keyfe keder komple boyatılmış !!!!!! cihazlara denk geldim zaten stok hiç bulamadım sahibinden de zaten 1 tane buldum

üzerinde filtre bile yoktu 100k istiyordu sanırım birisi satın aldı ilan 2 gün sonra ilandan kalkmıştı neyse kafa ütüledim kusura bakma

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    okumamışım yazılanları. Buradaki herkes mühendis olmayabilir ama çoğu araba ile uğraşan adam neden sürekli olarak kesici üzerinde gidilmemesi gerektiğini bilir ;haa sorarsan ben mühendisim. Sana neden yatak saracağını madde madde anlatırım ama ne kadarını anlarsın bilemiyorum. Bi de allah aşkına şu kadar param var bu kadar param var istersem bugattiye binerim ayaklarını bırakın. Arabaya 6milyon tl verebilecek adam gidipte Type R alıp sokak arasında kesici üzerinde tepinmez.
    IN BOOST WE TRUST

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)