4 saniye nolcak ki :D
http://galeri7.uludagsozluk.com/248/...-ya_468471.jpg
Printable View
4 saniye nolcak ki :D
http://galeri7.uludagsozluk.com/248/...-ya_468471.jpg
Sonunda beklenen hareket geldi R.S den.Tayyarı merak ediyorum ama sanırım alamaz bu süreyi :)
Yok ya gitmiyor bu 250 de takilmiss
Saka bu yana reno rs i seviyorum almanlar dahil herkesin eline vermeside ayrica hosuma gidiyor helal olsun adamlara
daha geçen gün muhabbetini yaptık beklediğim olay bu işte mrs :icon_tup:cupra:icon13: :))
10 lirada olsa 5 lirada olsa ben olsam yine kendim getirtirdim.mais getirse getirse rs getirir zar zor hadi hasbelkader 1-2 trophy getirdi diyelim ama bu versiyon trophy-r.onuda getirebileceğini sanmıyorum zaten 250 adet ve avrupada 15 ülkede satılacak arabayı mais getiricekte biz görücez :)
Milletin ithal araca yanaşmamasının sebebi galericiler.şahsi ithalat olursa yine sıkıntı olmaz herşey açık ve net olursa.piyasa araçları olsa dediğiniz doğruda zaten gelmeyen sınırlı ve kupon araçta sorun olacağını sanmam
Bu arada rs in rakipleri tam olarak kimler?
Cup versıyonunu getırmıyeceklerı kesın.
Ithalat ıcın fıyat farkı olmalı benım gozumde,yoksa ugrasmaya degmez.
Galerıler bu otomobıl pıyasındakı her turlu sahtekarlıgı yıllar boyu yaptılar ve aferdersın piç ettıler.
Bugun Borusan'ın urun muduru aradı,M235 Cup ıcın konustuk,almanya ıle yazısmalar baslamıs. Hayırlısı bakalım ;)
Arac cok stabıl onu arkası dıyecegım odur:) soforde ıyı o ayrı.
typer amca napacak bakalım :D
Dikkat ettim abi durduktan hemen sonra stop etti bi bırak soğusun :) bu bile adamların olaya bakış açısını özetliyor benim gözümde çık ve geç geçmezsen geri gelme demişler o da gaddar gitmiş :) hakkaten çok başarılı ve cesur.
Galerıler ıthal etmez,bunu yapan 3-4 aracı sırket var. Her marka ıcın ayrı tescıl ve garantı belgesıne ıhtıyac var,emınım kımse reno ıcın cıkarmamıstır. Ama yolu var.
M235 cok basarılı,bakalım ne olucak cevap.....
Video yu izledim sonra seatın videosunu daha önce izlememe rağmen yine tekrar izledim pilot cuprayı yolda tutmak için can çekişiyor maşallah rs yağ gibi akıyor
banada cuprayı süren pilot limitleri daha çok zorlamış gibi geliyor. Özellikle megane in son düzlükten sonraki virajları standart dönmüş gibi geldi. Ya da ben 7.50 altına çok inanmıştım :)
Önce cuprayı, sonra trophy -r' ı sonra bir daha cupra yı izledim. Böyle bir yol tutuş, böyle bir devirlenme yok maşallah her zaman demişimdir Renault ayrı, Renault Sport ayrı.. :) Cupra' daki pilot bildiğin yarış atı kullanıyor sanki. Çok cebelleşmiş cupra ile. Trophy - r ın stabilitesi ve pilotun soğuk kanlılığı beklenen sonucu getirmiş. :) Ki öyle seat gibi çokda piyasada reklam etmediler. Under8 dediler yetti.. :))
Renault' da Tyre-R da sevmem Fakat cok güzel gitmiş
Helal olsun...
Evet dediğiniz gibi seat pilotu o süreyi çok limitlerde gidip araçla mücadele vererek yapmış,renault sport ise gayet rahat güle oynaya zorlanmadan daha iyisini yapmış fark bu
Guzelmi? Evet guzel.Zevklimi? Evet cok zevkli ama 250 tane uretilen bir araba bence seri uretim bir araba degildir.Cupra 280 arabanin teybinden tutun, opsiyonlarina kadar dolu bir araba.Su anki halinin 110kg daha hafifini cuprada dusunebiliyor musunuz? Zaten hafifletildi demeyin araba MQB Platformuna gectigi icin hafifledi.Renault opsiyonlari ve parcalari kisarak hafifletti.
Sonuc olarak, en hizli onden ceker aracmi? Cevabi evet :)
Yanliz Turkiyeye hic gelmeyecek bir arac icin bosa seviniyorsunuz
çok eleştrilen beğenilmeyen hatta aşağılanan fransız arabası resmen ateş etmiş..