Cok ıyı olur.
Buarada sızın ılgınız nedır,eger bırebır ısın ıcındeysenız hemen telefonla halledebılırmıyız?
05326110766 numaram. Zahmet olmazsa sızınle konusmak ısterım numaranızı verırsenız.
Tam beklediğim gibi. Renault Sport'la pistte şaka olmaz.
Pilot da inanılmaz gidiyor.
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
RS yine çıtayı yükseltti. İç tasarımından nefret etsem de, yol tutuş ve devirlenme konusunda çok başarılı buldum. Type-R in işi çok zor. Eğer bu süreleri aşağı çekemezse ölü doğar.
Adamlar pistte resmen dalga geciyorlar diger markalarladogru duzgun sevinmediler bile
eminimki bunu da b•klayan cıkacaktır
![]()
AKKAYA OTOMOTİV KAPORTA&BOYA SERVİSİ
İstanbul / Kartal
Koskoca ring 'i döndü herif, hata arayacagım diyee bin takla attım, 1-2 ufak tefek şey dışında nokta hata yok.. Kusursuz döndü adam.. 6.20 sn'de okadar iyi toparladı ki, koskoca etap yalan olabilirdi.
Stock olarak bu süreler çok zor rakipleri için, bayıldım stabilizasyona, rocco r' ın ring süresini bilen var mı ?
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Honda'dan ses seda çıkmıyor Tayyar için?![]()
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
pilot mükemmel kullanmış. araç da iyi olunca rekor kaçınılmaz olmuş![]()
Yıgıt;arada 10 lıra falan olursa ne gerek var kı ugrasmaya? Ayrıca ıthalın adı cıktı yıgıt,pahalı arac harıc ugrasmanın manası yok,mıllet cuzzamlı gozuyle bakıyor. 458-gtr yada turbo S im duzgun evrak hatta otesı dıstrubutorden yukarı cekmeme ragmen kı cogunun ne oldugu acık,%10-20 fark edıyor...
Pilot ulan benim çocukluğum burada geçti der gibi dönmüş
2010 Astra 1.6T Sold
2013 W204 AMG Sold
...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)