User Tag List

Sayfa 6/7 İlkİlk ... 4567 SonSon
117 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Renault Mégane R.S. 275 Trophy-R Nürburgring

emrekuzdere - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oğuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben passatciyim renoyu destekliyorum ozellikle rs serisini destekliyorum onun disinda megane 1 olsun on numara arac civic neymis. Meg 1 in yaninda. Mesela vtec2 meg 2 den cokmu kalitelide laf yapiyosunuz burda renoculara.su honda fanatigi arkadaslar cidden bi bitmediniz.
    Sakin ol kardeş, klavyeyi yavaşça yere bırak şimdi.
    98'ies - 05'vtec2 - 93'Accord - 08'Accord - 05'Jazz - 98'Twingo - FD6 - E39 - G5Prelude - 99'Crv - 08'Auris - W204 - W176 - W164 - F20
    Alıntı RR-V8 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabayı biz mi getirelim yoksa siz gelip bağlar mısınız?

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben passatciyim renoyu destekliyorum ozellikle rs serisini destekliyorum onun disinda megane 1 olsun on numara arac civic neymis. Meg 1 in yaninda. Mesela vtec2 meg 2 den cokmu kalitelide laf yapiyosunuz burda renoculara.su honda fanatigi arkadaslar cidden bi bitmediniz.
    Heeeer zaman sölüyorum yine de sölicem
    Honda'cılar ile polemiğe girmek için kafayı sıyırmak lazım cidden.
    Dünyanın en iyi markası Mercedes sonra Honda. Bmw,Audi falan tıraş makinesi.
    Dünyanın en iyi 3 arabası vti,typer,s2000. Türkiye sınırlarını geçersen de Nsx'dir.
    Bitti.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Merthan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Heeeer zaman sölüyorum yine de sölicem
    Honda'cılar ile polemiğe girmek için kafayı sıyırmak lazım cidden.
    Dünyanın en iyi markası Mercedes sonra Honda. Bmw,Audi falan tıraş makinesi.
    Dünyanın en iyi 3 arabası vti,typer,s2000. Türkiye sınırlarını geçersen de Nsx'dir.
    Bitti.
    integra typerları unuttun çok ayıp
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emrekuzdere Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sakin ol kardeş, klavyeyi yavaşça yere bırak şimdi.
    Gayet sakinim senin gbi honda fanatikligi yapanlara her konuda cevabim bellidir. Pistlerin krali rs ay pardon hondaaaaa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meg2 gerçekten aşırı kalitesiz bir araç iç olarakta dış olarakta. vtec2 ile kıyaslanamaz bile ki nick'ime bakma hiç hondam olmadı alma düşüncemde yok... Laguna desen safrane desen anlarım ama meg2 gerçekten kalitesiz.. kaliteden anlayan herkez göğüse dahi baktığında anlarsın...

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VtecDream Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    meg2 gerçekten aşırı kalitesiz bir araç iç olarakta dış olarakta. vtec2 ile kıyaslanamaz bile ki nick'ime bakma hiç hondam olmadı alma düşüncemde yok... Laguna desen safrane desen anlarım ama meg2 gerçekten kalitesiz.. kaliteden anlayan herkez göğüse dahi baktığında anlarsın...
    3 tane vtec2 2 tane megane (birisi rs) sahibi olarak konuşayım bende, megane iç mekan kalitesi olarak civicden çok daha üstün. Hondanın da orta konsolunda 3 tane çevirme zıkkımı, 3 tane de tuş var. Donanım olarak zaten çok çok ilerde megane. Ha dayanıklılık olarak konuşcaksak, honda baş tacı tabi.
    .

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bırakın artık şu honda reno karşılaştırmasını valla bana gına geldi kaç gündür belki 20 konuda aynı konuşmalar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jeandan-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane vtec2 2 tane megane (birisi rs) sahibi olarak konuşayım bende, megane iç mekan kalitesi olarak civicden çok daha üstün. Hondanın da orta konsolunda 3 tane çevirme zıkkımı, 3 tane de tuş var. Donanım olarak zaten çok çok ilerde megane. Ha dayanıklılık olarak konuşcaksak, honda baş tacı tabi.
    benim kayınpederim meg2 kullanıyor şuan ben sanayide plastik kalıptan dökme yaptırsam anca okadar olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha hondanın arabası piyasayada yok ama hondacılar şimdiden Megane ı geçtiler helal olsun valla. Doğmamış çocuğa don biçmeye bayılıosunuz valla.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet bir honda daha sahip olmamışlar tarafından en iyi seçildi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    renault klasını konuşturmuş.rekabet iyidir.her zaman tüketicilere yarar sağlar.dün seat iyiydi bugün renault belki yakında honda rekoru kırar.

RACE WERKS

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VtecDream Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim kayınpederim meg2 kullanıyor şuan ben sanayide plastik kalıptan dökme yaptırsam anca okadar olur
    Anlıyorum...
    .

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyi bir japonseverim de şu konuda hondanın ne işi var Allah aşkına ? cıkacak type-r la ilgili bile bir şey yazmayıp konu nasıl vteclere geliyor anlamıyorum..

Trophy konusu hiç olmaya gidiyor.
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu başarıdan sonra renault'a laf eden kişi sindiremeyen kişidir.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    takaşi gil artık turbomu takar vtecmı acar allah yardımcıları olsn bu arada cupra bence yakalar 8 dakikalık pst iyi bı plotla yakalayamasa bıle bırsy kalmaz.
    pd130---> pd105--> d16a9--> z20let

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ruhsuz renaultlar ? Hahaha sayınn ercan erol ben anladimki sen kimin eşşeğine binersen onun türküsünü söylüyorsun, bundan 3 ay önce yere göğe sığdıramazdın renault ve renaultsport u renault un markalasmaya ihtiyaci oldugunu sanmiyorum, acaba baska firma kırsa rekoru bu cümleleri kurabilirmiydin ? Tabiki hayır dünya kabullenmiş renault un başarısını siz hala konuşun benim r19 da çok ruhsuzdur kerata renault her kesime hitap ediyor. Tamam renaultcuyum ama kesinlikle clio yu kangoo ya iyi demem mal ortada kalitesiz iş.Ama yok sen 30 bin e araba alıp mercedes kalitesi beklersen bilemem, ne kadar ekmek o kadar köfte
    Bir markada ruh kullanıcısına ne hissettirebildiğiyle alakalıdır. Ben 3 ay öncesine kadarda Renaultlar ve diğer markalar ile fikrimi dosdoğru söylüyordum yine de söylerim. Evet renault firması gerçekten başarılı bir firma ama personel taşımak konusunda. iş piste çıkmak ise kimse kusura bakmasın ben rakiplerinin 3 katı parayı veripte ancak performans olarak birazcık öne çıkan bir otomobile binmem. o yarıştırdığınız seatın fiyatına o otomobili satışa çıkarsın renault o zaman deki bana ne kaaa ekmek o kaaa köfte

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ruhsuz renaultlar ? Hahaha sayınn ercan erol ben anladimki sen kimin eşşeğine binersen onun türküsünü söylüyorsun, bundan 3 ay önce yere göğe sığdıramazdın renault ve renaultsport u renault un markalasmaya ihtiyaci oldugunu sanmiyorum, acaba baska firma kırsa rekoru bu cümleleri kurabilirmiydin ? Tabiki hayır dünya kabullenmiş renault un başarısını siz hala konuşun benim r19 da çok ruhsuzdur kerata renault her kesime hitap ediyor. Tamam renaultcuyum ama kesinlikle clio yu kangoo ya iyi demem mal ortada kalitesiz iş.Ama yok sen 30 bin e araba alıp mercedes kalitesi beklersen bilemem, ne kadar ekmek o kadar köfte
    bak tekrar söylüyorum. gerçekten iyi ekip, gecesini gündüzünü o pistte harcamış iyi bir pilot ve gerçekten çok iyi bir süre var ortada kabul. ama muhtemelen yalnızca slick ile piste atlamış, muhtemelen daha sessiz, muhtemelen daha konforlu, muhtemelen daha uzun ömürlü, muhtemelen daha donanımlı, muhtemelen daha kaliteli malzemelerle donatılmış, en muhtemelen daha iyi koltukları olan, ve yalnızca pist süresi değilde kullanım bakım vb durumlar için muhtemelen daha iyi tasarlanmış bir seri üretim otomobile karşılık, yalnızca amacı pist süresi olan, seri üretimi olamayacak bir pist otomobilinin 4 saniye gibi iyi bir fark olsada bu sürenin 8 dakikalık bir pist için pekte önemli olmadığı bir otomobili karşılaştırmak bir kere saçma. çokta zahmet harcamadan oluşturulacak bir pist aracı muhtemelen daha iyi süre çıkaracaktır. evet önceki rekor başarılıydı fakat bence yinede o otomobil genel olarak çokta başarılı değildi.

aynı pilotun her iki otomobilide aynı pistte test etmesi bile rekoru seat gibi yeni teşvik almış kopya bir firmanın tekrar ele geçirebilmesi için yeterli. hemde seri üretim bir otomobille özel tasarlanmış bir pist aracına karşılık.

honda konusunda da muhabbetler dönüyor. honda uçak üreten bir firma. honda 150den fazla alanda gerçekten liderce faliyet gösteren dünyanın ilk 5 süper şirketi arasındaki bir teknoloji firması. honda yalnızca bir otomobil firması değil. honda diğerlerinin kullandığı teknolojileri çoktaaaan efsaneleştirmiş ekmeğini yemiş ve markalaşmaya ihtiyacı olamayan bir firma. tıpkı bir mercedes gibi bir toyota gibi bir hyundai gibi bir petronas gibi bir general elektrik gibi bir sony gibi bir nippon gibi bir ford gibi bir daimler gibi. Honda dünyaya ilk yapay eli kazandırmış binlerce engeli kaldırmış bir firma. honda sağlık sektörünede enerji sektörünede ciddi yatırım yapan bir firma. bu dünyada teknoloji yarıştırılacaksa eğer bu işi kimse kusura bakmasında ya amerikanlar yapar yada japonlar. diğerleri ancak reklam peşinde koşarlar işte böyle. sizin aşırı besleme ile yapıp reklam amacıyla kullandığınız şeyleri adamlar atmosferik olarak müşterisine sunma peşinde. ki 10 yıldır harbi yatan bir hondayla yarışıp duruyorsunuz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    renault ne zaman efsane olacak otomobiller üretir. o otomobiller kullanıcıya sunulur. kullanıcının -cebini eskitmeden- yaşarlar. ne zaman o koltuklarınızın sağ minderiyle sol minderi aynı yükseklikte durur ne zaman artık reklama para yatırmayı bırakır. ne zaman f1 ortaklığındaki ingiliz firmalarının teknolojisini çalmak yerine onlara teknoloji satar ne zaman o direksiyon simidiniz güneşe bari dayanıklı olur ne zaman savaş teknolojisine yada enerji sektörüne yada ne bileyim sağlık sektörüne bir yararı dokunur işte o zaman bir vw grubuna bir alman efsanesine bir japon efsanesine yetişir. ama renault her ne kadar az gelişmiş ülkelerin hakkını yıllarca yiyrek bu ciroyu yapmış olsada her ne kadar müslümanların katli için bu paraları el altından kullandıysada ben onların hakkını yiyemem bu hızla giderlerse iyi bir firma olacaktır. ama şuan benim gözümde kısaca 5 para etmez. proton bile daha çok desteklenmesi gereken bir firma. köpekliğe luzum yok.

engin vti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Leon cupradan sonra bu rekor hiç hoş olmadı gözümde ��

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)