User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
83 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: :welcome: LG 306 GTI-6 & KN vteccc

by_hayali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Samet306 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    polemik yapmaya gerek yok burda düşman değiliz nacizane konuşulan şeyler bunlar konuyu saptırmayalım ayrıca Vtecin sahibindeki videolar dediğin 1 tane videoda net görünen bir durum var oda sebebi yukarda yazıyor önceki denemelerimiz 5 kadar hep kafa burun 306 6 da çıkıyor zaten
    Samet in sanayiye Ersen yada Caner'in telefonunda 1den fazla video var git izle kardeşim ben onlardan izlediğimle yazıyorum gözümle görmedim kimin kimi geçtiğini

bu arada maşallah 306 gerçekten güzel gidiyo

seref1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    VT Sİ ile deniyen 306 değilmi bu? onlada videolarınız varsa izlemek isteriz.masallah her iki aracada

Samet306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı by_hayali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Samet in sanayiye Ersen yada Caner'in telefonunda 1den fazla video var git izle kardeşim ben onlardan izlediğimle yazıyorum gözümle görmedim kimin kimi geçtiğini

bu arada maşallah 306 gerçekten güzel gidiyo
    İzlemeye gerek yok aracı yürüten benim olan biteni zaten söylüyorum daha bunu uzatmanın bi manası yok bence herkez neyin ne olduğunu biliyor zaten

Kn yede maşşalah.
    ///Peugeot Sport GTI-6

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı seref1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    VT Sİ ile deniyen 306 değilmi bu? onlada videolarınız varsa izlemek isteriz.masallah her iki aracada
    ewet o araç video yok bizde o akşam zaten 1 kere bastık 200 de ufuk bıraktı 1 boy önümdeydi daha çok KN ile denediler
    ///Peugeot Sport GTI-6

APO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her iki aracada maşallah...sonuç normal bence...bu speclerdeki vtec anca yürüyor işte yazılımlı 306 ile...
    gerçi bende vtec in az öne geçtiği bir video gördüm ama denemeler arasında ufak farklar olabilir...
    tunceR´isimli üyeden Alıntı
    şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.

cffsymbol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araclara masallah oncelikle .
    Facebooktada videolar paylasilmis yarim yarim burdada yarim yarim pek bisi anlasilmiyo bende lafta sukadar boy kn yi veya lg yi gectim demiycem pilotlar neyin ne oldugunu canli canli gordu busefer hep hazirliksiz yakalandim bidahakine olurda denerseniz benle videolari ben cekiyim
    Alıntı kolaylı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2011'ın Rollcusu
    2012'nın Playboyu Oldu Yandık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cffsymbol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araclara masallah oncelikle .
    Facebooktada videolar paylasilmis yarim yarim burdada yarim yarim pek bisi anlasilmiyo bende lafta sukadar boy kn yi veya lg yi gectim demiycem pilotlar neyin ne oldugunu canli canli gordu busefer hep hazirliksiz yakalandim bidahakine olurda denerseniz benle videolari ben cekiyim
    ufuk yol kenarında durduğumuzda sana söylediğim gibi aracın maşşalahı var güzel çeviriyor zaten 306 dan afifliğin bir avantaj direk kafayı atıyor öne son denememizde 200 de bıraktın sebebini soramadım ataşehir sapağından devam ettin biz kavacığa bastık önemli değil tekrar deneriz sıkıntı yok tekrar söylüyorum eg maşşallahı var benim haricimde beni geçti diyen yok zaten
    ///Peugeot Sport GTI-6

kadir jdm civic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ufuk yol kenarında durduğumuzda sana söylediğim gibi aracın maşşalahı var güzel çeviriyor zaten 306 dan afifliğin bir avantaj direk kafayı atıyor öne son denememizde 200 de bıraktın sebebini soramadım ataşehir sapağından devam ettin biz kavacığa bastık önemli değil tekrar deneriz sıkıntı yok tekrar söylüyorum eg maşşallahı var benim haricimde beni geçti diyen yok zaten
    EG b16 swap sedan lacivert mi ?
    MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı APO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her iki aracada maşallah...sonuç normal bence...bu speclerdeki vtec anca yürüyor işte yazılımlı 306 ile...
    gerçi bende vtec in az öne geçtiği bir video gördüm ama denemeler arasında ufak farklar olabilir...
    Açıklamada belirttiğim gibi haricinde olan hiçbirşey yoktur
    bol extralı bi vtec ve 306 nın olabilecek şekli budur apo abi
    ///Peugeot Sport GTI-6

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sikinti yok samet ben laf etmedim bisey demedimde videolar anlasilmiyo kn yle ilgili videolarda var onlarda hep yarim yarim sonucta her arabada emek var saygimiz sonsuz keske tam videolar olsada oyle yorum yapsak ben biraktiysam onume ya araba cikmistir yada viraj gelmistir iki kere denedik galiba senlede 4.viteste ben cikmaya basliyorum bi video varda paylamiycam oda ayni burdKi videolar gibi ama bir boydan fazlasi var videoda arac ici cekimler lazim biZe bunlar cok anlamsiz sikinti yok ben yine gelirim deneriz herzaman 👍
    2011'ın Rollcusu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kadir jdm civic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ewet bahsetiniz araç
    ///Peugeot Sport GTI-6

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kadir jdm civic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet kardesim sedan lacivert
    2011'ın Rollcusu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sikinti yok samet ben laf etmedim bisey demedimde videolar anlasilmiyo kn yle ilgili videolarda var onlarda hep yarim yarim sonucta her arabada emek var saygimiz sonsuz keske tam videolar olsada oyle yorum yapsak ben biraktiysam onume ya araba cikmistir yada viraj gelmistir iki kere denedik galiba senlede 4.viteste ben cikmaya basliyorum bi video varda paylamiycam oda ayni burdKi videolar gibi ama bir boydan fazlasi var videoda arac ici cekimler lazim biZe bunlar cok anlamsiz sikinti yok ben yine gelirim deneriz herzaman 👍
    aynen öyle herkez para ve emek harcıyo sonrasında yaşanan boş muhabbetler can sıkıyor. önün boştu virajda yoktu ben aracında bi sıkıntı yaşadın sandım oyuzden bi artniyet yok zaten. 4 den sonra çıkıyosun ewet benimde 5 ve 6 iyi oyuzden belirttim dip göremedik bidahakinde hazırlıklı gelicem o kesin araç içi şart boylar havada uçusuyo yoksa
    ///Peugeot Sport GTI-6

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah araçlara. Özellikle 306'ya. Ufak tefek şeylerle 306 çok hızlanıyor artık çözüldü 306da

ayrıca 306 şişmiyor diyen yanılır arkadaşlar bunuda belirteyim.
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

Gry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gsr yokmu abi kn de, 81.5 piston bence sağlıklı
    b16b Ctr egzantrik var Kn de sahibi telefonda söylemişti bana ordan biliyorum.
    Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen öyle herkez para ve emek harcıyo sonrasında yaşanan boş muhabbetler can sıkıyor. önün boştu virajda yoktu ben aracında bi sıkıntı yaşadın sandım oyuzden bi artniyet yok zaten. 4 den sonra çıkıyosun ewet benimde 5 ve 6 iyi oyuzden belirttim dip göremedik bidahakinde hazırlıklı gelicem o kesin araç içi şart boylar havada uçusuyo yoksa
    Ben cingenelik yapcak biri deilm samet gecilsem eyvallahta gecerken niye birakiyim herzaman bastim hic bi bahanem olmadi benim veya baskasinin hayatini tehlikeye aticak bi pozisyonda hic zorlamam birakirim istiyosan cok net gormeyi buaksamda cikar denerim sikinti yok benim icin
    2011'ın Rollcusu

seref1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aksam fazla kalabalık olmadan sadece vtecle 306 denensin.ramazandan önce iyi gider

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben cingenelik yapcak biri deilm samet gecilsem eyvallahta gecerken niye birakiyim herzaman bastim hic bi bahanem olmadi benim veya baskasinin hayatini tehlikeye aticak bi pozisyonda hic zorlamam birakirim istiyosan cok net gormeyi buaksamda cikar denerim sikinti yok benim icin
    ben sana şöyle böyle yapıyosun demiyorum yazdığım şeyi düzgün okursan iyi olur maşşallah iyi gidiyor diyorum daha ne diyim ufuk neyin peşindesin 200 de nie bıraktığını soruyorum sana durmadın bastın gittin bunun başka bi şekilde soruş tarzımı var ben bilmiyorum? benim içinde hiç bi zaman sıkıntı yok haftasonu deneriz men kaldırmak için arabayı stock hale çevirdim şuan.
    ///Peugeot Sport GTI-6

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    306 GTI kötü araba değil zamanında yürüyen GTI lar ile çok denedik ama 5 ve 6 bitiriyor arabayı ayrıca blok ve kapak biraz tana geniş su kanallı olsa çok iyi olurdu , port genişletme ile intake olayı halledilirde araba ısınıyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)