VT Sİ ile deniyen 306 değilmi bu? onlada videolarınız varsa izlemek isteriz.masallah her iki aracada![]()
her iki aracada maşallah...sonuç normal bence...bu speclerdeki vtec anca yürüyor işte yazılımlı 306 ile...
gerçi bende vtec in az öne geçtiği bir video gördüm ama denemeler arasında ufak farklar olabilir...![]()
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Araclara masallah oncelikle .
Facebooktada videolar paylasilmis yarim yarim burdada yarim yarim pek bisi anlasilmiyo bende lafta sukadar boy kn yi veya lg yi gectim demiycem pilotlar neyin ne oldugunu canli canli gordu busefer hep hazirliksiz yakalandim bidahakine olurda denerseniz benle videolari ben cekiyim![]()
ufuk yol kenarında durduğumuzda sana söylediğim gibi aracın maşşalahı var güzel çeviriyor zaten 306 dan afifliğin bir avantaj direk kafayı atıyor öneson denememizde 200 de bıraktın sebebini soramadım ataşehir sapağından devam ettin biz kavacığa bastık önemli değil tekrar deneriz sıkıntı yok tekrar söylüyorum eg maşşallahı var benim haricimde beni geçti diyen yok zaten
![]()
///Peugeot Sport GTI-6
Sikinti yok samet ben laf etmedim bisey demedimde videolar anlasilmiyo kn yle ilgili videolarda var onlarda hep yarim yarim sonucta her arabada emek var saygimiz sonsuz keske tam videolar olsada oyle yorum yapsak ben biraktiysam onume ya araba cikmistir yada viraj gelmistir iki kere denedik galiba senlede 4.viteste ben cikmaya basliyorum bi video varda paylamiycam oda ayni burdKi videolar gibi ama bir boydan fazlasi var videoda arac ici cekimler lazim biZe bunlar cok anlamsiz sikinti yok ben yine gelirim deneriz herzaman 👍
aynen öyle herkez para ve emek harcıyo sonrasında yaşanan boş muhabbetler can sıkıyor. önün boştu virajda yoktu ben aracında bi sıkıntı yaşadın sandım oyuzden bi artniyet yok zaten. 4 den sonra çıkıyosun ewet benimde 5 ve 6 iyi oyuzden belirttim dip göremedik bidahakinde hazırlıklı gelicem o kesin araç içi şart boylar havada uçusuyo yoksa![]()
///Peugeot Sport GTI-6
Maşallah araçlara. Özellikle 306'ya. Ufak tefek şeylerle 306 çok hızlanıyor artık çözüldü 306da
ayrıca 306 şişmiyor diyen yanılır arkadaşlar bunuda belirteyim.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Ben cingenelik yapcak biri deilm samet gecilsem eyvallahta gecerken niye birakiyimherzaman bastim hic bi bahanem olmadi benim veya baskasinin hayatini tehlikeye aticak bi pozisyonda hic zorlamam birakirim istiyosan cok net gormeyi buaksamda cikar denerim sikinti yok benim icin
ben sana şöyle böyle yapıyosun demiyorum yazdığım şeyi düzgün okursan iyi olur maşşallah iyi gidiyor diyorum daha ne diyim ufuk neyin peşindesin 200 de nie bıraktığını soruyorum sana durmadın bastın gittin bunun başka bi şekilde soruş tarzımı var ben bilmiyorum? benim içinde hiç bi zaman sıkıntı yok haftasonu deneriz men kaldırmak için arabayı stock hale çevirdim şuan.
///Peugeot Sport GTI-6
306 GTI kötü araba değil zamanında yürüyen GTI lar ile çok denedik ama 5 ve 6 bitiriyor arabayı ayrıca blok ve kapak biraz tana geniş su kanallı olsa çok iyi olurdu , port genişletme ile intake olayı halledilirde araba ısınıyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)