Videolar bence kisa cekilmis. Tam mutantin ağırligdan kurtulup uzayacagi yerde kesilmis. Uzunda nasi gittigini biliyorum. En az 8-9 boy acar
Videolar bence kisa cekilmis. Tam mutantin ağırligdan kurtulup uzayacagi yerde kesilmis. Uzunda nasi gittigini biliyorum. En az 8-9 boy acar
Bırakında 140dan sonra mutant alsın.O kadar ekleme var araç üzerinde.Artı hacim var.Normalde bir 520 için hacimli yazmam ama 1.2 motor karşısında ciddi hacimli
İki araca da maşallah, jetta geçilse de yüz güldürüyor tutunmasıyla.
jetta mutantı geçtiğini iddaa ediyorsa bu akşam gelicem videoyu kısa çekmeden , kesmeden biçmeden çekicem aradaki farkı neymiş görelim hani geçilmişim ya... ilk 3 buçuk vites lik video mu olur ? 1 depo benzinine geleyim. burada yok mutant geçiliyor yok bilmem ne deneceğine tekrar deneyelim
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
Hocam 1.2 105hp jetta.Düzde sağlıklı çıkacağı maksimum hız 180(kadran değil gerçek hız) olsun.Senin araca anca 0 kalkışta veya 150ye kadar tutunur tutunursa.Oda aktarmasından dolayı.Yoksa 130-140dan sonra neler olacağını burada herkes bilir.Aksi bir şey olursa da araçta bir sorun vardır.Bence fazla takmaya gerek yok
140-150ye kadar basılınca da jetta yüz güldürmüş oda 1.2 olmasından dolayı.Tabi tam o esnada neler olmuş bilmiyorum videodan gördüğüm kadarıyla.
bende kısa çekilmeyip tam çekilen bir video olsun diyorum bomboş yolda şaibesiz sorunsuz vs ki e39 kasa bir 5.20 nin 1-2-3 vites cart diye kimse ayırmasını beklemesin hem arkadan itiş farkı hem ağırlık farkı+ alt devir turbo araç kadar iyi değil heleki tek vanos lu e39da. ama çoğu kişi burda bu şekilde düşünmeyip bu videolara göre hatalı yorum yapıyor ki. neyse.
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
2. videoda köprüyü geçtik 5. vitese attım biraz gidip bıraktım. Orda da arkadaş videoyu kapatmış.
Uzunda yoksa mutant zaten gidiyo.
Jetta 200ü himalayadan salınca geçiyo anca.
Karışıklık olmasın ben geçtim vs demedim Serdar, deposuna basalımdı falan gerek yok.![]()
Bu arada mutant hiç 122lik veya 160lık stock tsı ile bastı mı durumu ne oluyor o araçlara?
dün akşam bende izlemek için tek gelmiştim serdar saolsun yalnız bırakmadı orda tanıştık bizde dagılım olduktan sonra bi kaç kere bastık mutant gerçekten güzel gidiyor.
istanbulda olsaydı ben mutantla denemek isterdim.. Herkes sıkıntılı mutant falan demiş ama 1.2 de olsa arada ciddi bir teknolojik ve mekanik fark var. mutant manuel mi otomatik mi bilmiyorum ama otomatikse zaten ciddi geri düşürür o şanzımandan dolayı. 150-160 tan sonra 1.2 tsi ile de baya bir fark açar
17 jantli 1.2 tsi ile bole yuruyosaniz aradaki farki gormek icin 160 lik rocco ile denemeyin ne fark oldu kestiremezsiniz.
1.4 122 lik tsi ile deneyin bence ne durumdasiniz net gormus olursunuz.
Masallah bu arada araclara.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)