yapar mı yapar...
ha 200 gibi net bir hız belirtmek mantıksızca bence.
3000 devir çevirdi diyelim, 1500 devir gibi 100 yapması lazım ki. 3000 devirde 200 yapsın...
neyse, allah insanları şaşırtmasın diyelim.
Ağır vasıta ile, 200 demek meya fizik demek
araç 32 ton yüklü ağırlığa sahip galiba. maksimum istihap haddi.
Hesabın yaklaşık doğru, da 200 gibi net hız belirtmek neden mantıksız ?
Bizler illaki kadranda o hızı görecez yoksa inanmayız , % 10 hata paylı arabanın 200 le giderken aslında 180 lerde olduğunu önemsemeden seyrederiz
Bizzat başka bir tırcı ile konuştum hız ve devir doğru, bu kamyon düz yolda 150 gidiyo,bu gencin başka bitane kamyonu daha var onda düz yol dijital kadran 2400dd /150km gidiyo o videoyu ekleyecem inanmayanlar ne diyecek merak ediyorum ..
Bu konuda mantıklı yorum yapan kelalper,Burak,Cem kardeşlerime teşekkürler ..
Kamyoncu gencin pembeli dünyası ve hız merakına kim ne derse desin ne yorum yaparsa yapsın savunmam
200 yapması ıcın bayır assagı bosa atması lazım videodakı araç viteste max yapacagı 130 140
bende sıfır 700km 1840 axor kullanıyorum en ufak aksesuar yok araçta fabrıkadan cıktıgı gibi
sadece yere basıyorum korukleri![]()
6-12 yas kiz cocuk odasi gibi kamyon![]()
Vmax Performance
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/...69769400_n.jpg
eski kamyonda yolu nasıl görüyormuş acaba
140 gibi devirleri bitiyor boşa saldıklarında 160 ları gorebiliyorlar
gps den izlerdim turkon taşımacılıkda operasyon yönetirken..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
bir saat gitsin de göreyim pembişini alır eline pistonu aşağı indirir adama don sıyırttırır sonrası![]()
180 yapanda var arkadaşlar r420 ler var scania 3240 kırkayak ve 500 starbüs ivecolar var . bu aracın hızı 150 km.
o sert görüntüsünün altında, ilk günkü kadar saf ve pempe yanaklı bir çocuk var aslında![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
arkadas bu eleman bildiğin sübyancı ne 200 ün peşindesiniz bildiğin sapık la bu
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)