TT vtec son yillarda gordugum en basarili atmosferik vtec ve Turkiyede stg2 polo gecebilen baska b makina yok sanirsam masallah
Dipnot : Camarocu benim![]()
TT vtec son yillarda gordugum en basarili atmosferik vtec ve Turkiyede stg2 polo gecebilen baska b makina yok sanirsam masallah
Dipnot : Camarocu benim![]()
LMR cai slp hidir x pipe boru virt zirt yazilim.
Bu arada ben video cekmeye cikmistim hizli olaniyla yariscaktim aradan ikisinide halledivermis oldum AMA iki aracta 50-200 camarodan hizlilar (klima acik 3 ceyrek benzin iki 100 luk delikanli )![]()
iş yerinde videolar açılmadığı için izlemeden yazdım camaro'yu duyunca, klasik bişe mi acaba dedim ama canlı kanlı camaro'ymuş anlaşılan![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
vtek fena,özdin abimin de elleri dert görmesin![]()
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
Turkiyede stg2 polo gecebilen baska b makina yok sanirsam masallah
Bizi bitirdin be bulut ( ; bizi bitirdin
başkan swap sız olarak demek istemiştir.![]()
Dr.Ecu AntaLya
Fazla sosyal mesaj verilmeseymiş iyiymiş
Çok emek olduğu belli zira reşit olmaya 2-3 kalmış bir civic ten bahsediyoruzkazasız belasız sürüşler dilerim. Merak ettiğim birşey var bu kadar parayı rolling yapmak için mi harcadınız? Şayet bir gün sırf fanteziye ayıracak param olursa drift arabası hazırlamak isterdim.
dv yazılım egzoz lu gti ,f-e-h lı vti' a kafa göz girer araya tır sokar. ama maşallah vti daki ciğer kasap nuri de yok. nazar değmesin vtec sağlam yürüyor cidden
SWAT
drag -roll- drift hepsi zevk meselesi herkezin ilgi alanı farklı. okadar parayı zevkimiz için harcadık![]()
07 TT 475
mapped by speed
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)