tayparlari deneyip baska konuda yaristirin..
Printable View
tayparlari deneyip baska konuda yaristirin..
sende başkalarının arabası için konuşma o zaman ncm yi kütüğünemi aldın ? ne şöförmüşsün be seni test pilotu yapsınlar harcanıyosun tr'de
zübeyr ben erken basmadım diyor bazmazda istiyosn erken basma bi video nu da koyayım yorumu yapanıda tanırsın erken basma işleri sana aittir.herkesin bildiği bişe:)
http://videos.streetfire.net/video/B...-ve_183107.htm
bu video o geceye ait bi video dur erken basma huy olmuş :) 2 korna :D
sen hala tutturmuşsun zeki şöle böle diyo diye ben sana şöle sölim zeki öle demez bunu kendiside diyor zten ben öle demedim diye, zeki için basma abi dedi deme yalancı oluyosun yakışmıyor :)
bana etek kim giydiricek ? dikkat et o eteği sürekli giydiririm.
SON not : ben yine sölüyorum bmk kıçını yırttı 2 boy attın bana 106'ya sen devam et 10-20 boylara;)
ya abi nedir bu boy kavgası.iki seçenek vardır geçersin yada geçilirsin.yok etek yok 3 boy yok bilmemne sonuç ne?? geçen galiptir her zaman boy kavramıda yeni türedi bu arada.bu arada hulkun dün sesi gene ciğer parçalayıcıydı maşallah geçerken camımı kapatıyorum uahuaha.
evet kanka o ses olayına bir çöüzm bulucam inşallah biraz daha artıcak yeni hesaders ile :):):)
NCM ile yaptığım her deneme onun koşullarına ve şartlarına göre oldu... 2. viteste 55-60 arası denedik hep ve arkadaş öyle bir korna çalıyor ki ilk çaldığı kornada direk gaza basıyor... Ben hep geç ve arkadan basmış oluyorum... Ona rağmen 2,3 kere 5'in sonuna kadar geldik sonra arkadaş gaz kesti sellektör attı bende durdum.... 2 boymu 3 boymu 4 boymu artık kaç boy tam net hesap edemmdm onu doğal olarak fakat arada fark oluyordu yani.... Fakat benim istediğim devirlerde arkadaş hiç basmadı ve basmaya gerek bile olmadığını söyle... Ben 2'de 80'de basalım dedim yok abi alır başını gidersin denemeye gerek bile yok dedi ve basmadı... Hatta belki basar diye yanına geldik 2. viteste 80'e kadar çıktım sonra arkadaş 3'e attın sakin sakin devam etti... YAni bütün şartlar NCM'nin lehineydi...Benim amacım geçmek geçilmek değil istenilen süratte basılır sorun değil faakat ben o arkdaşın devrinde basıp ne olduğunu görüyorsam onunda benim devrimde basıp ne olduğunu görmesi lazım... ;) Sonuçta adı üzerinde deneme her devirde basıp ne olduğu görmek amaç.... Reşit gelirmisin demişsin benim için eğer müsait olursam işim olmazsa ben gelirim benim için farketmez... Denemeden kaçmam yani geçen geçer geçilen geçilir bu işler böyle... Bu akşam denemek istiyorsanız buyrun gelin o zaman tunanında bir işi yoksa o da gelir, urfada gelir hep beraber denemiş görmüş oluruz... ;) Fakat bu sefer NCM'nin şartları olmck benim şartlarım oluck...;)
NCM cok hızlı dıyolardı HKA gecıyormus NCM yı? nedır aslı?
efsane olan hızlılıkmı HKA nın gectıgımı?
Konu s2k-ctr konusu değil.
Atışmalarınızı başka konuda yapın,mesajlarla konunun alakası kalmamış..