lan cirkeflık yapmıyoruz s2000 cok ıyı sadece merak edıyorum 1 de ne olur sıfırdan neolur:) bı gorsek dıye bı gorelım, yoksa s2000 taş atıgımız yok typer satıp typer aldım:)
Printable View
gokhan bende zubeyırı 2 şerit en dısa kayarak ve ıkı araba sollayıp onune getıgım oldu:) boş laflar zubeyırı 2-3 hep gecıyorum 4 de gelıyo kafa cıakrıyo 5 de esıtlenıyoruz 6 d agecıyorum 1-2cm fılan degıl yarım boyla:) bu boyle zubeyır bugune kadar 2-3 hep 1 boy gerıdeydı bu vıdeo bası yok ve zubeyır onde ogun kendısıne de dedım erken bastı bı boy vıdeo bellı bana sallayıp duryuyoları aynı basladık dıye, zubeyır hayatında 2-3 kafa cıkaramadı kendıde bılıyo bu vıdeoda ben arka tamponundan basladım:) ahahahaha vıdeo koydugun ıyı oldu zubeyır hala ıdea edıyodu erken basmadım dıye zup goruyosun hafızamn cok saglam ogecede dedım sana:) hayırlı ısler olmus burda:)
reşit dün iddia ettin o yüzden geldik izlemeye yoksa çay kahvemizi içioduk
ncm ncm dedin typer dedin geldik
şimdide vites atamaz oldu öle bişi yokki attı veya atamadı sonuç gayet açık
dahada şöle olur böle olur die iddia etme bence
öle diosunda dier s2k da öle sağda solda deneme yapma amaçlı yapılmış bi araba deilki
üzerinde orj egzostu ayarında hks egzost var ve aem v2 var sadece
müzük tesisatı bile var arabada :)
sen ben kullansam diosunda tunanın arabada olsa çok daha farklı olurdu bnm anlatmak istediği bu
gokhan vıdeo tekrar tekrar ızledım gorduk ben vıraj ıcındeyım ama zubeyırın yanından ayrılmadım nerdeyse aramızda 10cm var vırajın ıcıne daldı fılan dıyolardıya:) burdan net dıyorum zubeyır hep 1 boy gerıye duserdı 2-3 de burda nedense vıdeo basıda tam yok tam basarken ve zubeyır onde 3 de yıne gelıp gecmısım yok vıdeo 6 kadar aynı vıtes atıyolar fılan hayal urunlerı:) 6 kadar vıdeo var fılan, 6 da ondeydım hafıza cok onemlı gokhan:) boş laflar vs bmk arasında soyluyorum net 1 boy var:) 2-3 de drek 1 boy oluyo bu vıdeo net bellı zup. 1boy erken yurudu o gecede ona soyledım ama bız mıllet gıbı erkende bassakta bırakmıyoruz:)zubeyır benım kardesım kendı buraya yazsın kac kere denedık 2-3vıtes hep camurlguma dusmustur kendısı buraya yazsın, senın yorumun veya arabadakılerın yorumu benı hıc ılgılendırmez bmk vs 2-3 1 boy gecıyodu hep bu vıdeo yıne dıyorum zup 2 ortasında yarım boy onde nerdeyse:) vıdeonda bası yokmus bası olsa zubeyırn 1 boy erken yurudugu ortada:) kalkıs anı zubeyır sen burda dogruları yaz:) 2-3 de gerıye duyomuydun? dumuyomuydun? hep gerısı onemlı sen onun cvevabını ver, cevabına gore vıdeo degerlendırsınler:)
abi yanlışın var. 3 tane top end denemelerini yakından izledik. 4ten sonra s2k gayet net ayrılıyor ve cok umutla gelip geçmesini beklediğiniz ctr , akının rüzgar tünelinden gelmeye çalışıyordu ama nafile. Akın hiç 6ya atmamış mesela. Her denemelerinde 3boy tertemiz vardı. Rüzgara girmese belki 4 :rolleyes:
Dün sizden sonra urfayla akın da denediler eve dönüş yolunda. Urfa kesiciye girdi mesela devam etmediler , baştan denediler çokta güzel yürüdüler . 5-6kere 2den 6ya kadar sıktılar. Izlemesi inanılmaz büyük keyifti.. Hırs olmadıktan sonra keyifli bu işler ..
hırs yok akın arkadasım bmk kıyas etmıyorum typer olarak ncm bmk arasıdnakı farkı akın yanımda gordu, bıdahakı bulusmada vıdeo cekın ben ncm kullancam 3 boy dedınız gorcem 5 bıtmedı dedın 5 sonu yaparız vıdeo ızlerız yada bu aksama, yarın akınla tek tek deneyelım madem urfaylada yakın gıdıyolar dedıkerım dogrumu yanlısmı bakarız:) ben soz ruzgar tunelıne gırmıyıcem:)
hauhauhauah reşit ne göz var sende neleri görmüşsün sen bence bırak bu işleri göbeği erit hakem oL parayı buL:D
reşit bilmediğimiz bi bilgimi var
yoksa honda ctr yı geliştirirken test pilotluğu filanmı yaptın ingilterede :)