1.46 bar peak 1.4 cont
Golf R GTX3071 1.4 bar 0-200 Launch Control - YouTube
1.46 bar peak 1.4 cont
Golf R GTX3071 1.4 bar 0-200 Launch Control - YouTube
maşallah levent çok güzel olmuş dbn alma imkanın oldumu? ilk kalkısta bıraz 30 40 km kadar ısteksız gıbıydı neden oyle oldu?
doğuştan araba manyağı
0 100 ve 0200kac cikiyor bu haliyle
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Burada masallah demeyi unutmusum... Guzel gidiyor gercekten...
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
Tesekkur ederim...
Bu videoyu gozume duz gozuken bi yerde spontane cektim dbn yanimda yoktu. Araba 2.0 bar modunda lastikleri iyi isitmazsam sariyo o yuzden low modda denedim. Basta isteksiz gibi gorunmesinin sebebi ise launch modunda arabanin devri 4500-4800 arasinda gidip geliyo bu esnada tam 4800 civarinda kaldirmak lazim ki ok gibi firlasin aksi takdirde baygin kalkiyo. Bi elimle video cekerken digeriylede vites atiyorum o yuzden ona dikkat etmedim. Sure olcerken o sekilde kaldiriyorum.
Sure olcmedigim icin bisey demek istemiyorum ama 1.4 barda 0-200 u 12-13 sn arasindadir. 2.0 bar da 10-11 sn arasi yapar...
bune valla ben anlamadım levent verdıgın surelerde cıddı degerler bu senın her zamankı golf mu
degısıkk hızlanıyor![]()
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
artık sabitlenmeden kadran çekilemeyecek durumda![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
leventim harika maşallah.golf r yine sahnede,inşallah daha iyi yere gelir..
Guzel yurumus,kavrama tam ısını yapamıyor sanırım bu sırada.
Bu halde boyle kalkıyorsa,ok gıbı fırlamıs halını dusunemıyorum,cok ıyı...
Pıste cıkartın aracı,alt yapısı musaıtse cok ıyı zamanlar cıkartır bu canavar. Masallah...
Alem adamsin cok guldum
Sagolun beyler. Benim eski arabam geri aldim yine bende. Bu orta ayar daha hizlisi da var ama patinaj cekiyo dedigim gibi iyi isitmazsam lastiklerini. Kisin sogukta yeni setup i ile 200 metre 400 metre 0-200 dbn alicam simdilik boyle denemeler yapiyorum...
Cok sagol sertac
Tesekkur ederim beyler sagolun
Murat abi tesekkur ederim guzel sozlerin icin. Dedigim gibi tam devrinde kaldirinca hic lag olmuyo aksi takdirde bu tarz bayilarak kalkiyo kavramada sorun yok yani. Arabada slick yay viraj demir fren kiti vs hepsi var yanliz external wastegate oldugu icin pistte kullanima hic uygun degil bence en son ciktigimda bunu gordum. Virajlarda durmadan wg acilip kapaniyo bu da arabayi aptallastiriyo. O yuzden artik setup drag ve rolling odakli olucak
Sagolun beyler daha da hizlandiricaz insallah...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)