Maşallah çok gaddar
maşallah levent cok guzel
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
E hersey varmıs,yazık etme yavrucaga dıyesım geldı canavara.
WG ısını cozersın yada vıraj oncesı erken aacarsın gaza once oturarak yada neyse cozumu ıste
Lıstede Golf R da olmalı,sanırım 2:22 falan yurumelı dıye dusunuyorum set up pıste gore ayarlandıysa?(Yuruyen)
Senın dusuncen nedır bu hızlı oyuncagın hakkında?
levent cok güzel..
profec in scramble moduna hi degerlerını ayarla kalkıp da 2 bıterkene bas mod degıssın daha ıyı olur derim bir kurcala o scramble modunu![]()
şöle kabaca bi ölçüm yaptım 100e 3.5-4sn gibi sürede geliyor, 100-200 degeride 8sn civarında. Heyy maşaallah, Allah kaza bela vermesin![]()
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Levent harika bide 2.0 bar modunu bekliyorum izlemesi cok keyifli.bu arada baycu nunda emegine saglik gerek dsg gerekse motor yazılımı tfsi ları bitirdi artik cok takdir ediyorum
zd9000 cupra
Maşallah kardeşim
Bence bu aracın yeri 2 bar akhisar![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
aracın motor içi stok degilmi?
3071 ile 2 bar uzun vadede sivilce çıkarır diye düşünüyorum
dynojet w. Z1000SX
Tesekkurler
Sagolasin alptug ..
Evet setup olarak aslinda baya uygun ama dedigim gibi wg isi baya sikinti bolca tur atip viraj giris cikis hizlarina alismaliyim ki viraj icinde gaz acmam gerekmesin. Bencede 2.20 civarlarinda birsey cikartmali. Coil ve yag sogutucu ile daha da asagilara inebilir tabi internal da gerekli. Bu kis eksikleri gidericez artik
Tesekkurler mehmet; dsg de sadece yazilim var kavrama oem
Tesekkurler Alican abi.
Scrammble e gerek yok bence dedigim gibi tam dogru zamanda kaldirinca direk firliyo
Sagolun Aynen; gerci dbn olcumu icin 210 a cikmak gerekiyo o zaman realde 200 e ulasmis oluyo araba. Dedigim gibi bu modda 12 sn civari 0-200 yapiyo.
Sagolun tesekkurler
Evet abi; baycu abi sayesinde baya hizlandik daha epey pay var ama. 2.0 bar modu draglara hazirliyorum
Tesekkur ederim
Sagol abi; arabayi 3 agustostaki korfezdeki draga hazirliyorum; daha fazla basincla daha hafif sekilde.. Akhisar ne zaman bu arada
Aracin motor ici bildigin gibi stockBence yanlis dusunuyosun dikkat edildigi surece ust uste cok sikistirilmazsa kolay kolay bisey olmaz. Bu setupla 10 bin km geride kaldi..
Motor ici ust kapak tamamen stock hersey oem henuz bir kere bile acilmadi orcun.
Aynen bencede oyle motor ici ciddi dayanikli. Zorluyorum evet ama dedigin gibi siklikla ve duzenli sekilde bakim yapiyorum
araç stage 2+ iken zaten muhteşemdi ne yerli ne de yabancı daha iyi yürüyenini görmemiştim
bende 2 barı merak ediyorum
elinize emeğinize sağlık
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)