mınıks cok keyıflı olmus m3 denemesı masallah masallah.aksam gkm kırmızı evo enz subaru.beyaz bır evo 10 vardı.denenmedımı hıc goremedım hıc yolda gıderkende donerkende.
Printable View
mınıks cok keyıflı olmus m3 denemesı masallah masallah.aksam gkm kırmızı evo enz subaru.beyaz bır evo 10 vardı.denenmedımı hıc goremedım hıc yolda gıderkende donerkende.
Beyaz Evo X s2k 'lar ile denedi , arkada kaldı diye gördüm ben...
ENZ içinde 3 kişi erdem - özgün - 80 kg lik bir arkadaş daha tahmini 320 kg
Hulk iki kişi ahmet ile ben 310 kg :)
sonuç ikide basıyoruz 2 boy kadar geciyor subaru
Evo X ile S2k denemiş sanırsam S2k 3 boy falan gecmiş duydugumua göre emin degilim
hayır abi sadece filitreli S2K
güzel şeyler :)
subaruda boş deıldı sanırım öle gittigine göre??
gökmen kimseile yürüdümü yoksa sadece izlemeyemi gelmişti ? bizler önden yürüdüğümüz için göremedik hatta bu videodaki yürüyenleride göremedik :)
vay be bizim enz 1.2 bostla demekki baya iyi gidiyo pompa deişsin 1.5 cont olsun demekki baya iyi gidicek anlaşıldı haberler iyi:)
gökmen denemedi bnmle beraber döndü oda e5te tın tın gidiodu dönüste izlemeye bile kalmadı
tam benım gecemmiş he stok ewo x nuda don lastiği yapardım tuh :)
ne kusuru ahmet aslında bizler ayıp ettik sizleri beklemeden çıktık gerçi ben durdum yanınızda sordum size sen devam et biz geliyoruz dedin bende yürüdüm gittim saxoile denemene gerek yok kanka sonuç zaten belli ama onunda maşallahı var gerçekten güzel yürüyor neyse artık dediğin gibi kısmet değilmiş bidahaki sefere sen iste ben getiririm o nu :icon_tup:
guzel bır katılım olmus işallah bidakine yenı aracımla bu eylenceye katılıcam
hilmi abi pardon ya bakmadan yazdım :):) kusura bakma bende diorum kim bu karşı falan yazmışsın ya buji falan ordan karıştırdım :) sen ordaydın abi zaten soradan ne oldu gelmedin denerdik yolda :):) bakardım kaç boy atıosun :):)
ayrıca senle denemek benim için şereftir abi teşekkür ederim hulk ve saxo :) süper ya..
tüm araçlara maşallah... özellikle de civic e...
turbo 35 ama sanırım ibocum söleyim pompada yok zaten belliydi:)
fena gece deildi dizelle tribün yaptık akının s2k nın maşallahı varmış
hulk vites deiştirme sesi çok zevkli :)
m3lerde çok güzeldi isterse hiç gitmesinler:)
m3 fena ayırmış
sıkı bir gece olmus :)
ewt hilmi abi beyinsiz typer ı 1 boy alıorum komple eksoz filtre olan bi typer ı ama beyinli typer 2 3 boy alıo tabi sonları denersek daha fazla ama seninle denedigimizde sanırım araya 2 tır koyarsın :) ama gururla deneyelim diorum abi hulk ve saxo güzel bi kelime...!
Harbiden baya kalabalık olduk dün. Resimler için saol minikm