dün gece mavı 106 Fb plakalı ıle denedinizmi hiç ?
Printable View
Harbiden baya kalabalık olduk dün. Resimler için saol minikm
ewt hilmi abi sana katılıyorum aynı sorunu ben yaşıyorum abi ya bende kısa var ben rol yapıorum uzun deniyorum millet konuşuyo demioki ya bu adamda kısa var bu şekilde gidio die 3ten sora arabam alt vitesler gibi degil yavaşlıo ve son speed 210 aynı dertten bende yanıyorum yani abicim millete bunu anlatamıoruz hemen nasıl ayırıyo lafını koyuyolar...
dün atasehire gelirken selimin saxo ile yürüyorum ben4vites 220slim benim iki boy önümde gidiyor 5attım tam yakaladım derken yol bitiyor maşallah çok salam yürüyor selimin saxo
ayrıca benim aracım 0 400 için yapılmış şanzumanı ve chipi bunu bildirmek isterim ama yinede rolde ve uzunda hertürlü kalemimle yürüdüm hepsini geçtim fuul dolu saxolar 106 lar dahil ve stok typer :)
benimde final drive 4.76 normal typerlar 4.30 civarı olması lazım gercekten kısa benim şanzuman ve 6 ya attıgım an yürümüyor zaten tamamen yavaşlıyor 200 e kadar 3 boy fark yaptıgım arac ile 240 yaparsam 1 boya hatta yarım boya bile düştügünü gördüm denemelerde
sagol kanka ewt olabilir oralarda gezioz arasıra nie durdurmadın kanka görüşmüş olurduk artı olmuyo böle sizsiz rol falan :) mutlaka bekliorum kanka bundan sora ewt fb de dereceli piston hepsi varmış arkadaşla denemeden önce öle dedi ama malesef 20 defa denedik hepsindede aldım
walla dostum role çıkmadan önce orda buluştugumuzda tanıştık oturduk konuştuk sende ne var bende ne var derken arkadaş kendi söledi dereceli var die ben onun yalancısıyım durum bu yani az falanda denemedik hani kendisi şahit en az 15 20 defa denedik hatta doymadı en son yine deneyelim dedi gerek yok dedim ben yoksa sahura kadar esir alcaktı beni olay belli oldu yani sonuçta daha uzatmanın anlamı yok...
hulka tebrıkler gercekten, sanırım ıyıce oturmuş ayarları....Maşallah....
cok mu ısrarcı olmusum :) koca yolda sadece ikimiz kalmıstık denemeyipte napıcaz ? ben o gece gaz basmaya geldim gezicek olsam sahile inerdim. en son gebze düzlüğünde teke tek denerken kafa kafaya gidiyoduk nasıl olurda her seferınde gecmişsin anlam veremedim :beuj:
mehmetcik vakfında arkadasla konusurken sana 5-6 boy gittiğini söylüyodu. sımdı sende 2 boy falan dıyosun. bir karar bence :beuj:
atasehır shellde konusurken sana arabanda neler var dediğimde 5.vites uzun dişliside var demiştin ben mı yanlıs hatırlıyorum ?? hanı drag ıcın hazırlanmıs diosun ya ona nazaran söylüyorum..
ayrıca stock tayyarı nasıl gecıosun ? top speedde dahil mi :icon_wack
dolu veya deil benden fazlan oldugu bi kesin.
ayrıca bende derecelimi varmıs bir ben bılmıyorum nedense. sehir efsanesine gerek yok. arabamda olanlar belli chip filtre egzoz. inanmıyosan eger teknık konuda ne gerekıyosa yapılması icin kolaylık saglarım no prob.
daha deil gökan ama ilerde inş :)
NOT : saxoyla denemıs birkac tane video var elime gecsin paylasırım..