derecelı gıbı gıden 106 desene kısaca :hahaha: adın cıkacak ona yanıyorum:D
Printable View
bu sayfalarda neden böle ulu orta tartışıyorsunuz özel mesaj denen birşey var öteki konumuzun da içine edildi bu konununda içine etmek üzeresiniz bukadar konuşucagınıza cıkın bu gece 1 de teme bizde gelelim hulk la dıştan ikinizin videosunu cekelim teke tek basın kim önde kim arkda herkes görsün
heyecanli arkadaslar msnden devam ederse sevinirim :)
m3 s2k ve hulk icin yorumlari olanlar devam edelim :)
m3 ler çok iyi :D
24 üye okuyor ayıp walla yabancı yok aramızda bilmeyen biri gelse ne tartışıyorlar burda diye sorarlar...sitemize yakışmıyor,bu tür muhabbetler ne güzel video koyulmuş bizde buralardan nasipleniyoruz.ama konu raydan çıkıyor:(
hulk o viteste ve hızda torksuz başlıyo ama m3 içinde tam zamanı bence bu adeletsiz yani kanımca...
passaturbo1, madblue ve vcu15,
ozel mesaj sistemini kullanirsaniz konu daha rahat takip edilecek :)
bu videolar ölen verildi akşamın bu saatine kadar adam akıllı msjlar yazıldı selçuk bir girdin konuya pir girdin nedir abi bu yüklenmeler geçti işte dam aslanlar gibi uzatmanın manası yok kabullensin oda benlede yürüdü allah aşkına videoda yaptılar mehmetcik vakfında milleti toplamış yanına 2boy koydum dior nereye koymuş videoyu koysuında seyredin allah aşkına beni orda boy boy geçen tsport ve 306gti dir burda birine yüklenmenin manası nedir ayıptır ya selçuk sende millete salça olmak için akşamın bu saatinimi bekliyon sölesene dostum
hulk diyorum başka bişi demiorum m3 ün isteği üzerine o km de başlandı yoksa sonuç çoook farklı olurdu bir bakıma iddia gibi ama kırmızı m3 ü süren driver tam manasıyla professionel o spec te bir m3 1 gram daha gitmez bence.....
kanka sensiz olurmu ya ne güzel 5 te 1 boy önüme geçiosun aslında videoyuda senin çekmen lazım aslan kanka :):)
bende konunun temiz kalmasını istiyorum aksi bişi sölemedim zaten
tamam arkadaşlar temiz temiz konuşalım artık..