erdem 2 seneye çipi yaptın 2 senede dereceli sürer
kim girdi aklına yaptırdı sonunda çipi![]()
nerde yaptırdın ?
bu rollingelerde varya yalan rüzgarı oldu resmen herkes kendi kafasında
hayretlerle okuorum
Team PAŞAOĞLU
selım kardesım sadece chıp egzoz fıltre kısa ıle FULL DOLU saxoları 106 ları nasıl gecıyorsun yada soyle sorayım senın full dolu kavramında neler var? benı gectıgınde full dolu vtec dıyordun TB ıcın aynı o spec denemelerın sonrasındamı FULL DOLUları gecıyorsun kardesım![]()
kardeşim eger dikkatli okursanız anlarsınız zaten bende sadece chip kısa var demiorum bunlar var ewet ve bunların yanında m52 piston da var haders da var komple eksoz filtre de var ben aracım boş demiorum dereceli ve kapak hariç hepsi var fuul dolu kavramımda bunların yanısıra bana ek olarak dereceli ve kapagı olan araçlardan bahsediyorum yanılıyomuyum fuul dolu kavramına bunlar girmiyomu biri beni aydınlatsın o zaman ewet seni geçtim de de herkez diodu fuul dolu vtec buna sende dahildin ama nedense geçildikten sora arabamda bişey yok şuan yaraım şöle beslemem böle bişeylet uydurup durdun bende seni anlayamıyorum malesef...
ehehehehe benım aracımın full dolu atmosferık zamanında sen benı rollıngde yanında 3 4 sanıye gorurdun kardesım merak etme bılenler bılır bılmeyenlerde elbet ogrenır. adres ver sana arabadan cıkan senınle yarısmamız zamanındakı pıstonlardan bırını ve orjınal bı vtec pıstonu yollayımaradkı farkı kendın gorursun kardesım. ha bıde yakın zamanda bırdaha deneyebılırız ıstersen senın tabırınle Full dolu VTECımle
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)