ibrahim Nickli Üyeden Alıntı
erdem dün birkaç kez yürüdük mehmetçik vakfında durduğumuzda ben seni tebrik etmeye gelmiştim ama baktım sen orda ballandıra ballandıra benim arabam hakkında konusuyordum ve sinirlendim haksızda sayılmazdım yani ben sana bahane bulmadım baskı balatam bitti bitecek gittiği yere kadar gitsin dedim ben yalan konuşmam beni sen tanımadığın için yorum yapmanda normaldir ama yürüyelim dedinde benmi yürümedim çıkışta bekledim yanıma gelmeyi bırak yanımdan bile geçmedin selimle yürüdün gebzeye kadar hatta yanına yanasıyorum bende sizlerle yürüyim die yanaştırmadınız bile her neyse videoları koyun kardeşim ben arabama pirim yaptırma peşinde değilim parayada ihtiyacım yok arabayada koyun bakalım bende merak ettim valla videoları dediğim gibi ben seni tebrik etmeye geldim sen başka havalardaydın ben 29yasında insanım senlede iddalaşmam arabamın gittiği limit odur kardeş geçtin hela olsun ahhal sana kaza bela getirmesin üzülürüm yemin ederim ben nokta diyorum yazmıyacağım seninde cvp hakkın dlmuştur istediğini yaza bilirsin geceye özellikle benimle denemek için geldiğinede sevindim saol