aslan arkadasımıza tsk ederiz guzel geceydi.. biz geçilmiş olsaydık bile muhabetiimizi sizin gibi ederdik. herşey için teşekkürler .. adam gibi adamsınız![]()
aslan arkadasımıza tsk ederiz guzel geceydi.. biz geçilmiş olsaydık bile muhabetiimizi sizin gibi ederdik. herşey için teşekkürler .. adam gibi adamsınız![]()
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
hayır kardes
aslan arkadasımız gelince yazar zaten.. size için rahat olsun..
bizi ayırmış olsaydınız zaten solerdik acık yüreklilikle .. orda da söledik maşallah aracınız iyi yürüyor diye. neyse aslan arkadasımız gelince de söler.. zaten bizim için muhabbet önemliydi
Rs Racing Garage
ya sen ciddimisin dostum ?
bana pek laf düşmez yanlış anlaşılmasın ama konyaya doğru 3 kere kalkıldı ve 3 ünde de aslan önde idi. ankara yönünde ise ben seni önde gördüm bir an ama o an aslan sağa çekiyordu muhabbet için sonra hepimiz durduk işte muhabbet ettik benim bildiğim
eğer sen geçti isen maşallah diyelim ve bende şu gözlüklere bir baktırayım en iyisi
kardeş en iyi baktır 3 kere kalkılmadı ayrıca gidişte 4 kere denendi 2 kere hatalı oldu sonra 2 sinde uygun deneme oldu .. 2 sindede biz öndeydik. dönüşte de 1 mi 2 kere mi denendi biz öndeydik. dogruya dogru .. burda sidik yarıştıma yada ben geçtim sen geçtin muhabbeti olsun istemioruz. zaten aslan arkadasımızda benim sölediğimin aynısını söler.. ayrıca denemeler bittik ten sonra okan abi , aslan ve hepinize teşekkür ettik masallah iyi yürüdü dedik. istersen ara okan kardeşimizi gelsin buraya açık açık herşeyi yazsın.. ben sizi aynada göremedim sadece okan abiler wardı calibra ile..
Rs Racing Garage
eyw kardeş.. video çekilmişse uygun şekilde denenleri koyarsanız siteye sewinirim. sonradan sitede sorun cıkmasın çünkü vay o geçmiş vay bu geçmiş polemikleri tartışmalar istemeyiz hiçbirimiz.. hiçkimse efendiliğini bozmaz ozmnzaten gerekde yok . biz geçilsek bile mutlu olurduk sizin gibi iyi ve temiz insalarla tanışmış arkadaşlık kurmuş olduk o bize yeter zaten
Rs Racing Garage
asıl biz teşekkür ederiz ... herzm.. bizim dostlugumuz bakidir... az bucuk tanımışssınızdır.. bizde sizi tanıdık ve çok memnun olduk .. telefon nolarımız da war okan abide
herzmn biz besevler burger ın ordayız işiniz olmadıgı zmn bekleriz çayımızı içer yemeğimizi yersiniz.. Allah'a Emanet Olun. kardeş
Rs Racing Garage
yaw şakamısınız siz adam *** oldu diosunuz sonrada oturur muhhabetimizi ederiz dostluk önemli falan filan. araba böyle denenmez çıkın otobana normal yollarda insanların hayatınıda tehlikeye atmayın...
RACE WERKS
emir vaki konusmasak. herneyse biz cekmedik. denediğimiz arkadaşlar çekmiş. sölenene göre. onlar koyar zaten. rahat ol sen. bu arada size çok geçmiş olsun .. yapabileceğimiz bişe olursa herzmn elimizden ne gelirse yaparız
Rs Racing Garage
artık her denemezi konya yolunda denioruzmüsait yol şehir içinde denemek hata zaten farkındayız bmwci arkadaş ole istemişti
Rs Racing Garage
ismini bilmiyorum ama senin bu siteye koyduğun ilk videolarınıda izledim adam roling ne onu bile bilmiyor o adama roling yaptırıyorsunuz aman kardeş dikkat edin
eyw kardeş merak etme sen
Rs Racing Garage
bu başlık bmw ile sizin aracın ,bu başlık altına yazmamak lazım . yeni bir başlığa yazalım en iyisi.
ozmn kardeş net ve dogru denen videoları koyup açabilirsiniz
Rs Racing Garage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)