User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
48 sonuçtan 39 ile 48 arası

Konu: Leaon fr 2.0 170 valfe iptali vs megane tce+chip

guwen_ar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanki bizim burdaki TCE de sorun değilde sizin oradaki 2.0 TDİ de sorun varmıs gibi saygıdeğer abicim

dediğiniz islemler arkadasımızın araçtada vardı yukarıda yazan ugur abi ve baran arkadasımda bir cok kez denedık tce ile sonuclar hep aynı
    Cnm kardesim sizin tce niz yazilim,dp,egzozla sadece yazilimli tdi golften 2-3 boy yiyosa bu normal degil zaten.
    Yazilim yapilan 2 tce war tanidigim biri forumdan merthan digeride bu arac onur abi.merthan'in tce de guzel yuruyordu buda guzel yuruyor.m
    İnstagram:
    guven_arabacioglu

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı guwen_ar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cnm kardesim sizin tce niz yazilim,dp,egzozla sadece yazilimli tdi golften 2-3 boy yiyosa bu normal degil zaten.
    Yazilim yapilan 2 tce war tanidigim biri forumdan merthan digeride bu arac onur abi.merthan'in tce de guzel yuruyordu buda guzel yuruyor.m
    Belki de bizim buraların tdi ları güzel gidiyordu zamanında

herkes arabasını sattı baska markalara yoneldı

ama s40 1.6dizel hazır

tce sahıbı konuyu gorurse zaten yazar farkı

ama o leon 2.0tdi gibi gitmiyor benım gorusum budur

bahsettiğim tce de batucan nickli arkadasın eski aracıdır

ss 509
    Misafir
    aga ben telden yazdım onun ıcın bıde kızdım ne demek mıs o ole yok bırı demıs tunel bırı demıs leon gıtmıyor leonda gıdyor bmw de 235 gıtmeyen araba yaparmı donuste arabayı guven kullandı bız solda kaldık hıcbır sekılde sonuc degsımedı gayette adaletlı basıldı sızın tce de sorun vardır o yazılımlı dızel tdı bı denıyelım bırak 2 3 boy yemek ona ben 5 boy cıkarmassam cumle tech yuzme gelsın tukursun benım hangı dızel tdı bahsedıyorsunuz gecen denedık dızel tdı ıle sonuc 6 boy doganla da denedık nereye 2 3 boy yııcek dızel golften ole bı dunya yok sızın tce de sıkıntı vardır ayrıca yedek lastık subwoofer 2.5 kalınlıkta sac muhafaza motr altı komple 2 kısı olcak tce ahada bole gıdıyormus demek arkadaslar ve gayet ımıs bır buyuk boy ıntercooler ve cat out ıle gayet 5 boyum net var zaten ılaveten bu motor zaten nıssan japon motordur her parcasına kadar gayet dayanıklı onu acıktır su anda dynoda 240 tork cıkarmıs ve yuzde 75 verımlılıkte calısmaktadır bu arabalrdan tr ye gırmıs 700 tane benım bıldıgım oynamıs olan 3 kısı var tsı oynamıs farklı speclerle yuklemıs bır suru nsan var neyı ref alıyorsunuz kı araba bu gıdısı net kotulenecek bır durumu yok leon gıtmemıs yada bmw gıtmemıs falan doganınkıde gıdıodu leonda bmw de kı daha denedıgımız baska arabalrda var

ss 509
    Misafir
    volvo 1.6 dedıgınız ford motordur zaten speclerıde bellıdır ben burda aracımda ne avr ne yo yazdım buyrun sızde madem hazır hazır olan araca ne yaptını solıyın herkes bılsın kapalı kaput uzerınden konusmayalım yoksa benı bır cok yazan arkadas tanımaz ben gecılıcegımı bıldıgım arabyla bıle cıkar yarısır bırde gecıldıgımle dalga gecer el sıkarım

ss 509
    Misafir
    ayrıca 1.6 tdı dıyorsunuz o arabada benım yarıstıgım halı ıle bıle hard yazılım ve kat ıptalı vardı gayette gecerdı yanı vıtes oranı yada kutu farkı var devır tutması var kılo var yazılım farkı var yanı bu kadr cok degısken varken o onu gecıo bu bunu nası gecer demek anlamsız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim tek anlam veremediğim şey 3.20 d ve yazılımlı ve arkada kalıyor. Normalde plakayı görememiz gerekirdi.

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tce güzel yürüyen bi motordur arkadaşlar,2011 yılında 2010 model coupe arabam vardı.
    Barbaros Bayrak ile beraber baya bi uğraştık fakat o zamanlar şimdiki gibi değildi hiçbir parçası yoktu denenmemiş bi arabaydı.
    Bazı insanlar bu motoru bilmiyolardı bile,o dönemde 1.4 tsi çılgınlığı yeni başlamıştı ve herkes tsi motor üzerine yoğunlaşmıştı.
    Gayet sağlam ve verimli bi motor,inşallah dahada hızlanır.

delyyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    320d E46 galiba..? Öyleyse sonuç normal..
    Alıntı the "K" Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mkerim bey eğitime gitmiş, eğitmen yüksekten uçunca skerim diyip konuyu açmış...

ss 509
    Misafir
    walla hıcte ole arkadan falan bakma olmadı daha oncede bır yenı model 150 lık bmw ıle denedık hıc zorlanmadım kı o stock 320d lerdendı sanırm 150 lıktı ayrıca benım arabada barbaros bayrak cıkıslıdır.. hatta arabamın katalıtıgını sokmeyı teklıf ettı hs bır alternatıfte spor cat olayı bırde buyuk ıntercooler var kı zaten bunlarla 200 ler gıbı rakamlara cok yaklasmak mumkun bu ıslemler yapılırsada bunlarda barbaros bayrakta yapılıcak motorumdan menunum 1180 km 60 lıtre ıle gordum 100 110 sabıtle cok yakmıyor bastınmıda 235ı gorduk kı bıraktık belkı bıraz daha gıderdı sımdı su halı ıle bır cok arabanın onunde zaten yuryor kı ustunde tesısatı yedeklastıgı 2.5 sac koruması var kat ustunde motor ekonomık ve oldukca dayanıklı sınıfı olan 140 yada 122 tsı dan normalde yazılımla kı benımkı normal yazılımdır hard degıl aynı oranda guc alınamıyor ugrasmak lazım su bu zaten bu motor vw kaputunn altında olup ısmı tsı olsaydı ınsanlar gene o arabayı alırdı nıe 1.4 motoru vw pıyasaya suruyor ben sordugumda bu arabanın 1.4 u yok dıyen malın onde gıdenı kendıne galerıcı en buyuk galerıcı dıyen okuzler cıktı aftermarket parcaları motor uzerıne halen yok yapılıcaklar ancak custom olabılır ne yazıkkı hos oda ıyı yapılırsa gayette sıkıntısız olur

ss 509
    Misafir
    bu aksam cooper 1.6turbo 4 ceker ıle denedık aracın sahıbı guven guwen_ar nıcklı kardesım 200 210 lara kadr cıktık 2 yada 2.5 boy gıbı farkta sabıtlendık ... en onemlı etken ıse cooperın gaz tepkımesı daha cabuk olması ıdı ve 2 de kafa burun gıderken 3 e gecer gecmez cooper one cıkmaya baslıyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)