videolar için saol iki denemedede önümüze araba çıktığından yavaşlıyorum ve roling bozulmuş oluyor tebrik ederim erdemi broo
Printable View
videolar için saol iki denemedede önümüze araba çıktığından yavaşlıyorum ve roling bozulmuş oluyor tebrik ederim erdemi broo
maşallah araçlara.
ewt slm arkadaşlar ben daha yeni geldim gördüm yorumum ilk videoda 106 arkadan basıp gelio devirli şekilde eger farkediyosanız bende ilerde ona yetişip geçiyorum hatta az da olsa.. ondan soraki denemelerde hep yan yana yada yarım boy oynuyo ortada 2 videoda çok güzel başlayıp yürüdük aradaki farkı herkez gördü ve bunlar sadece çekilmiş olanlar çekilmeyen arada fark olan videolar yok malesef onun için bunlarla idare edelim ama yarın akşam sonuç belli olsun teke tek ben kabulüm bizden iyi giden bi araba olsun ilerde güzelce bi video çeksin herkez ondan sora sussun ok bende dahil.
bu arada 3. videomuzdada ne kadar geride kalktıgımı görüyosunuz inş yanındaki arkadaşta arkadan gelip geçerken yeter kanka dio ona çok güldüm hahahahahaah..
walla dikkatli izleyenlerin insafına bırakıyorum artık yukarda bikaçkişi yazmış 106 iyi geçio die ama ben bitürlü iyi geçen bi 106 göremiorum nedense en normali ideali herkes dikkatli izlesin ikinci video ve dikkat edin 2. videodada adaletsizlik varsa sölesin ok açıgım yani.
biraz erken basma var bazılarında ama aradaki paarça farkına göre çok çok iyi yuruyo 106
bi de nasıl type r gecıo saxo boyle yuruosa?
şimdi Allah var 106 2kişi,vcu'nungenede ona göre biraz daha çok artıları var motorda ve 1kişi 106 iyi gitmiş. normalde saxo gaza çıktıgı anda ne olursa olsun hem hafiflikten hemde şanzıman oranından dolayı ayırıp geçmesi lazımdı.ama belliki saxoyu sıkan bişeyler var.acilen eksoz orjinale dönmeli headersa gerek yok.51mm düz boru güzel son susturucuyla daha iyi gider kaybedilen hp ler geri gelir.
en güzeli kardeşim öle yapalım burda böle konuşmanın anlamı yok bu arada düşmanda degiliz sonuçta hepimiz aynı işlere koşturuyoruz ufak tefek tatsızlıklar bozmasın bizi yarın öbür gün yüzyüze geliriz benim istedigim herşey hakkıyla olsun ewt benim saxom dolu senin aracında cigerli kimse bişey diyemez şuan türkiyede böle giden 106 çok az yani kimse arabana gitmiyo demio yukarda bi arkadaşımızda sölemiş zaten benim eksilerde olmasa daha iyi gidicek makina bunu herkez anlar yani haders bizim arabalarda eksi yani bunu herkese sorabiliris ok inş orjin haders bulurum ve yakın zamanda degiştiririm neyse yarın biz deniyelim abi tertemiz güzelde videomuzu çekelim olay belli olsun kanka kanka devam edelim işimize herkeze saygılar diliyorum.
dostum estafurullah neden kızıym inanmıyosun ya onun için dedim o günün son saatlerinde arabamdaki sıkıntıyı benim arkadaşım olan ve yanımda olan herkez bilio ama inan ben kendim utandım onu bahane etmek için o yüzden sölemedim yinede söylemiycektim ama sen öle dedin die söylüyorum o gün biz çok bastık arabalara oraya giderkende ibo yanımdaydı onunla hep son hızları deneye deneye gittik ordan çıktık ben turbo passatla çok denedin en az 10 15 defa mustafam şahit yani onada sorun fb 106 ilede bikaç denemeden sora arabam manifolttan açılmış kaçırıyodu ama kesinlikle sölemedim çünki ben kendim kızarım böle bahanelere millet geçilince bahaneye yatıo ya o sebepten bugün gittim eksozcuma kaynattırdım arabamın seside gidişide degişti sorun yok allaha şükür bakalım işte yarın akşam görücez deniycez dostane ok.
abi bukadar uzatmaya gerek yok yarın zaten herşey belli olucak güzel birkaç video yapacağız kim geçti kim geçildi belli olacak uzatmanın arabalara burda *** atmanın manası yok