ertan s.a yarın roll yapılıcak diolar gelmen mümkün mü birde selimin denediği typer lar arsında sen var mısın?
Printable View
ertan s.a yarın roll yapılıcak diolar gelmen mümkün mü birde selimin denediği typer lar arsında sen var mısın?
Bu vcu 3 ay önce Ataşehire geldiğindede çok büyütülüyodu :) Daha öncesindede FB ile denediğinde baya boy yemişti.Sonra chip taktı fb chipsizdi yan yaan yürüdüler diye hatırlıyorum.Gebzeden Akın vardı VCU'nun yan koltuğunda.Ben VY serkanlaydım(chip,filtre.eksoz sadece kat iptl ve son susturucu.)ondanda yiyodu boyu :) Hani ilk sahibindeyken bilmemde taçsız kral gibi bi konu olmuş bu.Ve fb De m52+kısa olsun boylar çok farklı olur emin olun.Sabahtan beri bakıyorum çok gereksiz tartışmalar var..Kos koca adamlar evden çıkıyosunuz karşınızda yol..
bu 106 ları saxoları kısa kaç boy etkiliyor?
bu parcalarla saxonun 3-4 boy gecmesi lazım 2kişi dieri
demekki bariz bi güc kaybı var saxoda yada başka bi sorun
kadir abi vites atışına bittim söliyim sözün olsun ardeşinede öğreticeksin ok?
headers ı sök mutlaka
sonra
51 yada 60 lık yola devam.
3boy dıelım ortalama olarak.. gercı egzantrıklı arabada daha cok farkeder ama genede 2.5boy atar;) tabı 13 61 ıcın bahsedıorum en kısalarından bırı bu..
2 aracta guzel gitmıs ... saxonun 5te bayılmasını beklerdım sasırttı benı hatta uzunda bıra zdaha acılıo gibiydi pıstonun etkısını hissetti gibi geldi bana...
ıbrahımın gsı ı da begendım gidişi iyileşmıs guzel gidıyo;)
fb nın sesınde masallahı var eskısıne gore o da ııleşmıs kısa olmamasına ragmen vıtesler gayet gusel bıtıyodu.:)
2 aracta stock typerı alır bence;).
Eyw serkan iyi etkiliyormuş.
2 ye tek max 1.5 boy gecmıs EYS teke tek merak ettım sımdı
FB ye masallah