egzantrık olsun ztn stock typer kategorısının dısına cıkılır be olm:)
benım dedigim hava fıltresı bıle olmayan bı ctr ye 2-3 kafa önde gıder öle dıosan madem:) beyınlı headrslılar kategorı dısı burda:p
Printable View
sesim çıktı dostum izah ettim düzgün bi şekilde konuyu takip edip konuşursan anlarsın ewt kalkışta benden iyi kalktı ama ilerde aldım bunu kendiside bilio ne yani şimdi bende video yok die ileridede omu geçmiş oluyo sizin drag kalkışınızın anlamı nedir ilk kalkışmı yoksa finişmi ?????
ben senden bilgi istemiorum kardeşim senden daha ii biliorum neyin ne olduğunu
sen rollingde beni kimse geçemedi die iddia etmişsin adamda videosunu koymuş
gayette rahat geçmiş
bunu sordum sana yoksa banane sizin kalkışınızdan kalkışda etken sürücüdür
bırak kalkışları falanı filanı
Oha ya..Bu kadar çamur olma be dünden beri takip ediyorum herkezi geçerim ederim'cilerdensin serkanda koymuş videoyu yok niye kestin sonunuda izle yok ben geçiyodum kalkışta çıkmamış sesin bahane çok sende hayırdır ;) Chip'i taktın Fb ile yan yana yürüdün.Vy'de ben VCU'da akın vardı.Bastığınız gibi vy yarım boy açıyo ve sen hemen gaz kesiyodun.Bırak ya konusup tartışmaya bile deymez
106 yaa maşallah 2 kişi olamsına rahmen
Beklenen 106 video ları beklenen şekilde.
Lütfen Arka Sislerinizi Yakmayın... :)
Benım anlamadıgım saxo da problem var denılıyo neden 106 bos yanında gıttıgı için ama dusunemıyolarkı her stock araba aynı gıtmez fıltre sı eksozu guzel guc vermıstır yurur bu saxo nun kotu gıttigı anlamına gelmez zaten kotu gıtse type r la yuruyemez dımı bana gore bide orjı pıston en ıyısı 6 yılıdır bıniyorum 3 defa motor yaptırıdım ögrendım artık a dan z ye kadar herseyını
bir boy demek en az 10metre fark atmış olman gerek ki oda hiç olmadı senle yada başkası ile tartışmıyorum ben maşallah diyorum erdemin arabasına sende okadar iyi yürüyen biri olarak neden yanaşmadın yanıma bide senle deneseydik bakalım ne olacaktı beyaz 106yanaştı yanıma denedik 2kes ben basmamla açmam bir oldu mesafeyi efendi adamlar gülücük saçarak yanımdan ayrıldılar akşam sende gel bir deneyelim istersen olurmu canım
bu roller hep sıkıntı vermıstır sonrasında herkesın arabada sabıt cameralar olmalı 3 noktayı gosteren boylece her acıdan ızlenır olaylar maşallah buun araclara yürü be fener =)
Geçilen, geçenin hemen arka tamponundaysa 1 boy oluyor İbrahim.
Aracım çıksın deneriz :)
ben arabamın okadar kötü gideceğini bile bile yürüdüm baskı balata bitti bitecek sırf ortama ayak uydurmak için yürüdüm suan arabamda bu sabah örendim gökmen usta kompresörümü ölçtü ve sadece 2pistonda kaçırma var diğerlerinin basıncı 12 2ci pistonun basıncı 10düşmüş buda baya bir bg kaybı ortalama gökmenini sölediği 15bg düşüş var arabanda arabayı sökmedik daha suan zaten ordayım sökülüp yapıldıktan sonrada tekrar denemek isterim gerek erdem ve gerek benle yürümek isteyen arkadaşlarla belki inanmaya bilirsiniz ama tek canlı şahidimde ekeeraydır oda geldi ve gördü inşallah bu akşam güzel bir deneme yaparız ve burda bu konu kapanmış olur artık bu iyi bu kötü yorumuna son veririz :icon_tup:
arabanda sorun varsa nie yeniden çıkıyosun anlamadım ibo bu ne hırs anlamadın sizdeki bırak arabanı tamire daha büyük sorunlar mı yaşamak istiyosun git izleici ol bu akşam sonu yok sonu yok hep cebe zarar :)
ben denemeyeceğim zaten gökhan gökmen dedi zaten kimse ile yürüme arabanda çok fazla düşüş var die suan sökemedik arabayı burası gırtlağınakadar dolu herkes bişiler için gelmiş haftyaya kaldı artık nasipse haftaya söktürücem arabayı
aracımda su eksık bu fazla,su catlak bu patlak olayları yol oldu ve harbı lımon sıkmaya basladı...Rollıng rollıng dıosun,deneyecek arac bulamamakdan fılan yakınıyosun tam denıyosun arac sorunlu cıkıyo:icon_wack keske aracı bı kontrol ettırıp sonrasında roll ruzgarına baslasaydın;)...neyse gecmıs olsun!!!...tebrık edılmeme olayından bahsetmıssın; bakıyorum yorum yapan neredeyse herkes tebrık edılmesı gerekenlerı tebrık etmıs.Sorun yok yanı!!!