Jr setubına göre çok hızlı bi araç sıradan bi k20 gibi değerlendirilmesi zaten yanlış olur
Yasinde aracıda tam anlamıyla bittikten snra denenirse net bi şekiilde mewzu kapanır ..
Jr setubına göre çok hızlı bi araç sıradan bi k20 gibi değerlendirilmesi zaten yanlış olur
Yasinde aracıda tam anlamıyla bittikten snra denenirse net bi şekiilde mewzu kapanır ..
Powered and Map by PowerTune
D-16 TuRBo
34 ZZ 5235
İki arabada gayet güzel koşmuş,Zübeyir&Yasin ikinizinde arabasına maşallah kardeşim ,lafa söze bakıp bozmayın dostluğunuzu
Yasin yancıların kimler bilmiyorum ama büyük i.nelik yapıolar arkadan laf dolaştırmakla. Zübeyir bu zamana kadar 100 kere deneme yapmıştır 1 kere denemeden dolayı sinir stres yaptığını görmedim duymadım. Geçildiği zamanda geçildim demiştir gülüp geçmiştir. Ertesi gün gene denemiştir. Sana kim demişse zübeyir bi daha denemeye çıkmaz seninle diyen en büyük ****** çocuudur. Bu lafımı da o sana o lafı edene söyle. Zübeyir i bu kadar sinirle yazacak kadar hiç görmedim. Adama eziyet ediosunuz.
IN BOOST WE TRUST
Ben denemeden öncede denedikten sonrada bi sorun eziyet etmedim kimseye ben koyulan videoya *** gibi dedim diye kılıçları çekip bana göre hoş konuşmadığı için üzüldüm gerisi teferruat benim için sende tek yönlü değilde objektif bakarsan karşılıklı anlamış olursun kimsenin lafına takacak değilim ama en ufacık bişeye denemem senle işim bitmiştir dediği için şaşırdım çok fazla. Ben bundan öncede zübeyirle deneme yaptım ben kendimide bilen biriyim karsımdakini de.
PowerTune
Yasin sen yukarıda ne yazmışsın bana dedilerdi zübeyir bi daha denemez seninle dediler demişsin. Ben taraf falan tutmuyorum ama zübeyiri kardeşim gibi severim. videolar içinde dikkat ediosan yorum yapmadım çünkü belli değil hiçbişey. Kamera açısı yanıltır telegoldeki sistemlerde yok elimizde hemen constantını ölçsün biçsin top çizgiyi geçti geçmedi desin. Ama birileri zübeyirin arkasından laf ettiyse yukarıda ettiğim lafı da kendilerine takdim et kendileri bizzat öyledir. Kim dio derse de kelalper de.
IN BOOST WE TRUST
Bende diyorum ki kimin ne dediği umurumda değil ben videoya laf ettiğim için seninle işim bitti dedi denemem dedi bende şaşırdım sadece dedim Zübeyr'i ben zaten sevmesem bu sözleri bana kullandığı cümlelerden dolayı üzülmezdim bana daha denemez dediler bende Zübeyr'in ağzından duyunca sadece şaşıdım hepsi bu ben kimsenin kişiliğine karekterine laf etmedim, bundan sonra dener denemez kendisi bilir.
Daha cevap vermek istemiyorum...
PowerTune
Fitne düşüncelini birini görmek istiyosan aynaya bak 3.viteste bastık çıkıyordum bilerek 4.vitesi kaçırdın diyen seni tanıyorum sözüne itimadım var diyip video çekip bilerek koymadığını ima eden zaten zübeyir bidaha denemez demişlerdi diyen benmiyim?
Arabanız hazır degılse ne pıste ne otoyola cıkmayın. Cıkıyorsanız da dalgaya gelmeyı gormezden gelın. yarın oburgun sen gecersın sen dalga gecersın. Kaldıramıosa bunyenız yarısmayın. Sunun adına da deneme demeyın artık.
Olmasaydı yancılar forumda zaman gecirmezdik
Ahmet
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)