maşallah...
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Araçlara maşallah
Dün gece eğlenceli bi geceydi Jr çok iyiydi Ygz şanzıman sıkıntısı yaşadı white rs ve ds3 tahminimden dahada hızlı çıktı herkesin ayağına sağlık kesesine bereket özlemişiz böyle denemeleri eğer sağdan soldan abuk sabuk yorumlar olmassa bence bu şekil denemelerinde devamı gelir
eywalah abi sen gibi ustad^dan bunları duymak güzel birşey dediğim gibi eksıkler bitince dahada iyi olacağım ınsallah zamanla 95 oktanla devir donmeden yokus aşağıya bu kadar oluyor abi zaten vites sorunum aşikar geçmedi 10 gun oncede konusmustun senle bunu hatırlarsan ygz ilede basamadık donusde bekledım otoban da yavas gittim goremeyince arkadasları sizi kaçırmamak için bastım arkadan geldim yanınıza ng konusuna değinmeyeceğim hiç zaten biliyoruzkı gerek bu gecekı gerekse oncekı denemelerdekı araçlara fazla gelir ng bu bir gerçek bendede ufak bir video war yen geldi kısada olsa koyarım aksamkı arabalar cok ciddi hızlı basarılıydı emeklerine sağlık arkadasların keslerine bereket teşekkürler herkeze
12435 denemeden sadece iyi olanı
YouTube
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
hadii al al 2 ye al golfleri deniosmu ( kendime Güven geldi )huahuahua
www.drecu.com
www.drecu.com
whıte rs gercekten cok guzel saglıgına kavustu fakat vıtes harbıden cınayet cagrı bıraz ıglestırme yapmaya calısmıs fakat duzelmemıs anlasılan gecen bı deneme bende merak ettım bındım de harbı gecmıyor adamı kanser eder bakalım duzelsın 2 3 tık daha ıyı gıder bence![]()
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
maşallah hepinize ,
araç içi çekim olmadı mı hiç?
hangi viteslerde neler olmuş hangi araç ne zaman öne çıkmış vs?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)