maşallah araçlara sarı ve kırmızı typerda ne marka egzost kullanılıyor.
maşallah araçlara sarı ve kırmızı typerda ne marka egzost kullanılıyor.
Dr.Ecu AntaLya
maşallah maşallah![]()
AHM PERFORMANCE
Piston Garage...
Atmosferik arabalara yeni adet getirmeyin yaa
3.viteste sadece yoklukta alternatif tip olarak basilir.
kiyin paraya iyi bi debriyaj alin , senkromec ve mason setleri degisin , birde halatlari yenileyin o zaman bakin giriyormu girmiyormu...
Beyler muharrem bey ilk defa guzel bir sey soyledi ben 2 typerim hala debriyaj dir sekromen sanzumanla en ufak birsey yasamiyorum bendemi var sorun cozemedim gexmis olsun herkese ama bunlar orjinallerinsize gelmiyorsa dedigi gibi kaliteli birsey alin orjinali bence baya guzel gercise 3 vites atmosferik arabada sacma motor degilki 3 4 te basasin masallah araclara bu arada hepsi zimba gibi ☺️✌️
Benim yenileme zamanı geldi geçti çoktan 1 buçuk yıl koşturdum hala aynı malzemelerle kapattım şanzumanıhiçbir ince ayrıntıdan kaçmadım maddi manevi 3 4 sekro düşünemedim rodajdayken ha şimdi ha yarın gidicek diyordum zaten.
Hata ettiğimi rodajdayken anladım.
Harun senin tc de beyaz da alırken herhalde sanzuman durumun çok çok iyi veya sıfır yapılmış aldın yada videoların dışında çok roll yapmıyosun
Ben k20 şe haftada 2 yada 3 kere gazlıyordum ortalama
Baskım c c stage4
PowerTune
k20 de elle ayaklari sencronize olmayan adamlar genelde bozuyor sizin icin demiyorum stp de duymadim hilmide duymadim bende olmadi maaaremde duymadim zubeyir senin sencro bozuk olumya olur boyle seyler nedirki keyfiniz kacmasin
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
Yasin kazasız belasız ağız tadıyla bin. Geçmiş olsun kafana takma. Bunun yenisi eskisi yok. Şanzıman her zaman riskli parçadır. Formula da 0 konulan şanzımanların dağıldığı da oluyor. Sonuçta mekanik spor. Geç git fazla düşünme üstünde de durma. Her zaman olabilecek bişey. Tekrar geçmiş olsun.
IN BOOST WE TRUST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)