User Tag List

Sayfa 9/9 İlkİlk ... 789
167 sonuçtan 153 ile 167 arası

Konu: Powershop CC vs. RSA rocco Rolling Night

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AlpEren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yahu camurluga kaydiysa konu bende senden devam edeyim.. Konu cc ve rocco ama sabahtan beri senin a6 ve megane tartisiliyor. Tamam arabalarin dunyanin en iyi arabalari ancak onlarin disinda da arabalar var memlekette her konuya girip kendi arabalarinin ornegini vermek nedir ? Aa bak adam nelere binmis helal olsun dememiz falanmi gerekiyor ? Bosver renoyu audi yi konu farkli..
    ne biçim mantık yürütüosun anlayamadım. Ben burada A6 megane cart curt diye nedn örnek verdim daha hızlı daha iyi mi dedim. O ekipmanların aynıları bu arabalarda da var ve ağırlıkları bu dedim. Nereden nereye getiriosun kardeşim konuları. Yukarıda yazdıklarımdan bir tanesinde a6 süperdir süper hızlıdır megane kat kat hızlıdır mı dedim. Passat ve A6 vag grubu arabaları. arka perde desen a6 da da var. Ben deki silecek kolu ve cruise control sistemi aynen birebir passatta da kullanılıo. Şimdi benim arabama ben sonradan kendim cruise control yaptım. Ağırlık farkı en fazla 100 gramdır. O da kablolarından dolayı. Bendeki arka perdeliğe vw kuş kondurupta mı takıyor cc ye. Bak ne diyorum komple söktüm servosuna kadar temizledim ve yerine taktım diyorum. Bunun ağırlığını sen mi daha iyi bilebilirsin söküp takan mı. Yaw s2000 in komple tavan tertibatı motor dahil 60 kg gelmiyordur senin perden ne gelecek. Bir tane delikli perde rulo tertibatı 2 tane çıta ve 2 tane ufacık servo motor. 5 kg dedim 5 kg bile yoktur. Senin arabanın ağırlığına etki edecek şeyler cam tavan ve jantlar. Jantların maks ağırlık farkı 10 kg dır 4 tanede. Hadi cam tavana 70 kg diosun kabul edelim. Depon 60 lt. Yarım depo 30 lt edeceği ağırlık 20 kg. Şimdi aradaki 300 kg fark nerede. 1550 den 1800 e. Bana engin bilgilerinle bunu açıklasana.
    IN BOOST WE TRUST

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cc 1800kg şöförlü mu tartışıyosunuz? çıksın kantara çıksın ortaya neden kastınız bu kadar, 2008 audi s3(katalokta 1450kg) oz ultragellera jantlı oemden 4kg tanesinde hafıf jantla 1530kg gelıyo, hafıf jant olmasa 1550kg çıvarı benlede 1650kg audi s3 örnek veriyim istedim

AlpEren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne biçim mantık yürütüosun anlayamadım. Ben burada A6 megane cart curt diye nedn örnek verdim daha hızlı daha iyi mi dedim. O ekipmanların aynıları bu arabalarda da var ve ağırlıkları bu dedim. Nereden nereye getiriosun kardeşim konuları. Yukarıda yazdıklarımdan bir tanesinde a6 süperdir süper hızlıdır megane kat kat hızlıdır mı dedim. Passat ve A6 vag grubu arabaları. arka perde desen a6 da da var. Ben deki silecek kolu ve cruise control sistemi aynen birebir passatta da kullanılıo. Şimdi benim arabama ben sonradan kendim cruise control yaptım. Ağırlık farkı en fazla 100 gramdır. O da kablolarından dolayı. Bendeki arka perdeliğe vw kuş kondurupta mı takıyor cc ye. Bak ne diyorum komple söktüm servosuna kadar temizledim ve yerine taktım diyorum. Bunun ağırlığını sen mi daha iyi bilebilirsin söküp takan mı. Yaw s2000 in komple tavan tertibatı motor dahil 60 kg gelmiyordur senin perden ne gelecek. Bir tane delikli perde rulo tertibatı 2 tane çıta ve 2 tane ufacık servo motor. 5 kg dedim 5 kg bile yoktur. Senin arabanın ağırlığına etki edecek şeyler cam tavan ve jantlar. Jantların maks ağırlık farkı 10 kg dır 4 tanede. Hadi cam tavana 70 kg diosun kabul edelim. Depon 60 lt. Yarım depo 30 lt edeceği ağırlık 20 kg. Şimdi aradaki 300 kg fark nerede. 1550 den 1800 e. Bana engin bilgilerinle bunu açıklasana.
    Valla laf anlatamiyorum abi anlasamadik senle sirf sen dedin diye gidip kantar falan kovalayacagimizda yok inanmazsan da tatli keyfin bilir su noktada aciklama yapilacak son hanesin kusurabakma.. Buda son mesajim burda..

AlpEren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cc 1800kg şöförlü mu tartışıyosunuz? çıksın kantara çıksın ortaya neden kastınız bu kadar, 2008 audi s3(katalokta 1450kg) oz ultragellera jantlı oemden 4kg tanesinde hafıf jantla 1530kg gelıyo, hafıf jant olmasa 1550kg çıvarı benlede 1650kg audi s3 örnek veriyim istedim
    Abi selam. Konuyu acan arkadas yanimizda degildi ogun ancak 1. Agizdan yazmis ben durumu anlatayim. 18 orjinal jant lastik stepne ve 100 kilo sofor arkadas dahil 1750 1800 kilo gelir araba dedik olay budur.

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    sende cok agırmıssın be abı 100 kg nedır oyle
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

cnraknc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim anlamadığım cc geçseydi, bak kilo farkına göre geçtik olmayacakmıydı?
    Bunun sonu yok yani, kilo eşitlemek zaten komedi hadi kişi sayısını eşitlemeyi anlarımda kilo farkları rolle başlarken bilinmiyoduda 2. 3. denemedemi fark edildi.
    Bu konuşmalar yapılıcaksa video çekilmesinde , koyulmasında zaten baştan anlaşılsın video koyulmasının amacı millet hangi speclerle arabalar nasıl yürüyo izlensin görülsündür.
    Zaten aracın sahibi böyle şeylere koşturmaz cc li arkadaşada tebrikler emeğinden dolayı.

alperkirman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2.0tdi 1580kg iken 1.4tsi nası oluyoda 1500kg oluyo onu ben anlamadım ?
    Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.

alperkirman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pardon şöförlü 1800müş öyle yazılmış yukarda
    Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AlpEren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi selam. Konuyu acan arkadas yanimizda degildi ogun ancak 1. Agizdan yazmis ben durumu anlatayim. 18 orjinal jant lastik stepne ve 100 kilo sofor arkadas dahil 1750 1800 kilo gelir araba dedik olay budur.
    şöförle 1700 üstü mantıklı olabilir s3 1650kg geliyo+100kg söförle, denediğiniz rokkoda yakıt varmıydı?

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şoförlü şoförsüz konusuna değinmektense , boş ağırlığı 1700 kg olan CC miz 1300 kg lik rocco ile şöyle yürümüştür dense gerisi biraz garipleşmiyor mu ? Biri 50 kg adam kullanır diğerini 130 , bunu da mı hesaba katalım artık
    -Fırat

Thief - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cnraknc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim anlamadığım cc geçseydi, bak kilo farkına göre geçtik olmayacakmıydı?
    Bunun sonu yok yani, kilo eşitlemek zaten komedi hadi kişi sayısını eşitlemeyi anlarımda kilo farkları rolle başlarken bilinmiyoduda 2. 3. denemedemi fark edildi.
    Bu konuşmalar yapılıcaksa video çekilmesinde , koyulmasında zaten baştan anlaşılsın video koyulmasının amacı millet hangi speclerle arabalar nasıl yürüyo izlensin görülsündür.
    Zaten aracın sahibi böyle şeylere koşturmaz cc li arkadaşada tebrikler emeğinden dolayı.
    kilo mevzusu olmadı başta 2 3 kere ikimiz denedik arkadaş ortamı bildigimiz icin kilo lar aynı olsa nasıl yürür diye düsndük zaten olayı anlatan kaç kilometre öteden yalan yanlış yazmış ondan durum buralara geldi video yu koyuyor haberimiz yok arabanın sahibi degil birşey degil ondan buralara geldi olay maksat kilo vs degil ben ruhsatımda yazan kilo ve kendime bakarım olan oldu artık. eyw teşekkür ederm
    4425

Thief - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şöförle 1700 üstü mantıklı olabilir s3 1650kg geliyo+100kg söförle, denediğiniz rokkoda yakıt varmıydı?
    ethanol var
    4425

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir cok SS kullanan arkadasimla tarti bulusmasi yapariz.
    Agirlik guc ve yol tutus icin en onemli unsur. O yuzden genelde kopariz...
    Camurlugun hic bir koruma onlemi yoktur,sadece dekoratiftir. Plastik degil polikarbon olma sebebi maliyettir.
    Bmw 6 serisi-E92 yada bir cok spor yada gunluk aracda senin tabirinle plastikdir.
    Araci sase ve baglantilari guclu kilar,kaportasi degil yada kupasi degil.
    Zaten euroncap'e girip notlara bakabilirsin
    Yol ustu test verileri en guvenilir olani,yola verdigi gucu en guzel Pbox ile degerlendirirsiniz.
    Yanlış anlamazsanız bende doğru bilinen bir yanlışı düzeltmek isterim.

Güvenlik konusunda fikir veren euroncap değerleri değildir, small overlap testidir. Hoş passatın hiç iyi mazisi yok small overlapta ama doğrusu budur.

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neden yanlis anlayim
    Tum sektor bu degerlendirmeleri kullaniyor ve yayinliyor. Bizde okuyoruz.

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Euroncapte sartlar agirlasti ama carpma zorlastirilmadi.Puanlama.zorlasti, mesela yeni megane 3 yildiz aldi ama o teste passari soksak 4 falan anca alirdi galiba.

Smalloverlap iste çok daha farklı boyut zaten.Yeni A3 ve Golf7 top safety pick ama eski passat ve cc için bunu soylemek pek dogru değil malesef

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)