ne biçim mantık yürütüosun anlayamadım. Ben burada A6 megane cart curt diye nedn örnek verdim daha hızlı daha iyi mi dedim. O ekipmanların aynıları bu arabalarda da var ve ağırlıkları bu dedim. Nereden nereye getiriosun kardeşim konuları. Yukarıda yazdıklarımdan bir tanesinde a6 süperdir süper hızlıdır megane kat kat hızlıdır mı dedim. Passat ve A6 vag grubu arabaları. arka perde desen a6 da da var. Ben deki silecek kolu ve cruise control sistemi aynen birebir passatta da kullanılıo. Şimdi benim arabama ben sonradan kendim cruise control yaptım. Ağırlık farkı en fazla 100 gramdır. O da kablolarından dolayı. Bendeki arka perdeliğe vw kuş kondurupta mı takıyor cc ye. Bak ne diyorum komple söktüm servosuna kadar temizledim ve yerine taktım diyorum. Bunun ağırlığını sen mi daha iyi bilebilirsin söküp takan mı. Yaw s2000 in komple tavan tertibatı motor dahil 60 kg gelmiyordur senin perden ne gelecek. Bir tane delikli perde rulo tertibatı 2 tane çıta ve 2 tane ufacık servo motor. 5 kg dedim 5 kg bile yoktur. Senin arabanın ağırlığına etki edecek şeyler cam tavan ve jantlar. Jantların maks ağırlık farkı 10 kg dır 4 tanede. Hadi cam tavana 70 kg diosun kabul edelim. Depon 60 lt. Yarım depo 30 lt edeceği ağırlık 20 kg. Şimdi aradaki 300 kg fark nerede. 1550 den 1800 e. Bana engin bilgilerinle bunu açıklasana.