User Tag List

Sayfa 3/9 İlkİlk 12345 ... SonSon
160 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: saxo EYS vs 106 FB

vcu15
    Misafir
    ewt 106 mükemmel yürüyo bu bi gerçek ama benim haders olayımıda herkez bilio o halde yürüyorum bilenler zaten durumu anlıyo biliyo bilmeyenlerde cahil cahil yorum yaptı ama işte şimdi yorumlarına cvp videolar var ok umarım anlamışınızdır lafım kimlere gidecegini kendileri bilio yada kısaca şöyle diyim hiçbişey bilmiyipte bildigini sanan arkadaşlar saçma yorumlar sahibi arkadaşlar okmi? size kırmızı çok yakışıyo

vcu15
    Misafir
    we gebzeden olupta beni çekemeyen bi şahıs var bol bol izlesin rahatlasın onun gibi milyarlarca para harcayıpta geçilmiyorum hahahahahahahahah

vcu15
    Misafir
    erdem kardeşim tekrar tekrar teşekkürler seninle dostuz biliosun 106 arasında gördügüm en iyi giden şuan için 2. 106 sın digeride herkesin bildigi gibi sarı SDYplaka 106 serkan kardeşimiz ve ayrıca tekrar bana inanmayanlar çekemeyen kabul edemeyenler serkan kardeşimiz sagolsun o kadar yoldan geldi bizim için dün akşam misafirimiz oldu inş bi kusurumuz olmamıştır kanka yine bekleris hep bekleris neyse dedigim gibi hala inanamıyan varsa artık idol olmuş tek 106 sahibi olarak benim aracımın nasıl gittigini serkan kardeşimize sorun ama mutlaka onunlada güzel bi deneme yaptık eksozu yoktu öyle denedik ama yinede olsun sadece sorun diorum ben başka bişey demiyorum KRAL 106GTİ (SDY) TEBRİKLER SAYGILAR.

vcu15
    Misafir
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araclar sogukken dedıgınız motor ılk calıstıgı sıcaklıkmı o olayı anlamadım ben ya yoksa 90 ın bıraz altımı..
    benımde vıdeolardan anladıgım sıcakta şişme durumu var saxoda..
    guzel denemeler bu arada cekenede tebrıkler..ıyı ıs cıkarmıs ılk defa
    hayır dostum ilk çalıştıgında olması önemli degil bakın şu bi gerçek biz herseferinde gebzeden geliyoruz 40km yol ve biz o yolu hep basa bas gidioruz oraya gittigimizde araçlarımızın motoru yanıo ve o halde bide denemelere çıkıoruz ister istemez bi düşüş oluyo dün akşamda öle oldu biraz denedik mahmetçik vakfına kadar sora orda arda arkadaşımızı beklerken baya bi takıldık bu arada arabalarımız dinlendi biraz sogudu ve o yüzden güzel parformans gösterdi ben orda herkesin içinde kaputumu açtım ve arabanın eksisini gösterdim millete filtrem ile haders ımı görenler zaten direk hak verdi ve ben o şekilde yürüdüm bunu unutmayın lütfen saygılar....

vcu15
    Misafir
    ve bu arada eray kardeşime mustafa kardeşime ve ibrahim kardeşime çok teşekkürlerimi sonuyoyorum onlarda bizim için çok ugraş verdiler dün akşam çok emek harcadılar hepsine tek tek teşekkürlerimi sunuyorum ÇOK SAGOLUN ARKADAŞLAR....

vcu15
    Misafir
    Eraycım sana ayrı ayrı teşekkür ediyorum sen bitanesin

ibrahim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bişi değil selim yeterki böle organizasyonlar olsun ama kalabalık olmasın yine yardımcı oluruz

ibrahim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu streetfire.net artık cacık olmaya başladı yüklediğimiz videoları 12saatte güncellemeye başladı

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    metacafe ye attım. hırs yaptım net ve hızlı bir şekilde hayırlı seyirler...

ben teşekkür ederim

serkan ünlüü
    Misafir
    Alıntı vcu15 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    erdem kardeşim tekrar tekrar teşekkürler seninle dostuz biliosun 106 arasında gördügüm en iyi giden şuan için 2. 106 sın digeride herkesin bildigi gibi sarı SDYplaka 106 serkan kardeşimiz ve ayrıca tekrar bana inanmayanlar çekemeyen kabul edemeyenler serkan kardeşimiz sagolsun o kadar yoldan geldi bizim için dün akşam misafirimiz oldu inş bi kusurumuz olmamıştır kanka yine bekleris hep bekleris neyse dedigim gibi hala inanamıyan varsa artık idol olmuş tek 106 sahibi olarak benim aracımın nasıl gittigini serkan kardeşimize sorun ama mutlaka onunlada güzel bi deneme yaptık eksozu yoktu öyle denedik ama yinede olsun sadece sorun diorum ben başka bişey demiyorum KRAL 106GTİ (SDY) TEBRİKLER SAYGILAR.
    kanka ne demek herzaman yanınızdaym hezaman istersen gelirm fart edermi sizin dostlugunuz yeter bu bi gercek dün akşamki arkadaşlar hepsi birbirinden iyiydi vee araçlar cok güzel ve çicektiler gelelim senin makinaya makina yılan yılan seni cekemeyen ölsün kanka allah kaza bela vermesin alayına gider

vcu15
    Misafir
    tekrar sagol eray kardeşim ben senin hakkını nasıl öderim

vcu15
    Misafir
    ewt bu arada nerde yorumlar beyler bunun içinmi konuştunuz günlerce

H22Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz

serkan ünlüü
    Misafir
    ewt bu arada nerde yorumlar beyler bunun içinmi konuştunuz günlerce
    kardeşim konuşan varsa daha gelsin rüzgara kabadayılık yok adamın arabası yürüyo daha neyin peşindesiniz

serkan ünlüü
    Misafir
    Alıntı PASSATURBO1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz
    ewet senin için geldm dün listeye almıştın beni geldm ama yoktun kardeş 19 ekimde piste beklerim

H22Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben yoktuysam video yu kim çekti ?başrollerdeydim yine de araba deneyemedim balataların üstüne su döküp söndürdükten sonra makarasına bir egemenle denedik o da bana 4 boy açmış......

vcu15
    Misafir
    mustafacım akşam ben seni kaç boy açtım sölermisin kardeşim

vcu15
    Misafir
    Alıntı serkan gti 106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim konuşan varsa daha gelsin rüzgara kabadayılık yok adamın arabası yürüyo daha neyin peşindesiniz
    teşekkür ederim kardeşim sagol.. bende sende diycegimizi dedik zaten... bi derdi olan varsa gelsin ok herkese saygılar. he bu arada sdy hariç ben artık 106 ve saxolarla denemiycem ya bana TYPER getirin onlar daha iii ahahahahah.....

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mustafacım akşam ben seni kaç boy açtım sölermisin kardeşim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)