306 ve vtec ikiside eşşek :D hahahahha uydu :D
Printable View
306 ve vtec ikiside eşşek :D hahahahha uydu :D
306 bizde Gerçekten iyi yürüyen Bİr araç vtec yakın gitmiş daha çok atıyorduk ona :D Maşaallah Güzel denemeler olmuş :)
maşallah iksinede 306 harbi ii yürüyo
306 ya gercekten maşallah ıyı yurumus ciğerli cıkmış oldukça..:) Vıdeoda gercekten cok guzel ağız tadınca seyrettık hersey oldukça net gozukuyordu...:D
Tum araclara maşallah....
306 iii gitmiş maşşallah
dkka 3 küsürlerdegti 'ınegzosdan alev çkıor şu gti grubunun alev çıkartma olayını anlamadım 1 türlü neden acaba
Gayet başarılılar alev cıkartma işi cok güzel bişi :D
306 tek kişimi?
ara ara tek kalmıs cunku bazı cekimler 306dandı
her araçta 2 kişi vardı kiloları bile eşitledik desek yeri:D
ya beyler ben konuya acıklık getırıyım ordakı vtı nın sahıbı bendım dıger gtın sahıbı kardesımden yakındr arkadsım sıteye uyelıgı olmadıgından yazamıyor. vtı de bıse oldugunu dusunen arkadslar varsa yanılıyorlar anormallık vtı deıl anormallık stock dedıgımız o 306 gtıda. benım arabada stocok sadece egsoz ve fıltre gtıda aynı sekılde egsoz ve fıltre. lacıvert va vtec var arkdasta stock bu gtı ona boy boy koyuyo. yıne ben ıyı gıttım bunla yanı emın olun:D ama sıtedekı arkadslar bırgun organızasyon yapalım dıorum ben sadece vtıler ve gtılar saglam yuruyenler dolusu bosu hıc farketmez toplanalım deneyelım bırbırımızle aramızdakı farkları gorelım;)=?
tayfun senin vtıle denemek ıstıyorum yazmıstım sana ama hatırlarsan burak;)
evet başka araçlarala da denemek lazımm
bi boş konuşma burak yaaaaaaa :D