hep yazıyoruz ya modele göre değil plakaya göre karşılaştırma olsun diye ;) bazı arabalar okunmuş üflenmiş gibi fabrika çıkışı iyi gidiyor diğerlerine göre
Printable View
hep yazıyoruz ya modele göre değil plakaya göre karşılaştırma olsun diye ;) bazı arabalar okunmuş üflenmiş gibi fabrika çıkışı iyi gidiyor diğerlerine göre
[QUOTE=EKEray;388589]bi boş konuşma burak yaaaaaaa :D[/QUOTE
ya kanka aldım alalı su arabayı ne bı tane vtecle denedım nede baska bı 306 gtıla hep emreyle denıoz kardesım o arabada normal deıl anasını satım:D
ahahahahua ulan emre bu uzak dur ondan :) ben sana ayarladım hepsini. ilk fırsatta denicez. güzel eğlenceli bi gece geçiririz inş :)
hee bide mayami die bi vteci olan şahıs var ona banko 10 boy atarsın zaten puhahaha
Benim araba yürümeyi unuttu kardeşim. Bi çıksında göreceksin yürümüyor :) . Boyadan 5 kg daha ağırlaştık zaten hatırlatma.
sus Burak ben seni geçmekten bıktım Artık :)
maaşallah 306 ya...gerçekten güzel yürümüş.....
walla 306 ya maşallah bende gördüm denedim süper yani dicek bişey yok sahibide çok güzel bi arkadaşımız allah kza bela göstermesin güle güle gazlasın :) ayrıca vtec de çok canlı ve çok güzel bi araç ikisinede maşallah..
güzel yürümüşler
denemek isterim sizlerle
en yakın zamanda görüşmek üzere