maşallah araçlara
İzmir İsTanbuL go...
dynoda yakıtlı bi ayara ihticın var engin abi![]()
maşallah araçlara
İzmir İsTanbuL go...
dynoda yakıtlı bi ayara ihticın var engin abi![]()
Dr.Ecu AntaLya
http://www.techturkey.com/forum/proj...kit-setup.html
ayrıca ppr kaan atak mustafa ve mehmet turhata emekleri için tskkürler çok pro araçlar hazırladılar
Abim maşallahın var aracın çok güzel oldu emegi gecen herkes için güzel bir sonuç olmuş. basarıların devamını dilerim.
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
Zorlu bi deneme olmuş,ikisinede maşallah,
Engin kardeşim hedefe ulaştın emek verenlerin eline sağlık![]()
Ppr ... Araca ,masallah ses muthis sure alinmadi sanirim 10 baslari cikacagini,umuyorum masallah
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
maşallahı var terminatör crx in enginim
heriki aracada maşallah kazsız belasız
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Masallah çok guzel bi yarıştı crx gerçekten çok başarılı inanılmaz yürüyor keza serdarın arabayı herkes biliyor tartışılmasız yuruyor dev rc, her iki aracımıza maşallahı var tebrikler
Leon 1.8 t . EcuTech loading....
her iki araça maşallah diyorum.crx ayrıca tebrik ediyorum güzel denemeler oldu.her iki araç da emek ve incelik var.özgür kara ayrıca seni de tebrik ediyorum...dilerim güzel yarışlar çıkarırsınız allah kaza bela vermesin...
aydoğdu garage
Masallah guzel deneme. Kazasiz belasiz.
Ahmet
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Deneyen araclara masallah crx baya baya hizli belli dev rc nin ne kadar gittigini az cok kestirebiliyorim ayrica PPR Kaanada kocaman bir madallah bu cocuk bu isi biliyo![]()
zamanında bilmiş bir tip stroker kitli crx yapıyorlarmış şu kadar güç alacaklarmış diye konu açıp dalgaya almıştı güle güle saçma sapan cevaplar veriyordu bir de millet de muhalefet olacak ya katılmışlardı ona ben bile sinirlenmiştim ne kadar saygısız seviyesiz insanlar var bu video sanırım yetmiştir onlara. bir şeyi görmeden önceki örneklerle kıyaslayarak tahminde bulunmak üstüne bir de küçümsemek emeğe saygısızlıktan başka bir şey değildir. maşallah iki araç da çok iyi yürüyor.
Maşallah iki aracada, CRX yapılmadan önce kaan abiyle konuştuğumuzda neler olacağını söylemişti, suanki gidişi gereğinden fazla bence emeğinize sağlık PPR imzası varsa herşey mümkün.Şuan yeni projelerden b-k series yapım aşamasında bakalım neler olucak
RC'de çok hızlı yanlış hatırlamıyosam 8.9 9snlerde olması lazım onada maşallah..
PPR Motorsport
Mapped by EcuTuned
her iki aracada maşallah diyorum çok güzel bir geceydi engin abi
crx düşünülenden hızlı bir araç inanmayanlar için diyorum
dev rc ise zaten kendini kanıtlamış bir araç herkezinde söylediği gibi
herşeyden önce dostluk kazandı
özgür ve engin abi tşk ederiz tekrar
http://www.youtube.com/watch?v=rFt88Yr9v10
Belki tavırların beni en ağır küfürlere tahrik eder ama benim o iplemez gülüşüm senin gelmişini geçmişini tatmin eder
Maşallah araçlara, bu Terminatör harbi Terminatör'müş. Videoları açmadan DEV geçer diye düşünüyordum açıkcası![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)