Şu muayene yi atlatim her türlü basarım sıkıntı yok.
muratvural Nickli Üyeden Alıntı Kanka rakiipp var bi deneyelim olmadi Hizli bir civic varmis Nerde kırmızı 207 varmış onuda getirin
Erkan abi herşeyi halletmişsin maşallah iyi gidiyor , satmasaydım aynısını yapıyordum
Arkadan itmek harbiden bambaşkaymış....
Özgür Ozan Nickli Üyeden Alıntı Erkan abi herşeyi halletmişsin maşallah iyi gidiyor , satmasaydım aynısını yapıyordum Eyw kardesim evet bitti araba gzl de oldu bakarsin gene alirsin ona yaparis
1.6tdi. Ecutech.
3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Eyw kardesim evet bitti araba gzl de oldu bakarsin gene alirsin ona yaparis Hayırlısı abi , allah kazasız belasız tadını çıkarmayı nasip etsin
Maşallah mermi gibi ...
EcuTech Remapping
Erman067 Nickli Üyeden Alıntı Nerde kırmızı 207 varmış onuda getirin erkanım videoyu sen çektin atar bana geldi ahahah 207 emir ve görüşler her daim hazır telefon etmene bile gerek yok whatsapp dan yerini bildir yeter
maasallah haci biraz daha minciklarsan rs i kurtaririm elinden
muratvural Nickli Üyeden Alıntı erkanım videoyu sen çektin atar bana geldi ahahah 207 emir ve görüşler her daim hazır telefon etmene bile gerek yok whatsapp dan yerini bildir yeter Eyvallah kardeşim
erman067 Nickli Üyeden Alıntı eyvallah kardeşim hadİ yaptir artik muaynenİde vİdeolu bİr deneme yapalim 206İle cİvİc arasinda yok İlla senle denİycem dersen onuda yapariz doldur gel
sadikbeyazit Nickli Üyeden Alıntı Maþallah mermi gibi ... Saolasin sadik ustam
iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı maasallah haci biraz daha minciklarsan rs i kurtaririm elinden Ibo fırfır yapma o rs benim olacak biliosun hem annastikya olm
muratvural Nickli Üyeden Alıntı hadà yaptir artik muaynenÃde vÃdeolu bÃr deneme yapalim 206Ãle cÃvÃc arasinda yok Ãlla senle denÃycem dersen onuda yapariz doldur gel Elleşme muro civic de benim araban yuruyor neşen yerinde
3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Elleşme muro civic de benim araban yuruyor neşen yerinde çok şükür yerinde walla pampa sayende 207 de çok atarlı oldu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları