masallah sinansim çatara çutara
koy tabi kanka araban hızlı olum kabul ettik ama bi rövanş yapalım bu aralar olmadı öyle 1 diyip gitmek bide biliyon ayarlarım bozuktu şimdi işler değişti
saol teşekkür ederim.
teşekkürler
valla onu bi öğrenemedik arabayı bilen yok sanırım
onuda bilmiyom ama sanki iyi atıyodu gibi geldi
saol teşekkür ederim
daha iyi olucak inşallah
Tm Astra Turbo
Emeği geçenlere sonsuz teşekkür
arkadaslar az once evonun sahibi erkan aradi videolardan haberim yoktu yeni ogrendim dedi. o aksam aracin viteslerinde problem oldugunu belirtti o yuzden baska bi zaman arizasi giderilince kismetse tekrar denicez kendisi foruma uye olmadigi icin benden rica etti belirtmek istedim. sizlerinde bilgisi olsun.
Tm Astra Turbo
Emeği geçenlere sonsuz teşekkür
Evo6'nın vites geçişlerinde ciddi sıkıntı var çok zaman kaybı yaşıyor erkanda kırılmasın diye zorlamıyor ,araba 5-6 boy kayıp yaşıyor sorun giderilsin tekrar deneme yapılır ...
Yakıtlı-yakıtsız 380-420 bandında gibi orçun ,ayrıca 4 tekere dağılım ve kilo farkıda var , ama sinanın arabasıda son ayardan sonra iyi sevıyede hızlı hakkını yemıyelım
Bence sorun bi giderilsin orçun şuan ne konuşsak boş tekrar deneme yapalır, hatta aslında bu yakanın tüm hızlıları hafta sonu bi buluşsak toplansak programlı fena olmaz
Bu mesajından dolayı tebrik ediyorum seni videodan ziyade.Geçen kişinin olgunlukla bunu yazabilmesi büyük erdem.Maşallah ayrıca aracınada.
arkadaslar az once evonun sahibi erkan aradi videolardan haberim yoktu yeni ogrendim dedi. o aksam aracin viteslerinde problem oldugunu belirtti o yuzden baska bi zaman arizasi giderilince kismetse tekrar denicez kendisi foruma uye olmadigi icin benden rica etti belirtmek istedim. sizlerinde bilgisi olsun.
Edit falan kalktı karıştı ortalık kusura bakmayın![]()
İki aracada maaşallah evo olması gerektiği gibi gitmiyor.
Bir kaç hafta önce denemeden dönerken Astrayla denemiştik. Açıkçası önce çok iplememiştim, peşimden gelincede çok şaşırmıştım. Ciddi emek harcanmış limitlerde bir araba.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)