User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
67 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: megane rs vs type r

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MaG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uğurcanım baya olmuştu bu denemeyi yapalı.. fakat yokuş etkisi baya etkilemişti burda cold air olmasına ragmen eski videolarda v2 varken bile düzlükte daha farklı oluyordu videolar arşivde vardır heralde.bu arada tekrar bi deneyelim uzun zamandır yapmadık bişiler..

kadir abinin arabasının videodaki typeR dan daha iyi yürüdüğünü gördün heralde bukadar kesin konuştuguna göre

artı orda 2 şer kişiyiz ve yokuş çıkıyoruz... typeR yük aldığı zaman turbo araçlara göre 2 kat kaybeder bunu herkez bilir !

neyse şuan bende kpro var denemek isteyen herkezle denerim.. ister KPRO lu İster KPROSUZ...
    ben senin aracını görmedim ama şöyle bi çıkarım yaptım (tamamen bu vidyoya dayanarak). bu vidyoda sen uğur ile kafa kafaya gidiyorsun. benim aracımda çip var ve uğur un aracını 5-6 boy geçiyorum. kadir abinin type r ile denemelerimizde yaklaşık yarım boy kadar beni geçiyor. yani senin ctr=uğurun rs<benim rs<kadir abinin type r denkleminden kadir abinin type r ın senin type r dan daha iyi gittiği sonucuna vardım...

nacrugu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aYkut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    stock demişsiniz... Bunlar nedir acaba?

motora mudahale yok yani bunların bana + bi güc kazandırdığı söylenemez viper induction kit'ide cıkarttım normal kutu filtre şu an

http://img129.imageshack.us/my.php?i...sc04067lq0.jpg

son girdiğim dynoda aldığım hp

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uğurcanım baya olmuştu bu denemeyi yapalı.. fakat yokuş etkisi baya etkilemişti burda cold air olmasına ragmen eski videolarda v2 varken bile düzlükte daha farklı oluyordu videolar arşivde vardır heralde.bu arada tekrar bi deneyelim uzun zamandır yapmadık bişiler..

kadir abinin arabasının videodaki typeR dan daha iyi yürüdüğünü gördün heralde bukadar kesin konuştuguna göre

artı orda 2 şer kişiyiz ve yokuş çıkıyoruz... typeR yük aldığı zaman turbo araçlara göre 2 kat kaybeder bunu herkez bilir !

neyse şuan bende kpro var denemek isteyen herkezle denerim.. ister KPRO lu İster KPROSUZ...
    yapalim kardes valla goruselim aemmi kpromu fln bisiler diyordu merto ayarla abicim bi aksam deniyelim =)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı can_ank Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu işi cuma cumartesi akşamları yapmıyalım şöyle perşembeden ya da pazar basalım. ***** haftasonu en verimli akşamlar cumartesi pazar oluyo.

Bu arada maşallah uğurcan'cım
    can goruselim valla gel sende ozaman bi organizasyon olursa

MaG
    Misafir
    Alıntı ahmetgurlek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben senin aracını görmedim ama şöyle bi çıkarım yaptım (tamamen bu vidyoya dayanarak). bu vidyoda sen uğur ile kafa kafaya gidiyorsun. benim aracımda çip var ve uğur un aracını 5-6 boy geçiyorum. kadir abinin type r ile denemelerimizde yaklaşık yarım boy kadar beni geçiyor. yani senin ctr=uğurun rs<benim rs<kadir abinin type r denkleminden kadir abinin type r ın senin type r dan daha iyi gittiği sonucuna vardım...
    anlıyorum seni ama o hesap öyle pek tutmuyo daha öncede yaşadım bunları... Kpro lu Kprosuz senlede deneyelim bizim için non-problem senin ugurun aracını 5 6 boy geçtiğin zamand farklıdır kadirin abinin arabasının zamanı farklıdır araçda o vardır bu vardır o yüzden o hesap pek tutmaz senin dediğine göre kadirin arabası benim aracı 7 boy falan geçmesi lazım aynı speclerde iken öylemi ozaman bende söyle deyim aynı speclerdeki ankaradaki denediğim typeRlar arasında hep önde oldum.. ozaman kadir abinin aracı aynı peklerde değil burdan bu sonuç çıkar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anlıyorum seni ama o hesap öyle pek tutmuyo daha öncede yaşadım bunları... Kpro lu Kprosuz senlede deneyelim bizim için non-problem senin ugurun aracını 5 6 boy geçtiğin zamand farklıdır kadirin abinin arabasının zamanı farklıdır araçda o vardır bu vardır o yüzden o hesap pek tutmaz senin dediğine göre kadirin arabası benim aracı 7 boy falan geçmesi lazım aynı speclerde iken öylemi ozaman bende söyle deyim aynı speclerdeki ankaradaki denediğim typeRlar arasında hep önde oldum.. ozaman kadir abinin aracı aynı peklerde değil burdan bu sonuç çıkar..
    dediğim gibi ben sadece bu vidyoda gördüğüme göre yorum yaptım. o sırada senin aracında ne vardı ne yoktu bilmiyorum. belki sorun da vardı onu da bilmiyorum. ben sadece senin aracının uğurla vidyosundan, benim uğurla denemelerimden, ve kadir abiyle denemelerimden çıkarım yaptım. herhangi bir art niyetim yok.

eğer aracım satılmazsa herkesle her araçla deneyebilirim. hiç bir hırsım ya da iddaam yoktur. ben kürşat ın turbo type r ı ile bile denedim. kürşat ın nerdeyse gözden kaybolduğunu da açık yüreklilikle yazdım. yaşım 30 olmuş artık, geçmekle geçilmekle falan işim olmaz benim...

cheers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zaten amaç araçlarımıza yaptıklarımızı görmek deil mi?

o yuzden sıkıntı yapmaya hiç gerek yok

fatih'in araç şuandaki durumuyla birçok Type-R dan daha ıyı.Yarın akşam hava düzgün olursa çıkalım.

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    demek bu typer ın kronik rahatsızlığı. sanıyodumki sadece istanbulda var hmmmmm

MaG
    Misafir
    anlıyorum seni abi kusura bakma bende ilk yazdığın mesaja tepi gösterdim.. benimde işim olmaz bilen bilir beni zaten..geçiliyorsam geçildim derim bunu söyleyebilirim başkaları gibi yok kafa kafayaa gittik yok söyle oldu böyle oldu demem.. yanlız herşey açık olacak yanlış anlama benimde sana bi art niyetim yok..ben milyonlarca kez denemişimdir ama bu video işlerinden de hep uzak durmuşumdur yoksa hır gür bitmiyor..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hahahha fatıhım sen artık boyut atladın gerenk yok ole hıdılı typrlarla denemeye

cheers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hahahha fatıhım sen artık boyut atladın gerenk yok ole hıdılı typrlarla denemeye
    Geçen gunku haberı aldı yuzu guldu bıranda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cheers Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçen gunku haberı aldı yuzu guldu bıranda

hehehe gulcek tabe yaw...hakkettı adam

MaG
    Misafir
    şşş sakin görende bişey var zannedecek ama o günkü son konuşma olmasaydı heralde ne yapardım o moralle bilmiyorum

izo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ugurcn maşallah, getiremedik bir araya renoları
    kadir abi bizden habersiz deneme yapıosun demek ki artık alacağın olsun...

34GUN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    type r neden vtec altı basmış?
    Mustafa GüNeŞ
    BZ S3UPERMAN

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bızde bektas kardesımızle bı denerız EDS ıle merak ettık

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bızde bektas kardesımızle bı denerız EDS ıle merak ettık
    bektaş la ben konuştum atmosferik type_R beni geçer dio o yni kasa cupra ıle denemek istiyo

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    garıp yenı cuprayı uszerındekı malzemelerle gecmesı lazım deılmı zaten

MaG
    Misafir
    Alıntı 34GUN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    type r neden vtec altı basmış?

ankarada vtec üstü bastıramıyorsun kimseye abi genelde

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)