Tamamen anormal bir durum. Olabilirliği yok. Cupranın bi kadran videosunu çekebilirseniz sağlıklı yorum yaparız.![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
Cupranın sesi az çok normal gibi. 3.20 bence 3.20 değil.En azından stock değil. En az 230-240 hp gibi gidiyor...
Vw Cc & Mk 5 Gti
Zaten bende eğer 3.20 stoksa cuprada sorun var dedim. Aslında cupranın kardan videosuna koysanız bir şeyler anlaşılabilir gidişi konusunda
Stock halini gectim sadece yazilimla bile 15 boy falan mi hizlanmis 320i
320d cupranin min 5 boy gerisinden gelebilir her daim ,320i 20d den hizli olamayacagina gore en iyi ihtimalle ayni giderler
Durum cupra ile alakalidir veya oyle olmali diyelim
aracımda downpipe + vwracing filtre varken f30 kasa 320i nin 2.0 184 hp liği ile denemiştim , yaklaşık 8 boy önde gidiyordumuzun lafın kısası 320i veya 320d hiç farketmez imkanı yok cuprayı geçemez
![]()
nolmus öyle ya![]()
bu işte bi yalnıslık var bendede cupra var yazılımlı bmw ilede denedim 5-6 boy arkamda kalıo bende sen cok acil servise götür arabayı
VTİ nin arkasına 1.4 is yazmış olmasınlar![]()
servis inanamadı kısmetse bugün yarın bi bakıma girecek ondan sonra olacakları sizinle paylaşırım ancak Polo gti sahibi olan bi tanıdıkla denedim arabayı oturduk konuştuk onun da aracı 0-100 9 sn civarı görüyormuş inanırmısınız cupra da öyle.Eskisi gibi gitmediğinden şikayetci bi bakıma sokalım ne var ne yok bakalım ondan sonra yolumuza bakacağız
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
14 binde bunlarin olmasi garip araci sifirmi aldiniz? Poloyla aynimi gittiniz denediginizde?
inanırmısınız bilmem ama aşağı yukarı o rakamlar.5.20i ye soluksuz taka taka giden cupra neredeyse 5.20i ile burun buruna gidiyo...
sifir aldık mayıs sonu gibi.evet poloyla aynı gittik![]()
teşekkür ederim uyarınızı söyleyeceğim gti sahibine
yok abi kesinlikle şişirme durumu yok
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)