maşallah araçlara....
Printable View
maşallah araçlara....
Maşallah araçlara. Cam car kimin subarusu bu arada :)
İlk denemelerde yapti yapmazmi hepde nasil araya subaruyu koyunca dua la gidilmiycegini anladi kardesimiz :)))
Masallah araclara
Maşallah deneyen araclara güzel geceydi
Maşallahh harun kardeşim white typer ile bütünleştiğin belli :)
Okanıda tebrk ederim eksikleri olmasına rağmen adam cıktı burgazdan ataşehire gidip birden fazla araba ile deneyip gelmiş helal olsun walla tekrardan maşallah deneyen araçlara
maşşallah araçlara murat ustanın NUG 106 da çok hızlı basıp basıp gaz bırakıyor :)
la face de ki video ne ?
Eyvallah ertugrulum bende cok istedigini icim ciktim benimde arizam vardi aslinda yuregir abiyi bekliyorum ama yine bahane olmasin neolcak basiyim dedim bastim benim kimseden bilirsin cekinmem direk basarim :) tabiki onunda gayreti emegine saygi ama oyle atarlar benim hosuma gitmiyo yok typer s 2000 yokmu falan bilmem ne konu aciyo herkes falan ben oldugum surece typar cikip denerim her turlu :)
Fenomensiniz Harun bey :D yine cok hizlisiniz masallah araciniza go proyu evkyrdan mi aldin kanka ?
Maşallah araçlara...
Güzel deneme olmuş iki aracada maşallah
harun maşallah aracın bolt on mu ?
yoksa motor içi var mı?
maşşalah araçlarada tünele dikkat edenler viraja kimin içerden girdiğinede dikkat etmeleri lazım bence :) bu araçlar denk gidiyor kimse geçtim geçildim demesin bence..