Facede megan tech de typer gecmis 2sinede masallah :)
Printable View
Facede megan tech de typer gecmis 2sinede masallah :)
2 aracada MaşAllah güzel roll olmuş
kabaca 1km lik bir kosuda geniş virajlarda yaklasık 3 boya yakın oynuyor yanyana 2 seritte basıldıgında
daha önce bir kac kez bunu gözlemledik
white king yine :) okanin arabasi bi megane olarak ezber bozduruo ama videolardada net olarak white king
evet videoları karıştırdım ama araçları değil başka yerde denk gittiği video mevcuttu o yüzden öyle yazdım.
bunu anlatmak istedimde yanlış anlaşıldı herhalde :)
yazdım sana ama cevap gelmedi bana
edit: gelmş oke
araçlara maşallah inş her iki araçlada güzel denemeler yaparız ;)
maaşallah iki aracada.
tarafsiz olmak gerekirse face e koyulan 106 nin icinden videosu cekilen deneme bunlara gore daha adil olmus. ve ordada iki aracin kafa kafaya gittigini goruyoruz.
burdaki videolarda bariz şekilde type-r virajdan dolayi avantajı saglamis. hatta araya bir seritte bosluk birakilmis.en az 2-3 boy oynar o virajda.
106 yada maaşallah cok hosuma gitti
[QUOTE=iynn-RS;7614170]maaşallah iki aracada.
tarafsiz olmak gerekirse face e koyulan 106 nin icinden videosu cekilen deneme bunlara gore daha adil olmus. ve ordada iki aracin kafa kafaya gittigini goruyoruz.
Araya sence niye araba koyulur peki karsindaki adam butun nekadar rollde rezilllik varsa tuneldir ustune yatmadir yapilirsa okani ben coo iyi biluyorim ona orda herkes karar verdik oyle bastik sonuc bu sabahak kadar sa bassan da bu hayatta bazi getcekler var sagolasin bilgilerin icin:)) oyuxden su fark eder bu demek anlamsiz bitane araba hizli oburu o araba gore yavas
...
Beyler bak sacma sapan hayeller kurmayin orda gece herkes gordu neyin neoldugunu videdo acik gayet araya araba alindi basildi hayeeller bitti sabah uyandigin da okanin sigortali oldugu aklina geldi abi msallah gectin beni sagol dedi olay bitti ben tunel yaptigim video kendim koyar izlerim abi dedi bende senin inanmisligin dedim facenide yazdim. İyigecelr
her iki aracada maşallah güzel denemeler olmuş :D
Ama hızlınız cam car NUG 106 XSİ ;)
iki aracada maşallah güzel deneme olmuş