yaa bu böyle olmaz en azından geçilen taraf bir yerde çay çorba birşey ısmarlasın![]()
egzostun kafasını değiştikten sonra çok hızlanmış typeR maşallah 55
yaa bu böyle olmaz en azından geçilen taraf bir yerde çay çorba birşey ısmarlasın![]()
egzostun kafasını değiştikten sonra çok hızlanmış typeR maşallah 55
iki aracada maşallah.. öncelikle f7r sahibini tebrik ediyorum. 1 boy 2 boy geçilmiş. sonuçta adam stock halde 15 binlik bi arabayı toplamış emek harcamış kendi sınıfında ve yılında olmayan bi typr e kafa tutmuş.. oda ayrı bi başarıdır..
Bendede bu varmiş.şimdi gördüm
http://youtu.be/qSnEJR2VNtg
Scorpion TypeR
Harun tebrikler.Defterine 1 araç daha kayıt ettin.Açıda görüntülerde yeterince açık.Bahane bulmak istersen çok.Ama önde 1 tane araba görüyorum oda white type R..
geçilen adam itiraz etmemiş geçildim diye 7 sayfa olmuş. bi de okan gelip yazsa demek 70 sayfa olacak.. ama bu tünel çok tehlikeli ben olsam onunla roll falan yapmam.. arada her zaman 1 şerit olmalı ki her deneme adil olsun..
specler
k20 : ppr emme, kapak portpolish, ince conta, egzantrik, beyin (mapped dr.ecu), headers
f7r : throttle , kapak portpolish, 12,5 piston, egzantrik, beyin (mapped Magic) , headers
ikisindede koltuklar sökük kimse boş konuşmasın hardmış softmuş tek farkları sıkıştırma için birinde piston birinde conta var, emiş için birinde ppr emme birinde itb var
ikisindede soft egzantrik , oem yay şapka kol krank kullanılıyor. Sonuç videolarda belli virajı bilmem nesi takdir bu işten anlayanların selametle
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)