Maşşallah ya cok guzel gidişi var. Kazasız belasız
Printable View
Maşşallah ya cok guzel gidişi var. Kazasız belasız
masallah guzel hızlanıyor :)
Allah kaza bela vermesin ama 100-200 20sn arabanın.Bildiğin gitmiyor araba.Üstelik %10 kadran fazla gösteriyor sapmadan dolayı.Daha yolu çok
maşallah kazasız belasız.
Masallah 4. vıtes de cok guzel yuruyor..
Daha ne olacaktı anlamadım :) İmzanizda gördüğüm kadariyla bu is benim sizin gibi meslegim değil, bundan para da kazanmiyorum ve bi gelirim de yok.. Harçliklarimdan artırarak buraya harciyorum, devam eden okulumun yaninda da aracimla ilgileniyorum.. Hepsi bi kenara ,ben sizin yerinizde olsam ,sizi ikna etmeyen bu süre, değil 20 saniye 1 bucuk dakika bile olsa, bu şartlara ve yaşına göre takdir ederdim.Oldu da egomu yenemedim,yine söyleyemedim, en azindan abilik yapar tesvik ederdim :)
Yazdiklarim buraya kadar hizlanmayla ya da cikan süreyle ilgili değildi, heralde anlamissinizdir :) Konuya dönecek olursak ,lutfen bana bildiginiz EN hızlı EN sağlıklı dti'ı soyleyin, hemen deneyelim.
Masallah kankacım son hali guzel saglıklı oldu deneme vıdeolarını atarsın :)
ER Corsa vs Rgs Polo 1.6 Tdi 240 Hp Drag Race: http://youtu.be/Ju2Vpc5RMvk
Gayet yavaşmış
yavaşlar ölsün er corsadan selamlar maşallah kanka yine hızına hız katmışsın :D
Araç Suanda en hızlı corsa olma unvanını layıkıyla taşıyor ege kardesim zaten gerekli açıklamayı yapmış bu iş ticari amaç gudulmeden bu noktaya geldiyse zaten çok fazla birşey söylemeye gerek yok söylemeden edemicem adamın hobisi sizin reklam aracinizdan daha hızlı :)
maşallah corsaya :) 2 barlık gösterge yetmiyor sanki ? :)
maşallah yanılmıyorsam 2 hafta önce bauhaus kapalı otoparkta görmüştüm incelemiştim araba söküktü arkada füme renk jant kapakları ve bazı eşyalar vardı araba çok agresif duruyor arkada da siyah duman izleri vardı :) hem hızlı hem yeterince yakışıklı. cila pedi aldım geldim yoktunuz sahibi de hızlı :D
Yakışır kardeşim tebrikler gayeet sağlıklı ve düzgün gorunuyor.
yavaş diyen getirir dti'i denerler.
20 sn olması belki yavaş gelmiştir diğer araçlara göre ama aracın orijinal 100-200 ile şuanki halini kıyaslarsak takdir etmek gerekir.
Başarı başarıdır,orjinal halinden 1 saniye bile iyi olsa.
maşallah güzel gidiyor,kesici yakışmış
http://www.youtube.com/watch?v=9RO3wtmtepI Evet gayet yavaşmış ;)
Araba o zaman Berkay'daydı ve ilk drag tecrübesi olmasına rağmen,senin kendinden çok daha genç bi rakibini tebrik bile edemeyen patronunu eleyerek 3.oldu. Dizel dizel dediniz 5 arabalık kategoriye 2 araba katıldınız,dereceye bile giremediniz. Meslektaşlarınız,rakip firmalarınız çok daha faydalı işlerle uğraşırken,bi de gelmişsin burada ergen gibi sidik yarışına giriyorsun,bayiilik sözleşmesinde olumsuz yorum gördüğünde savunmaya geç gibi bi madde mi yer alıyor bilmiyorum da,işin içinde olan herkes kimin ne olduğunu biliyor.. Şu yazdığım 2 cümle bile ''tatsızlık olmasın,ters düşmeyelim,sonuçta yüzyüze bakıyoruz'' diye yıllardır susan,işin içinde olan bir sürü insanı rahatlatıyor emin ol. Bak ben gencim,fevri hareket ederim,1 kere susarım,sonra niye susayım? Benim kaybedecek bir şeyim,itibarı zedelenecek bi markam ve müşteri kitlem yok. Bugun motorsporlarıyla ilgilenirim yarın bungee jumpinge merak sararım belli olmaz,kalıcı olmak isteyen sizsiniz ben değil. Anlatabiliyorum umarım :) O yüzden uzatma,bildigin en hızlı 1.7 yi getir deniyelim. :)