güzel gece olmuş
Printable View
güzel gece olmuş
videoyu upload ettim cupra ile typeR videosu var ama o da cok anlasılmıyor
http://www.youtube.com/watch?v=MDKcXn_Ael0
bu videoda goruntu daha bozuk ama en azından kımın gectıgı belli oluyo
Nasıl bu kadar fark olmuş???
ctrden anlayanlardan duydugum kpronun ortalama 3 en ıyı ayarlayanda bıle 4 boy farkettıgı..
fark daha coksa baska spec farklılıkları olabılır.. cailer egsozlar farklıdır vs...
kpro + shortram +apexi n1 komple egzoz var gride
siyahta da dc header dc komple egzoz ve cai olması lazım
apexı catback bıde aem caıydı oncekı konuda sanırsam:S..
güzel olmuş gerçekten ;)
güzel geceydi eğlenceliydi birazda soğuk:D
bütün araçlara maşallah kazasız belasız:)
maşallah fatihcim güzel geceydi :)
ARACIMDA OLANLAR...
* DC sports Burshed Race Headers 4 2 1
* Apex-i N1 Catback Exhaust
* AEM Cold Air
* Hondata K-PRO ( thanks to Yüreğir )
kimseye bundan farklı bişey söylemedim ve bu setuptan farklı bişey hiç bir zaman olmadı aracım 122 binde ve üst kapak hiç açılmadı daha.ama düşünüyorum belki yapacagım piston egzantirik emme atmosferik doldurmak istiyorum ama şuan için gayet zevki belki ilerde yaparım yaparsamda herkez bilir ben gizli kapaklı iş yapmam...istediğiniz yerde istediğiniz şekilde araçı gösterebilirsiniz. ben başkaları gibi aracımda bu vardı şu yoktu gibi konuşmam şimdiye kadar hiç bir şekilde böyle bir muhabbetim olmamıştır. lakin başkaları bana çok yapmıştır..
Ayrıca rollinge gelirken 40 ytl lik 100 oktan almak için durdum shellde ümitköy shell isterseniz pompacılara sorun :) adam yanlışlıkla 97 oktan koydu ve özür diledi.
şunuda diyim normalde bu ekip ne zaman roll yapsa rolling night lar diye videolar hemen dökülürdü ama nedense hiç video yok..bizim öyle bir amacımız olmadığı için koray arkadaşımda elinden geldiği kadar arkadan köşeden çekmiş ve koymuş.
burda halen şunlar var ama başka bilmiyorum gibi yorumlar oluyor adama akşam söylemişim olanları halen gelip buraya başka varmı diye sormaları canımı sıkıyor kusura bakmayın ama.. burdan lafımı anlamak isteyen anlar heralde..
fatih maşallah... tebrikler :D :D devamını dilerim :)
fatih kazasız belasız kardeşim
fatih güzel yürümüşün kardeşim maşallah :) krpo gerçekten arabaya çok fazla heyecan katıyor :D