fatıh masallah, ust kapaktakı sesı bulabıldınmı neden yaptıgını?
Printable View
fatıh masallah, ust kapaktakı sesı bulabıldınmı neden yaptıgını?
Bizi havaalanı yoluna götüren Typer cı arkadaşa burdan teşekkürler :D
Fatih maşallah güzel oldu araban yapınca oluyor
gözünü bana dikme ama ahahaha
masallah arac guzel yurumus
walla vidyolardan ben çok bi şey anlamadım ama eminim k-pro lu epey farketmiştir diye düşünüyorum. bu arada dün gece 530 lu bi numara akşam her kesin işi çıktığı için buluşma iptal diye mesaj attı. kimdi o? siz kaçta buluştunuz?
Bekliyodum zaten ne zaman tartıma çıkacak diye :D
Maşallah Fatih Kpro farkı hissedilmiş :D
Dün gece buluşmayı ben istedim ve organize ettim.sonra misafiri gönderemediğimden çok geç geldim.Beklettiğim arkadaşlardan özür.
Gelelim denemeye;Geçilmenin bahanesi olmaz ! Hemde 6-7 boy geçilmenin hiç bahanesi olmaz :D
Bu kadar fark neden oluştu kısaca özetleyim; Uzun süredir temizlemediğimiz Aem kağıt filtrenin aptal saptal sesini umursamadan geldim ayrıca dün gece rezil bir benzin aldığımı buluşmaya gelirken farkettim ama onuda önemsemedim arabada bir tatsızlık olduğu belliydi ama dediğim gibi önemsemedim.Hatta ilk denemede Fatihe dedim ben birkez basayım bigarip araba? az ileri gittim bastım baktım tadsız.Neyse dedik ve denedik hafif çıkış eğimde uzunda 6-7 boy sabit kaldı.indik tebrik ettim farka şaşırdığımı söyleyip birdaha deneyelim dedim yine aynı farkı yedim.Sonra bizim Karatren dediğimiz Cupra ile denedik baktım 5 boyda o geçiyo oha oldum zaten tatsız olan arabanın kesin sorunlu olduğunu anladık Cupralı hakan "abi bugece deneme araban rezalet" dedi.Erhanda iboda ve hepimiz denedikce baktıkca gördükkü araba gitmiyo ! Bugün normal benzin aldım biraz daha iyi filtreyide temizlicem tekrar bakalım benim cupra videosunu görenler vardır biz onla max.1 boy fark ile geride kalıyorum.cuprada dün akşam Fatihe 2-3 boy yediğine göre benim sağlıklı halim ile Fatihin kprolu typerı 4 boy oynar dün gece 2-3 boy kayıpla denedik ;) Fatih kardeş;tekrar deneme imkanı oluşturalım birdaha bakalım ;) ki bende kprolu halimi göreyim ;)
Gelelim soner ibo tartışmasına ve aragaz tuz laflara ; Arkadaşlar yeter lütfen daha fazla bu olayları germeyin.Soner sende az düsturlu ol arkadaşım rica ediyoruz bırak forum üzerinden yazarak okuyarak milete laf sokarak nemalanmayı rica ediyoruz tekrar.
Biz dün akşam çok eğlendik güldük muhabbet sohbet 1-2 lere kadar sürdü.Kimse kimseyle ne atıştı ne tutuştu ordaki muhabbeti forumda bozacak yorumlara gerek yok.
chiefkadir 6-7 boy fark yemiştir.Ve bundanda zerre kadar gocunmaz güler geçer elindeki malzemenin ne olduğunu bildiğin sürece problem yok.Tekrar rica ediyorum abuk sabuk sataşmalar yüzünden lütfen bu başlık kitlenmesin :)
soner abi gerek yok böyle şeylere abi.. neyse ne oldu bitti işte
kadir abi deneriz herzaman müsait oldugum süre zarfında ayarlarız bi gün..
ıkı aracada masallah...kadır abı sewdıgım bır ınsan,aynı sekılde fatıhte ole:) capkınlık bıle yaptık fatıhle:D kpro olmadan kprosuz araba gecılır...ama nasıl gecılır...kprolu aracın ayarı ıı deılse gecılır...avans vuruyosa gecılır...sahıbı eksık suruyosa gecılır;)
araclarınız arasındakı farkı merak edıyor ısenız,fatıh kproyu soksun tekrar deneyın bence...boylece kadır abıde kproyu almadan once kpronun verdıgı farkı gorur...
ornek verıyorum...
mesela kprosuz fatıh kadır abıyı gectı...bu demek deıldır kı kadır abı krpo takınca ,fatıh onu hala gecıcek...ayarlayan kısı aynı olsa bıle....
yada kprosuzken kadır abı gectı fatıhı...kadır abı kpro takınca fatıhı gecemeyebılır...ayarcı aynı olsa bıle...
Fatihcim tekrar tebrikler gercekten guzel geceydi orda olan herkese tesekkurler:)
Dediklerine aynen katılıyorum.Erdemim senin s3 olayın gibi olmasada max.3-4 boy gibi olur son deneme diye düşünüyorum
Tamam hafta içi bakalım birgün.
Kprosuz deneme muhabbeti saçma olur ama onuda deneyelim çünkü burda amaç hangi araba hızlıdan ziyade araçların son durumu önemli sen kpro sökük gezmeyeceğine göre garip olur ama merak edenler içn söküp deneyelim derim :)
masallah iki arabayada :)
Sorun sizlerde değil sorun renaultta :) ibo sen hala renocusun kadir abi de senin kabahatin daha büyük eski renocusun :)