Yorum yapan, paylaşan ve beğenen bütün arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
İyi seyirler dilerim.
.by f355 Automobile Technic
fakirliğin gözü kör olsun
arka ve yandan güzel jantlarda yakısmıs ama ön biraz fazla karısık ve keskin
video ve çekimler güzel elinize saglık
Video ne kadar iyiyse araba da o kadar kötü olmuş, hele ön taraf.
http://www.vimeo.com/108692390
linkte hatami var telefondan gözükmüyor
Teşekkür ederim.
Benim şahsi fikrim, bu aracı açık tonlarda yaptırmak. Beyaz renk ile olan versiyon daha iyi duruyor.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.
Tekrar dener misiniz, düzelmiş olması gerekiyor.
güzel olmuş çekimlerde güzel elinize emeğinize sağlık...
Kızdırma Pilotu Yırtar kilotu
#206 XS -- #RENAULT SPORT 1.6 -- #CLİO RS 172 -- # PEUGEOT 207 1.4 HDİ-- CORSA 1.7 DTI --
ben çok beğendim. Aniden arkamdan bu aracın yaklaştığını görsem o ön tarafa korkardım çok agresif olmuş![]()
Eline emeğine sağlık öncelikle..
Müzik seçimi çok başarılı olmuş..İşine karışmak gibi olmasın,aracın seyir halindeki görüntüleri biraz daha canlı olsa daha iyi olurdu gibime geliyor..Araç gri,görüntüde buğulu olunca biraz kara bir çekim olmuş gibi geldi gözüme..Tabiki sizin kararınız,saygım sonsuz..
Araç güzel olmuş,ama daha farklı bir renk ile nokta olur.Videodaki geçişler kesinlikle çok başarılı olmuş,elinize sağlık bir kez daha.
estafrullah. teşekkür ederim yorumlar içinşaşırdım, ilk defa TechTurkey'de böyle bir yorumla karşılaştım. ama hoşuma gitti.
öncelikle; görüntü buğulu derken kastınız eğer keskinlik ise, kullandığım ekipmanlar sinema ekipmanları. sinema ekipmanları genelde izleyiciye keskin bir görüntü sunmaz. yani filmlerde de dikkatinizi çekecektir, genelde silik bir görüntü oluşturur. ama bu silik görüntü kesinlikle detayı kaybettirecek görüntüler değildir. yani sinema perdesinde filmleri izlediğinizde gördüğünüz kıvam olarak açıklayayım.
tam keskinlik sağlamak için genelde fotoğraf lensleri ve fotoğraf ekipmanları kullanılıyor. benim pek tarzım değil. o yüzden çekim sistemim de bu şekilde. zaten fotoğraf lensleri ile çekim yapanlar da genelde problem yaşarlar video klip çekimlerinde. çünkü devamlı netlikle uğraşmaları gerekmektedir. bu yüzden efektif gibi gözüken flu görüntüler oluşur.
keskinlik değilse eğer bahsettiğiniz, monitörünüzde bir problem olabilir![]()
Yaptığınız işleri takip ediyorum;beğendiğim için ve bu derece profesyonelliğe uzak olduğumdan kendi penceremde yorumluyorum
Buğulu'dan kastım şu;güneş ışığının yansıması ve görüntünün mavi-beyaz bir renge bürünmesi..Araç sanki bir bulutun içindeymiş gibi görünüyor..Keskinlikle ilgili bir sorun yokDediğim gibi ileri teknikleri bilemiyorum bu yüzden söylemiş olduğunuz tarzda yapıldığında bu görüntünün oluşması doğrudur tabiki..Video kesinlikle başarılı ve yine altını çizerek söylemek isterim ki müzik seçimi çok iyi yapılmış..
Çekimin yapıldığı yol eğer ki yanılmıyorsam hergün işim gereği kullanmış olduğum İstanbul Park yolu..
Yeni çalışmalarınızı bekliyoruz.
teşekkür ederim. estafrullah, ben bunları izleyiciler için çekiyorum. zaten profesyonel insanlar için çeksem, burada yayınlamazdımyani sonuçta eleştirilir ve eleştirilmesi gerekir. benimde hoşuma gidiyor böyle tatlı eleştiriler.
olayı şimdi anladım. evet, o bir efekt. hoşuma gittiği için ilk defa kullandım ki kullanmakta zorundaydım (hava kapalıydı ve aracın rengi füme). hava gri, mekan gri, araçta füme olunca çok kötü bir renklendirme ortaya çıktı ve kamufle etmek istedim. yapay bir atmosfer oluşturdum kendi çapımda ve açının yönüne görede konumlandırdım tek tek. ama daha kontrastlı bir renk kullansaydım kurgu sırasında, belki o efekt biraz daha kamufle olurdu, hak veriyorum.
çekimin yapıldığı yol; İstanbul Park yolu, evet. ama aracın detayları TEPEÖREN'de çekildi. boş bir şantiye ki bana sorarsanız inanılmaz bir şantiye orası (aydınlatmalı helikopter sahası bile var). hırsızlar gibi girdik, çektik ve çıktık
bir de eklemeden edemeyeceğim; 10 senelik tarihi eser bir bilgisayarda bu kurguları yapıyorum. ekranım sarıya yakın bir renk vermeye başladığı için, odamda ki LED TV'yi bilgisayarın ekran kartına entegre ettim. bazen hangisi doğru renk, hangisi değil çözemiyorum.
Tubo Kadavra, Mission Manço vb. tarz da videolar gelicek mi?
Önce ki eserlerinizin hayranı olarak bunlar beni pek tatmin etmiyor açıkcası![]()
Mobil için link budur,arada m var;
http://vimeo.com/m/108692390
Çok dahiyim
Yapılan işler çok kaliteli, keyifle takip ediyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)