Her iki araca maşallah.. Ama TSport sesi, heleki kesici sesi çok iyi...
Printable View
Her iki araca maşallah.. Ama TSport sesi, heleki kesici sesi çok iyi...
Keske oyle bi firsatin olsada beni bi 5lik yapsan :)
Bursadaki tsportu 10 luk yaptik burda dger tsportcu arkadaslar hemen cop yaptilar araci.
neyse bahsettigin videodaki roccoysa cok bisi diemem.ancak sesi duyulan arac tsport , rocco kayipsiz 4/4luk mu kullanildi ? Bilmiyoruz :)
Bu Video da bnm arkadaşımın zbd plakalı tsportu, scricoo ya gelince gayet iyi yoruyor yazılımsız scricoo ile de denedik 4, 5 boy atıoz, T-sport ilk cıktıgı tarihten beri kotulendı şanzumanı uzun olduğu için ülkemizde, Avrupa da compuresor modelleri typer ı tokatlıo, Bursadaki tsport a gelince de 10 boy oldu ise motorda ciddi anlamda problemi vardır... Corolla T Sport vs Scirocco 1 4 200hp Dr Ecu: http://youtu.be/1jffU01w_yo
Burda Scirocco yazılımsız,Toyota Corolla T Sport (Stock) vs Volkswagen Scir…: http://youtu.be/lnk_7vplBR0
semi seni 55lik te yaparım sorun deil arabam cıksın rodaja istanbula gidicem zaten cok güveniyorsan lolipopuna gelirsin ortaya deneriz ama baştan söyliyim cok adaletsiz olur. :)
Ben hayatım boyunca çok geçilen honda gördüm , ama geçildiğini söyleyen hiç hondacı görmedim, inşallah toyotacılara da geçmez bu salgın,
Stock roccoya 4-5 boy atan tsport varsa, muhtemelen o tsport bitiktir, yazılımlı rocco o tsportu doğrar.
Boyle adamlarda var iste biz burda tsport rocco konusurken kalkip kendi arabasina pay cikariyor.
loding s3 mus s3 le rocco denicek sana ben s3 getireyim ozaman hazir istanbula kadar gelcekmissin :)
Adaleti gorde eğitim ogretim hayatina geri don hukuk oku :)
Yanlış dusunuyorsun rocco 160 bg, tsport 190 bg
5boy atması bence cok normal tsportun
4ün sonunda bırakıom top speed te kac boy olur bilemiyorum , yazılımlı Scirocco doğrar diyorsun güldür me Video daki Scirocco ya internet cafe de yazılım yapılmadı, Dr Ecu antalyada yapıldı...
Dbn bende de var 2 senedir ama dbn ile olctugun gibi olmuyor araclar yanyana gelince daha farkli oluyor ki t sport hakkinda yorum yapiyorsun hayatinda kac kere bindin onu bir ogrenmek gerek bos beles yazmaya gerek yok beyler ayarlayin bu aksama bu speclerde bir lollyypaps deneyelim istanbulda sonucu gosteriym kac boy olucak
Biz burda antalyadayiz sen te bursadan benle denesende bilmem ne diye kendine pay cikariyorsun ben sanki tsportla tum TRdeki roccolari 5 lik yaparim demisim gibi cevap uyduruyorsun sonra virrik cirrik konusuyorsun semi, ben edebimi adabimi bozmuyorum sen dikkat et laflarina
Sen kimsin ya sifatin ne seni. Mantar gibi turedin iki dakikada ?
bu da benden bır Tsport denemesı bunda bıraz erken basmısım ama olsun az cok anlasılıyor corollanın nasıl gıttıgı
dıger aracda cok samımı arkadasımın aracı
http://www.youtube.com/watch?v=ZEZxcMPOcZY
Bende küçükken roccolar typer ları doğruyordu o organizasyon ne oldu iptal mi oldu
Forum boyle bos adamlarla dolup tastigi icin yazmiyordum uzun suredir. Bu gorduklerimden sonra kararimi bozdugum icin pismanim konu sahibi arkadasta kusura bakmasin. Konuyu kirlettik. Bana soyliyecek birseyi olan ozelden yazsin burayi daha fazla mesgul etmeyelim.
Bu tarz dialoglar bana gore degil.saygi cercevesinde bazi isler cozulebilecegini dusunmek istiyorum
bunun haricinde terbiye kulturum cok genis sikinti yok herkese anlicagi dildende konusabilirim
ben 2004-05 yıllarında da bindim sevgili dostum t sporta, ne kadar hızlı bir araba olduğunu biliyorum, zaten yazdığım mesajı irdelersen, stock roccoya 4-5 boy atan tsport yürümüyordur. Neden dersen rocco yazılımdan sonra yaklaşık 10 boy hızlanıyor. Senin hesabına göre düşündüğümüzde yazılımlı rocco nun , tsportu geçmesi lazım. Bence yazılımlı rocco 205-210ps lerdeyken, yani videoda ki gibi, kafa kafaya yürür. Eğer rocco geri kalıyorsa, yazılımda sıkıntı vardır, tsport geride kalıyorsa da t sport sıkıntılıdır. Benim orda anlatmak istediğim bu.
Öbür türlü, arabayı ben kullansam 5 boy fazla giderdi deyip, geçildiğini görünce 4lü yapan konseptte insanlarada benim diyebileceğim hiçbirşey yok, izmite taşınmasını tavsiye ederim, burda onun gibi binlercesi var, çok iyi anlaşırlar.