Alper kardeşim doğru söylüyor. Yazılım yazılımsa eğer STG1'de rocco 10 boy (min) hızlanır. Bunu hiç denemediysek 20 rocco'da denedik. Sciroccom'da bolca örneklerini görebilirsiniz.
Printable View
polo gti ile sciroccodan alınan verim daha farklı herşey birebir değil, birde poloya eklenen 30 hp yle scirocco ya eklenen 30hp de aynı değil, başlıca firmaların araçlarının dyno testlerini araştırırsanız, bu şekilde olduğunu gayet net görürsünüz. ikiside stage 1 ken , yaklaşık aynı güçlerde ama, polo stock , stocka ne kadar fark atıyorsa, yine aynısını atıyor. Stage 2 lerde , süreler birbirine yaklaşıyor.
Benim tam bir bilgim yok.Rocco sahipleri daha iyi yazar cunku arastirmislardir farkliliklarini.Yanlis hatirlamiyorsam yanlisim olabilir rocconun ust kapagimi blok'umu ne daha verimliymis.Biryerden oyle okudugumu hatirliyorum.Ama dedigim gibi rocco sahibi arkadaslar daha iyi cevap verir.
Stage 2 rokkolarin 100-200 u kac rokkosuna guvenen varsa aksam avrupada 2 de 80 basarim istedigim specler dv dp egsoz cooller yazilim
turkıyede hatta yurt dısında bıle bır cok tsport sahıbı aracımı bılır bır cok yabancı foruma uyeyım ve denedıgım araclarla vıdeolarımı paylasırım baktıgım zaman turkıyede benım aracımdan baska bu kadar kosan tsport yok daha yenı yenı deneme yapıyorlar o nedenle hangı aracla nasıl olur ortalama cok ıyı bılıyorum
sızde de dbn olduguna gore olcmussunuzdur rokkonun 100-200unu paylasırsanız sevınırım stage 1 rokko kac cıkıyormus
Rocco Stage 1 16- 17 sn cıkar. Sizin ki kaç foto paylaşırsanız seviniriz...
0 eğimde 17 civarı çıkıyor stg1. Bence Stage 2 ile deneyin keyifli roll olur,,,
oyle cıvarıyla olmuyor 17 cıkması ımkansız stage 1 rokkonun sıfır egımde bırde orjınal halınden 8 sanıyemı hızlanıyor hatta daha fazla verılerı yayınlayın varsa bakalım yoksa gelın aksam avrupa yakasına bır kere basalım 230lara kadar hemen zaten anlasılıcak sonuc sonra stage 2 ıle basarım hatta ona bıle gerek kalmaz ben rokko yurumuyor demıyorum ama olan sonuc hep bu yonde