He bide 4sonuna kadar basariz 220de biter diye mizikcilik yapcaksaniz oynamayalim siz nekadar ordaydiniz bilmiyorum ama okan neler olcagini bildigi icin arabayi 5e atmadi atsaydida gorseydik bu 4 vites arabalar enson kuş serisinde kaldi
Printable View
He bide 4sonuna kadar basariz 220de biter diye mizikcilik yapcaksaniz oynamayalim siz nekadar ordaydiniz bilmiyorum ama okan neler olcagini bildigi icin arabayi 5e atmadi atsaydida gorseydik bu 4 vites arabalar enson kuş serisinde kaldi
Biz geciyoruz kardesim neyi anlamak istemiyosun farkin acilcagi aşikar oldugu icin okan birakti yoksa ben ss in denemelerinde 5 e attigini cok gordum o araba 4 vites degil 5 vites ;) bizde 300demiyoruz zaten 70-240 icin biz haziriz sikinti yok bi 5e atin arabayi bizde gorelim bakalim nekadar daha gecicez yada gecebilcekmisiniz sizde gormus olursunuz
Tamam sorun yok ss te koltuklarini soker o sekilde denenir bakalim noluo
ya anlamadım ama şimdi ss ile 106 beraber mi yürüyor? öyle ise ss ile red de beraber yürüyordu. 106 ile denemek isterim
ss söksün gelsinn m3 sahibi arkadas guzellıkle kac sayfadır yazmıs sız hala 220 ye kadar onde demıssınız ee bu ss hani basmıyoduu basmayan araba nasıl 220 ye kadar onde bide m3 e biz 150 teker 106 la o kadar gazlıyoruzda hayal urunu dıyorsunuzz arızadan dolayı 240 dyno dynomıcs veren m3 e bile inanmıyorsunuz ama ss cok hızlı ss oyle ss boyle ss in neden her konusu böyle catısmalı acaba bazı seylerı kabullenmek lazım takılı ise gelirdii arkadan izler görürdü ibizada arkadan izlemeye geldi göyaa yanına aldınz gazladınız kafanıza göre arac sahıbı bırsey dıyomu o gece atasehirde 220 ye kadar öndeyiz dediniz söyledim oyleyse ss i biz sokelım orda ibizayla teke tek basalım dedik 260 teker ibiza 9.8 kosan arabayı gecmeyı bırak dumanından bogulman lazimdıı onun icin sizde fazla hayallere kapılmayın konununda boku cıkmasın varsa skntı 70 230-250-260 ibizada m3 de her daim her zaman hazır sökün gelin sıkıntımız yok gene gelir gene geceriz ;)
Su konuyu corba etmeyin be birkerede denenmis gorulmus tekrar deneyin bitsin m3 daha hard sokmesi gerekir birdahaki denemede cok konusan gecmismi sayiliyor ne bu harale gurele f7rtoplamda kac kilo sokebilir kac boy hizlanacak mesela m3ne kadar daha sokebilir onun hesaplarini konusun NE zaman deneyeceginizi konusun
Emre Bu m3 bizim ep typer ile deneyen m3mu
İki tarafıda tanımam ama şu ss'in ne zaman adı geçse kavga var arkadaş. Ne ss'miş bee..
Biz olani biteni biliyoruz kardesim konuyu cacik ettiniz kapattikca bulandiriyonuz
Ss oraya deneme yapmaya gelmedi oyle olsa 30 litrre depoda benzinle full takili koltuk dolu bagaj stepneyle gelmezdi oturur dusunur insan. O gece 106 ile m3 denedi ss te yakin takipte gaz keserek 106 nin onune cikmadan sizi izledi tehlike yaratmamak icin daha sonra donus yoluna girildi orada butun araclar durdu m3 sahibi arkadas okana ss e cok fark atiyorum demis bu laf uzerine sadece nasil fark atiosun diye m3 ile arac gunluk modda basilmis nitekim ortada fark falan yok konunun basindaki denemede ilk bastiklari deneme sonrasinda ss in yanina 9.8 kosan ibiza yanasiyor bizimlede bas diye israr ediyorr okan tek kisi full takili aracla ibiza full sokulu 2 kisi olarak gazliyor hatta ibizanin yanindaki arkadas koltuk yok die arka tarafta yerde oturuyordu ss ibiza ile basarken sagina m3 te yanasiyor 3 lu basiliyor ki nitekim bunu herkes bizde dahil en az 3 defa bu sekilde deneniyor 220 ye kdr ss ikisinede 1 2 boy cikariyor trafikten dolayida birakiyor sonra kenera cekiyor herkes bizde herkeste oradaki muhabeti biliyor ibizaci tekrar denemek istedi teketek ama ss takiliyim sen full sokuksun o sekilde adaletli olmaz hazirlikli gelince yine teke tek basariz goruuz diye arac sahibi kendisi soyluyor sonrada herkes eve donuyor ztn sabah kalkiyoruz video cekilmis bmw nin zar zor 1 boy ciktigi deneme buraya adaletliymis gibi atiliyor amac bmw m3 gecmek deildi bmw ci cok fark atarim dedi ve nitekim lafini agzina tikadilar ha videoyu izleyen adamda zaten ss in toplam koltuk agirliklari stepnesi icindeki yrim depo yakiti bosaltip 70 80 kilo atarsa sadece bunlarla neler okur biliyor fazla otmeye gerek yok denenir gorulur son yazimdi bu selametle anlattiklarimda ne eksik ne fazla nede yalan vardir..
Siz king siniz ama sadece lafta sen boyle dedikce ben videoyu tekrar acip izliyo zevk aliyorum ss ne m3 u ne ibizayi gecti varsa ispatiniz koyun gorelim lafta gecmek olmuyo bak videoyu izle anlamiyosan video m3un icinden cekildi arkada kalan arabada sizin ss f7r gezme dedigin sahilde olur otobanda arabalarin yanina gelip arkalarindan basti deyip gecemeyincede depo yarim dolu araba takili denemeye gelmedi demeyin ;)
Kimin ağzına kimin laf tikadigi o akşam görüldü. Arabanızı mümkün olduğu kadar hafifletip elinizden gelenin en iyisini yapın, benzin isiginiz yansın, sonra bahane üretmeyin şimdiki gibi. Ben eksiklerimi tamamlayıp komple sokucem, gelin de geçin video çekin görelim 😁
tam ben yazcaktım...bende merak ettim
1.Gün halüsülasyonlar şiddetli olarak artıyor
2.Gün Görülen halüsülasyonlara inanma eylemi gözleniyor.Şiddetli baş ağrıları semptomlar arası düzen kayboluyor
3.Gün Gelen sorulara artık cevap vermiyor durum kötüye doğru gidiyor.
4.Gün Gösterilen bulgulara inanmıyor hayalindekini canlandırdıklarına inanıyor
5.Gün Kuzeni eve geliyor daha yazma iyi akşamlar de cık diyor.Algı kapalı hala.
6.Gün Cevap vermiyor hayalindekiler haricinde dış dünyaya kendini kapatıyor.
7.Gün gerçeklerle yüzleştiriliyor tamamen umutsuz kapalı dünyasına kimseyi almıyor.
8.Gün söylediklerini ve yazdıklarını tamamen unutmaya başladı..
Ya şaka bir yanada yazdıklarını bir oku senin için derledim Alis harikalar diyarında yaşadığını sende anlayacaksın.
yahu ayar mayar ne karıştırıon aracın daha geçen gece roll de değilmiydi şimdi ayarımı kaçtı durduk yerde zaten o geceki halinle ss i geçiom demedinmi sen
tamam işte o halinle gel red i de geç bu akşam saat ve yer söyle ?
denemiosanda uzatma zamanımızı alma burda boşuna ayarmışta bilmem neymiş boş laf yapmayın
Güzel Kardeşim bugün deniyemiyorsam kaçtımı oluyorum? denemeyeceğiz diye bir şeymi sölüyorum bu hafta içi deneriz sen hayırdır askeriyedemi sandın kendini emrinle işmi yapıcaz 4 te bırakmamın sebebi afr sanada tek tek yazayım afr 16.5 kapandığında araba patırdıyor sen istiyorsun diye eksikmi çıkıyım zaten arabada diğer araçlara göre parça yok.Benim 106 ım yere göğe sığdıramadığım değil olanlardan o akşam bahsettim.
Her şeyi unut bmw ile benimde ayrı videom var f7r ında ben araba afr ucana kadar yanındaydık zaten neden kabullenmıyorsun eğer kabullenmeyeceksen ben sana zorla kabul ettıremem Su urunleri bölümü diye bir bölüm biliyorum ama hayal ürünleri diye yeni bölüm açılmış sizin sayanizde onuda duydum.
Kardeşim afr ilk cümlemdede var son cümlemdede sen kendini tatmin etme peşindesin et sana kızanmı var :D ayar yapılacak hafta içi yine cıkıcam yazdım ilk sanada yazmadım boş veya dolu sende yazıyorsun bir şekilde bende yazıyorum.Zamanını niye calaıyım gel illa yaz tartışalımmı dedim red 106 nın sahibi efendice denemek isterim yazdı bende yazdı aradan daldın kendine piyonluğu yakıştıran sensin.
Yazili olani bile yalanlamaya calisiyosun be kardesim nası taradin belli deil dukkanin tabela yere dustu adam sana deneyelim dedi m3 sana deneyelim dedi ibizada hazir denemeye siz degilmiydiniz denk gelince deneriz diyen denk gelmeyin haberlesip gelin bize karsilasmak yakismak yakismaz bize randevu yakisir :D
Ne araba yapmışız dillere düştü, konu m3 f7r di 106ya döndü.
Rs in videosuna gerek yok çok iyi niyetli bir arkadaştı sahibi biz sunu geçtik bunu geçtik heveslisi değiliz sonuçta araba parça olarak bizden az geçtik deyip video atıp o speclerde bir araçla kendimizi kandırmaya ne gerek var az parça ile hızlısı ile deneme paha biçilmez bence :)
Masallah araclara bu kadar tartisma fazla hirs yaptirir 106 ayri bu guzel bu kadar az parcayla bu specde yurumesi kolay degil ppr gene konusturmus işciligini afr duzeldikten sonra cok daha iyi olur ss in oldgu her konuda catisma var yazik gunah bazen kabullenmek lazim m3 bu skntida nasil yuruyorsa iyi bozmus ortaligi ;)
ben sunu anlamadım
hic yoksa 2 3 kere arkadan biz f7r ın m3 un önünde oldugunu gördük
bir ara yol cok karıstı zannedersem 106 ile m3 hafif onden f7r hemen arkalarından bastı slolom yapa yapa farkı esitledi
arada yetisemedigimiz 1 kac basmada olmustur
hadi diyelim biz yanlıs gördük
ordan gecildi atasehire, 1 kac arkadas (bmw ciler) orda herkesin içinde kardesim illa tekrar cıkalım basalım
bu sekilde tam anlayamadık sonra sagda solda bizi gectiniz muhabbeti olmasın dedimi demedimi
ha demediyse pes diyorum
f7r ı kullanan kişide ben aracı sattım arac sahibi isterse cıkarız 220 ye kadar hafif öndeyiz, yolun durumu belli napayım 300 e kadarmı basalım dedigindede
bmw ci arkadas evet ordan sonra biz gelmeye baslıyoruz dedi gene cıkalım bidaha basalım demedimi
finalde arac sahibi basmak istemedi herkes ayrıldı
M3 le ss 106 bastgi video var m3 un icinden 5 inci 6 inci sayfada arkadan neyle izledinde ss in onde oldgunu gordunn video illaki vardir biri atsin gorelim ss f7r m3 u gecme sansi sifir arizali halde boyle gidio m3 sokun gelin basalim m3 le gorelimm her acidan video cekeriz