User Tag List

Sayfa 7/18 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
336 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: GAZ M3 vs SS F7R - Rolling

cffsymbol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimse 106yla f7r n denedigini soylemiyo zaten arkadaslar bir vites bile tutunamiycagina inanmislar onu anlatmaya calisiyolar konuyu tamamen okumadiniz sanirim arkadaslara on kere soyledik gectiginizi iddaa ediyosani uclu basmada koyun video İzleyelim bizdeki videolarda m3 f7rin hep onunde anlasilmayan bisey varsa video yukarda tekrar acip izleyebilirsiniz . Ayrica kimsede kamyon cikti kufur ettim gibi bisey soylemedi daha cok gecildigini gormek istiyosaniz oteki videolarida paylasiyim dedi istemedi arkadaslar
    Alıntı kolaylı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2011'ın Rollcusu
    2012'nın Playboyu Oldu Yandık

GünAY' - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah deniyen araçlara

///Mdrive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı dr.mechanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siz neyin pesindesiniz hala ? 106 ile bmw basarken ss sizle basmadi sadece izledi dedikce yaninizda sizi izlerken olan videolari yukleyip suruyosunuz amac nedir madem koycaksiniz ibiza bmw ss 3 lu basilanlari koyun nasilsa kamera hep acik 3 4 kere denendi 3 lu sekilde
    Sen iyi olduğuna eminmisin dostum? Gözlerinde yada algıda problem var sanırım. Bozuk arabam ile F7R'ı deldim geçtim, başka video diyip durdunuz bulup yükledim. SS F7R savunulacak diye Arabamı yeteri kadar kötülediniz, herşeyin bir sınırı, haddi var. Herkes durması gerektiği yeri bilsin. 106 bıraktıktan sonra 220ye kadar neyi izledi F7R? varsa bir iddaanız arabalar hazırlanır tekrar basılır. açık ve net. bitti gitti.
    reel power, M power, feel it!

DrageR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ///Mdrive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen iyi olduğuna eminmisin dostum? Gözlerinde yada algıda problem var sanırım. Bozuk arabam ile F7R'ı deldim geçtim, başka video diyip durdunuz bulup yükledim. SS F7R savunulacak diye Arabamı yeteri kadar kötülediniz, herşeyin bir sınırı, haddi var. Herkes durması gerektiği yeri bilsin. 106 bıraktıktan sonra 220ye kadar neyi izledi F7R? varsa bir iddaanız arabalar hazırlanır tekrar basılır. açık ve net. bitti gitti.
    kardeş sende neden uzatıp duruyorsun sakız gibi bu ne böyle çocuk gibi deldim geçtim falan
    varsa elinde ibizayla f7r la basarken videolar bahsettiğin gibi arkadan gelme geçme falan koyarsın olur biter
    sakız ettiniz iyice zaten konu başında koyduğun videodan az çok neyin ne olacağı eşit şartlarda kimin geçeceği belli
    yarın öteki gün denersiniz f7r bu sefer senin gibi içini söker seni geçer olay kapanır hepsi bu deldim geçtim falan bu ne böle ya çocukmusunuz

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nerden başlasak okumaya valla insanın kafası karışıyo kim kimle denemiş kim basmamış ne olmuş aman Allahım
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birakin gelsin gel hele gel

M3 umu gecicen hemde bu m3u cok hizliydi arabaniz gecseydiniz soksun gelsin bekliyoruz
    2011'ın Rollcusu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    He bide 4sonuna kadar basariz 220de biter diye mizikcilik yapcaksaniz oynamayalim siz nekadar ordaydiniz bilmiyorum ama okan neler olcagini bildigi icin arabayi 5e atmadi atsaydida gorseydik bu 4 vites arabalar enson kuş serisinde kaldi
    2011'ın Rollcusu

dr.mechanic
    Misafir
    Alıntı cffsymbol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    He bide 4sonuna kadar basariz 220de biter diye mizikcilik yapcaksaniz oynamayalim siz nekadar ordaydiniz bilmiyorum ama okan neler olcagini bildigi icin arabayi 5e atmadi atsaydida gorseydik bu 4 vites arabalar enson kuş serisinde kaldi
    220 ye kadar gecemedigini kabul ediyorsaniz cikip denemeye gerek yok kalkip m3 ile 300 e kadar kimsenin basmaya niyeti yok 321hp 3.2 silindir aracla 300 yapion die f7r da 300 e kadar basmak zorunda degil haftasonu cikiyormusunuz 70 - 230 ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    220 ye kadar gecemedigini kabul ediyorsaniz cikip denemeye gerek yok kalkip m3 ile 300 e kadar kimsenin basmaya niyeti yok 321hp 3.2 silindir aracla 300 yapion die f7r da 300 e kadar basmak zorunda degil haftasonu cikiyormusunuz 70 - 230 ?
    Biz geciyoruz kardesim neyi anlamak istemiyosun farkin acilcagi aşikar oldugu icin okan birakti yoksa ben ss in denemelerinde 5 e attigini cok gordum o araba 4 vites degil 5 vites bizde 300demiyoruz zaten 70-240 icin biz haziriz sikinti yok bi 5e atin arabayi bizde gorelim bakalim nekadar daha gecicez yada gecebilcekmisiniz sizde gormus olursunuz
    2011'ın Rollcusu

dr.mechanic
    Misafir
    Tamam sorun yok ss te koltuklarini soker o sekilde denenir bakalim noluo

fzs106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya anlamadım ama şimdi ss ile 106 beraber mi yürüyor? öyle ise ss ile red de beraber yürüyordu. 106 ile denemek isterim
    MagicPerformance
    red 106 GTİ Onur Aslan

Ne kingler gördük güle güle öldük...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamam sorun yok ss te koltuklarini soker o sekilde denenir bakalim noluo
    Tamamdir ss sokulsun yine deneyelim bizim icinde sorun yok bekliyoruz👍
    2011'ın Rollcusu

Emre.Krgz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ss söksün gelsinn m3 sahibi arkadas guzellıkle kac sayfadır yazmıs sız hala 220 ye kadar onde demıssınız ee bu ss hani basmıyoduu basmayan araba nasıl 220 ye kadar onde bide m3 e biz 150 teker 106 la o kadar gazlıyoruzda hayal urunu dıyorsunuzz arızadan dolayı 240 dyno dynomıcs veren m3 e bile inanmıyorsunuz ama ss cok hızlı ss oyle ss boyle ss in neden her konusu böyle catısmalı acaba bazı seylerı kabullenmek lazım takılı ise gelirdii arkadan izler görürdü ibizada arkadan izlemeye geldi göyaa yanına aldınz gazladınız kafanıza göre arac sahıbı bırsey dıyomu o gece atasehirde 220 ye kadar öndeyiz dediniz söyledim oyleyse ss i biz sokelım orda ibizayla teke tek basalım dedik 260 teker ibiza 9.8 kosan arabayı gecmeyı bırak dumanından bogulman lazimdıı onun icin sizde fazla hayallere kapılmayın konununda boku cıkmasın varsa skntı 70 230-250-260 ibizada m3 de her daim her zaman hazır sökün gelin sıkıntımız yok gene gelir gene geceriz
    PPR Motorsport
    Mapped by EcuTuned

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Su konuyu corba etmeyin be birkerede denenmis gorulmus tekrar deneyin bitsin m3 daha hard sokmesi gerekir birdahaki denemede cok konusan gecmismi sayiliyor ne bu harale gurele f7rtoplamda kac kilo sokebilir kac boy hizlanacak mesela m3ne kadar daha sokebilir onun hesaplarini konusun NE zaman deneyeceginizi konusun
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emre Bu m3 bizim ep typer ile deneyen m3mu
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

Emre.Krgz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2JZ-GTE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emre Bu m3 bizim ep typer ile deneyen m3mu
    aynen abi o m3 ve anlatmaya calısıyoruz anlayan yok 240 teker suanda m3 dyno dynomıcste sensor arızasından dolayı hala oyle gazlıyor. ama inanan yok
    PPR Motorsport
    Mapped by EcuTuned

zOnstyLe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İki tarafıda tanımam ama şu ss'in ne zaman adı geçse kavga var arkadaş. Ne ss'miş bee..

dr.mechanic
    Misafir
    Biz olani biteni biliyoruz kardesim konuyu cacik ettiniz kapattikca bulandiriyonuz
    Ss oraya deneme yapmaya gelmedi oyle olsa 30 litrre depoda benzinle full takili koltuk dolu bagaj stepneyle gelmezdi oturur dusunur insan. O gece 106 ile m3 denedi ss te yakin takipte gaz keserek 106 nin onune cikmadan sizi izledi tehlike yaratmamak icin daha sonra donus yoluna girildi orada butun araclar durdu m3 sahibi arkadas okana ss e cok fark atiyorum demis bu laf uzerine sadece nasil fark atiosun diye m3 ile arac gunluk modda basilmis nitekim ortada fark falan yok konunun basindaki denemede ilk bastiklari deneme sonrasinda ss in yanina 9.8 kosan ibiza yanasiyor bizimlede bas diye israr ediyorr okan tek kisi full takili aracla ibiza full sokulu 2 kisi olarak gazliyor hatta ibizanin yanindaki arkadas koltuk yok die arka tarafta yerde oturuyordu ss ibiza ile basarken sagina m3 te yanasiyor 3 lu basiliyor ki nitekim bunu herkes bizde dahil en az 3 defa bu sekilde deneniyor 220 ye kdr ss ikisinede 1 2 boy cikariyor trafikten dolayida birakiyor sonra kenera cekiyor herkes bizde herkeste oradaki muhabeti biliyor ibizaci tekrar denemek istedi teketek ama ss takiliyim sen full sokuksun o sekilde adaletli olmaz hazirlikli gelince yine teke tek basariz goruuz diye arac sahibi kendisi soyluyor sonrada herkes eve donuyor ztn sabah kalkiyoruz video cekilmis bmw nin zar zor 1 boy ciktigi deneme buraya adaletliymis gibi atiliyor amac bmw m3 gecmek deildi bmw ci cok fark atarim dedi ve nitekim lafini agzina tikadilar ha videoyu izleyen adamda zaten ss in toplam koltuk agirliklari stepnesi icindeki yrim depo yakiti bosaltip 70 80 kilo atarsa sadece bunlarla neler okur biliyor fazla otmeye gerek yok denenir gorulur son yazimdi bu selametle anlattiklarimda ne eksik ne fazla nede yalan vardir..

DrageR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biz olani biteni biliyoruz kardesim konuyu cacik ettiniz kapattikca bulandiriyonuz
    Ss oraya deneme yapmaya gelmedi oyle olsa 30 litrre depoda benzinle full takili koltuk dolu bagaj stepneyle gelmezdi oturur dusunur insan. O gece 106 ile m3 denedi ss te yakin takipte gaz keserek 106 nin onune cikmadan sizi izledi tehlike yaratmamak icin daha sonra donus yoluna girildi orada butun araclar durdu m3 sahibi arkadas okana ss e cok fark atiyorum demis bu laf uzerine sadece nasil fark atiosun diye m3 ile arac gunluk modda basilmis nitekim ortada fark falan yok konunun basindaki denemede ilk bastiklari deneme sonrasinda ss in yanina 9.8 kosan ibiza yanasiyor bizimlede bas diye israr ediyorr okan tek kisi full takili aracla ibiza full sokulu 2 kisi olarak gazliyor hatta ibizanin yanindaki arkadas koltuk yok die arka tarafta yerde oturuyordu ss ibiza ile basarken sagina m3 te yanasiyor 3 lu basiliyor ki nitekim bunu herkes bizde dahil en az 3 defa bu sekilde deneniyor 220 ye kdr ss ikisinede 1 2 boy cikariyor trafikten dolayida birakiyor sonra kenera cekiyor herkes bizde herkeste oradaki muhabeti biliyor ibizaci tekrar denemek istedi teketek ama ss takiliyim sen full sokuksun o sekilde adaletli olmaz hazirlikli gelince yine teke tek basariz goruuz diye arac sahibi kendisi soyluyor sonrada herkes eve donuyor ztn sabah kalkiyoruz video cekilmis bmw nin zar zor 1 boy ciktigi deneme buraya adaletliymis gibi atiliyor amac bmw m3 gecmek deildi bmw ci cok fark atarim dedi ve nitekim lafini agzina tikadilar ha videoyu izleyen adamda zaten ss in toplam koltuk agirliklari stepnesi icindeki yrim depo yakiti bosaltip 70 80 kilo atarsa sadece bunlarla neler okur biliyor fazla otmeye gerek yok denenir gorulur son yazimdi bu selametle anlattiklarimda ne eksik ne fazla nede yalan vardir..

gayet açıklayıcı olmuş keşke konunun başında detaylı bu şekilde yazsaydınız üstüne söz söylenemezdi zaten

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)