Okan önce basıp 4. vites ortalarında ibiza çıkmaya başlarken gaz kestin, ctesi günü denedikten sonra videoları hep beraber izleriz.
Printable View
Okan önce basıp 4. vites ortalarında ibiza çıkmaya başlarken gaz kestin, ctesi günü denedikten sonra videoları hep beraber izleriz.
Uzaydan baktık megane 2 boy önde:)
ya zaten ctesi hava güzel olursa denenicek yeter be kardeşim yancılar kızıştırmayın ortalıgı mk.İnsanları birbirlerine düşürmekten zevk alıyolar ya.Sadistmisiniz şizofrenmisiniz mk?
O zaman açmayacaksın buraya konu AGA:)
Daha Ortalığı Karıstırmanın bı anlamı yok Hava guzel olsun Yeter ozamn wıdeo lar cekılır sonuclar bellı olur tartsma cıkmadan konusulması lazım cok uzadı cunku yeter dahaa zıvandan cıktı cıkcagı kadar...
İbiza 200 den sonra arayi acacagi kesin
Ss sahibide gaz keser bu kavga surer gider :)
Ceyhun denılen arkadaşa beklenen cevap arkadaş sanane video cekılmiş konulmuş elde bu var bıdahakıne alır hd makını gelır sen cekersın yarışı herkes izler. haa yaptıgın ısten memlun kalırız sana ozmn kına düğün alay organizasyonlarıda ayarlarız tech ailesi olarak hem hobi hem iş 2si bır arada nedersin.
Sen söyle ben senin düğününü de yaparım sen mutlu ol yeter;)
Sen iste ben senı nıkahıma alırım hoşuna giderse kucaga alırım (severim) anladıysan sıkıntı yok
Biri bu cocugu ya cami avlusuna bıraktı çarpıldı bu yada elindekı nımetı düşürdü çarpıldı hiç biri olmadıysada ben çarpıcam sorunu çözücez
Denemeler olsun öyle yorum yapalım herkes eminim en iyi şekilde hazırlanıyordur zaten kamera vs sorunu da çözülmüştür kazasız belasız deneme olması dileğiyle
kutsal sakin ol şampiyon serin gel