Camcar M3 powerr :)
Printable View
Camcar M3 powerr :)
yarın akşam beylikdüzüne kimler geliyor şimdi ?
ss f7r
rbz ibiza
321 m3
red 106
dj 106
varmı aralarında gelemicem diyen ?
Videonun ne olduğu belirsiz megane arkadan akıtarak mı gelmiş birinci kornada mı basmış diğer araçlar geç mi basmış ne olduğu belli değil.Sadece geçişleri gözüküyor.
diğer araç içi videolarıda izledim m3 megane'ı rahat geçmiş o videoya bakarak konuşucak olursak m3 ile yürümesi mümkün değil.
durum ne yaptınız beyler
bak yukarıda ne yazıyor "techturkey/FORUM". Eğer foruma video koyuyorsanız insanlar yorum yapar. Sanane ne demek? Forumun amacı bu. Forumun ağası mısınız?
Aynen öyle. Roll yapıp bir foruma konu açan adamlar hala araba içine gopro koymazlar. Hadi çok para diyelim. Yahu 2 ye 2 basın adamların eline kamera verin. Erken basan olur, akıtan olur, rüzgar yapan olur (ki ss in bütün eski konularında rüzgardan şikayet vardı hatta ss in rüzgar yaptığı bir ton video var, m3 de yapmış olabilir ibiza da yapmış olabilir yanlış anlaşılmasın, görmeden bilemeyiz). Yani şimdi m3 gelse kesilmiş video koysa dersiniz ki 220 ye kadar biz geçmiştik videoyu 220 den sonra açmış biz arabanın içinde piknik yapmaya başladık o anda gazı bıraktık falan. Yarım yamalak iş yapıp kimse şikayet etmesin. Cumartesi deneme yapılacak denmiş buraya gelip yarım video koymanın ne anlamı var? Belki videoda ileride ibiza ve m3 geçiyor belki sizin sıkmanızı izliyorlar sizinle yarışmıyorlar, diğer konuda öyle demiştiniz belki de bu videoda o arkadaşlar öyle yapmış. Düzgün video koymazsanız insanlar da yorum yapar sanane ne demektir çok komik oluyor insanlar :D
denemeyi merakla bekliyoruz .
Hersey bir oyun sonuc ne olursa olsun dostluk kazansin
Sen nesin tespit tutanagimi ?
commander696, modifiye işin içine girdi mi m3 de geçilir, ferrari de. megane'ı bu kadar aşağılaman hoş olmamış.
Hayır kesinlikle aşşağılamadım ben diğer konudaki videolarada baktım yazışmalarıda okudum arkadaşlar işine geldimi m3 3.0 motor 6 silidir demişler bizim araba 220 ye kadar gidiyor 300 e kadar basıcak halimiz yok yazmışlar.Burdada geçtik ettik megane standart değil şöyle böyle yazıyolar madem geçiosun araban hızlıysa bas ozaman 250 lere kadar ne oluyor görelim dimi.Hem arabamız çok hızlı diyolar hemde 220 üstüne çıkmıyolar saçmalığın daniskası.
Mirkelamdayız nerdesiniz millet
massallah vtece
SS F7R ın birçok denemesi oldu yanılmıyorsam. acaba eski yada yeni sahibi tarafından geçildiğini kabul ettiği bir deneme oldumu?
kısaca f7r ı geçen araç varmı şu ana kadar TR de?
Var stlegal egk20 ng 106 mami turrbo zz ies