User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
53 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Astra GTC Turbo Z16LET Stock 0-220 Km. Kadran

Görkem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla performans verisini felan bilmemde biz farklı 3 tane 1.6 turbo gtc le hem polo gti hem ibiza cupra denedik hepside arkadaşlarımızın aracı olduğundan bilinen araçlar herhangibir sorunu sıkıntısı olmayan araçlar,,nerdeysede sonuçlar aynı şekilde oldu tüm denemelerde,,2. vites 50 den basıldığında gtc ler 180-200 km arasından sonra her zaman önde oluyor,,,o hızlara kadarda ilk basmada yarım ile bir boy öne çıkıyor ibiza ve pololar,,,ama dediğim hızlardan sonra gtc ler hep önde dediğim gibi

Vtec_2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gtc ler 100 den sonra guzel yurumeye başlar

guneyonural - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada net kantar ağırlığı 1320 kg çıktı aracın. Yorumlarınız için teşekkür ederim. Araç full stock bu arada.

DrageR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah o ağırlıkla güzel hızlanmış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Görkem hocam, Erhan hocam sormak istediğim bir konu var;

Stock GTC 1.6 T ile Stock bir GTC 2.0 T nasıl yürür?

zeperfs de 0-100 ler aynı gibi gözüküyor. Sadece 2.0 T nun son sürati yüksek gibi.

speed_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gtcleri yükleyip deneyen pek olmadigi için kimse alipyukleme yapmiyor agirliktan dolayi ve aktarmasi kaybi çok olduğu için alan pek yok polo kadar 240 bg civari olsa kaç sn koşar acaba o agirliga rağmen
    doğuştan araba manyağı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı speed_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gtcleri yükleyip deneyen pek olmadigi için kimse alipyukleme yapmiyor agirliktan dolayi ve aktarmasi kaybi çok olduğu için alan pek yok polo kadar 240 bg civari olsa kaç sn koşar acaba o agirliga rağmen
    Ben aldım yukledım ... neden deneyen olmasın 1,6turbo k16 turbo ile 345 hp guc aldım 1,4 basıncta... hareketlı volandan sebep Gtc ile 2.vites rollıng ısı yalan ... 3.de 100 bastıgında mıss gıbı aca aca gıder..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir ikincisi stock motora dp egzost vs cooler da girseniz . alacagınız max guc 230 - 235 hp arasıdır. sonrasında kol bukersın yada segman erıtırsın. fakat o guclerde bıle keyıflıdır. cogu rocco ve polo gtı dan hızlıdır.

Skyhawk34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Turkiyede proje olarak yapil tek bir arac var
    Oda zaten satti farkli projeler icin @vtec_2
    O ara kıstas alınarak bile bir cok guzel sey yapulabir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biliyorum aykutu zaten devamı gelmiyor işte bol bol gazlamalar gorsek guzel olurdu
    doğuştan araba manyağı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Erhan hocam ciddi yukleme yapacak gibi duruyor. Bakalim izlemedeyiz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı guneyonural Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Görkem hocam, Erhan hocam sormak istediğim bir konu var;

Stock GTC 1.6 T ile Stock bir GTC 2.0 T nasıl yürür?

zeperfs de 0-100 ler aynı gibi gözüküyor. Sadece 2.0 T nun son sürati yüksek gibi.
    bizim deneme firsatımız olmadı ,,,ama 0-100 olarak bakmamak lazım olaya,,,çünkü gtc ler biraz fazla patinaja kaldığından aslında 0-100 olarak belki rakiplerinin gerisinde gibi görünsede rolingte işler değişiyor,,,

aracımı henüz yeni aldığım dönemlerden bir video ekleyim,,,scirocco iyi giden araçtı o dönemde ecufast stage 2 ,,bende ise sadece komple egzoz mevcuttu,,filitresine bujisine kadar standarttı aracım,,,en zevkli denemelerimden birisiydi

buna göre yorumlarsak 1.6T gtc nin sadece egzozla stage 2 bir rocco kadar gitmesi lazım buda biraz zor gibi görünüyor açıkcası ,,,

yine aynı zamanlardan buda ibiza cupra ile denemelerimden birisi ,,bu araba rocco dan biraz daha az doluydu cooler yoktu örneğin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e/f/yazılım cooler takmaya gerek varmı cok bılmıyorum ama 220 230 cıvarı bır 1.6 t motor kırma rıskıne gırmeden rahatca gıdebılır bu guclerde sanırım. stage 2 polodan yavas kalırmı? nasıl bır karsılastırma yapabılırız gorkem abı aykutta pek deneme yapmadı ankaradan ornekler varsa ıyı olur mıllete gtc aldırcan bu gıdısle
    doğuştan araba manyağı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e/f/yazılım cooler takmaya gerek varmı cok bılmıyorum ama 220 230 cıvarı bır 1.6 t motor kırma rıskıne gırmeden rahatca gıdebılır bu guclerde sanırım. stage 2 polodan yavas kalırmı? nasıl bır karsılastırma yapabılırız gorkem abı aykutta pek deneme yapmadı ankaradan ornekler varsa ıyı olur mıllete gtc aldırcan bu gıdısle
    cooler şart aslında çünkü çok küçük orjinali,,2.7 litre yada 2.8 litre bişi bunlarla birlikte 230-240bg lerde kullanılabilir bence 1.6t lar,,,bence polodan geri kalmaz ama yapılmışınıda çok görmekdik şimdilik tr de,,,,

ama yakında aşama aşama Erhanın arabayı yapıcaz o zaman denedikçe videolar eklenir zaten ,,,

Aykut arkadaşımızın arabası biraz farklı motor içinede girilmiş bir araç ,,,zaten turbosuda büyük ,,farklı bir kulvardaydı,,,evet deneme videoları olsaydı merak ettiğim bir araç aslında oda ,,,

ama Erhan zaten ilerde motoruda dolurcak,,planları baya aykırı o zaman çok farklı bir boyutta bir 1.6t görücez inşallah

millete gtc aldırcam değil,, zaten aldırdım bile gibi geliyo bana bu arada Emre

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen öyle gtc kalmadı zaten piyasada erhan abi su asamaları motor ıcıne gırmeden yapsada bızde ne kadar gıttıgını gorsek merakedıyorum dbn flnda alıpta koyar zevklı olur cok max 230 larda olur zaten coolerla bırlıkte ne kadar motor dayanır onuda bılmıyorum sıkıntılı cok czt gıbı oluyor
    ızmırde 2.0 t vardı gıdıp baktım rakamda anlasamadık kaldı. grı renklıydı aynı senın bodykıtten vardı 33 lu rakama kadar dustu sonra satıldı sanırım. 5 lıra masraf vardı 2.0t lazım
    doğuştan araba manyağı

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Erhan abinin araç sanırım şu yunanların arabalar gibi olucak bu gidişle onu gördüm ben yazılanlarda.

Konu sahibine de maşallah, cidden iyi gidiyormuş stok gtc.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Görkem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizim deneme firsatımız olmadı ,,,ama 0-100 olarak bakmamak lazım olaya,,,çünkü gtc ler biraz fazla patinaja kaldığından aslında 0-100 olarak belki rakiplerinin gerisinde gibi görünsede rolingte işler değişiyor,,,

aracımı henüz yeni aldığım dönemlerden bir video ekleyim,,,scirocco iyi giden araçtı o dönemde ecufast stage 2 ,,bende ise sadece komple egzoz mevcuttu,,filitresine bujisine kadar standarttı aracım,,,en zevkli denemelerimden birisiydi

buna göre yorumlarsak 1.6T gtc nin sadece egzozla stage 2 bir rocco kadar gitmesi lazım buda biraz zor gibi görünüyor açıkcası ,,,

yine aynı zamanlardan buda ibiza cupra ile denemelerimden birisi ,,bu araba rocco dan biraz daha az doluydu cooler yoktu örneğin

60-200 ya da 100-230 km gibi değerlerde 2.0T iyidir bence de ki videolarda da gözüküyor gidişi Stock bir 2.0T bulursak denemek isterim açıkçası.

Hocam GTC herkesin rüylarına giriyor fakat almak bir türlü nasip olmuyor tam zamanı gelmeyince.

Alıntı Görkem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cooler şart aslında çünkü çok küçük orjinali,,2.7 litre yada 2.8 litre bişi bunlarla birlikte 230-240bg lerde kullanılabilir bence 1.6t lar,,,bence polodan geri kalmaz ama yapılmışınıda çok görmekdik şimdilik tr de,,,,

ama yakında aşama aşama Erhanın arabayı yapıcaz o zaman denedikçe videolar eklenir zaten ,,,

Aykut arkadaşımızın arabası biraz farklı motor içinede girilmiş bir araç ,,,zaten turbosuda büyük ,,farklı bir kulvardaydı,,,evet deneme videoları olsaydı merak ettiğim bir araç aslında oda ,,,

ama Erhan zaten ilerde motoruda dolurcak,,planları baya aykırı o zaman çok farklı bir boyutta bir 1.6t görücez inşallah

millete gtc aldırcam değil,, zaten aldırdım bile gibi geliyo bana bu arada Emre
    Standart cooler a4 boyutunda bir kitap kadar Aşırı küçük kesinlikle değiştireceğim yakın zamanda.

aynen öyle gtc kalmadı zaten piyasada erhan abi su asamaları motor ıcıne gırmeden yapsada bızde ne kadar gıttıgını gorsek merakedıyorum dbn flnda alıpta koyar zevklı olur cok max 230 larda olur zaten coolerla bırlıkte ne kadar motor dayanır onuda bılmıyorum sıkıntılı cok czt gıbı oluyor
    ızmırde 2.0 t vardı gıdıp baktım rakamda anlasamadık kaldı. grı renklıydı aynı senın bodykıtten vardı 33 lu rakama kadar dustu sonra satıldı sanırım. 5 lıra masraf vardı 2.0t lazım
    2.0T olur bulamazsanız da 1.6T aşağı kalmaz bence 1.6T lara da bakın.

Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Erhan abinin araç sanırım şu yunanların arabalar gibi olucak bu gidişle onu gördüm ben yazılanlarda.

Konu sahibine de maşallah, cidden iyi gidiyormuş stok gtc.
    Çok teşekkürler hocam.

erh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stock motorun piston kolları biraz zayıf evet. O yuzden fazla basınca gelmiyor. fakat 240 hp nin ustunu fazla basınc olmadan da alabilirsiniz bu yuzden stock motorla neler cıkıcak -12 ay içinde görmüş olucaz. ayrıyetten bu araclarda overboost özelligi var. bu üzelligi kapatıp, tuningi sport butonuna entegre ederek hem normal kullanımda motoru yormayıp, hemde sport butonuna basıldıgında kollara zarar verecek bir basıncı gormemiş olursunuz. bir de, alt devirlerden zorlamadıgınız surece kolları egmek cok kolay degildir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Stock motorun piston kolları biraz zayıf evet. O yuzden fazla basınca gelmiyor. fakat 240 hp nin ustunu fazla basınc olmadan da alabilirsiniz bu yuzden stock motorla neler cıkıcak -12 ay içinde görmüş olucaz. ayrıyetten bu araclarda overboost özelligi var. bu üzelligi kapatıp, tuningi sport butonuna entegre ederek hem normal kullanımda motoru yormayıp, hemde sport butonuna basıldıgında kollara zarar verecek bir basıncı gormemiş olursunuz. bir de, alt devirlerden zorlamadıgınız surece kolları egmek cok kolay degildir
    Bu sekılde guzel soyluyorsunuz fakat bırıncısı yenı motor opelden anlayan usta yok. Anlıyorum dıyende lafta var ıcraatte yok. İstisnalar kaıdeyı bozmaz ama genele bakınca musterı olarak param var fakat paramla ustaya ıs yaptıramıyorum. Keyfı gelecekte vs vs...
    O yuzden en guzelı stock motorda lımıtlerı zorlamadan gezmek. oda 230 hp. Cooler taksan 5 gazlama degıl 8 gazlama yaparsın ve verecegın 1500 tl paraya degecekmı orası mechul.
    Emre , deneme olarakta sti ve tts ile denedım emegımın karsılıgını aldım fakat video cekme olayım olmadı.
    Neyse arabayı sattık gtc pıyasası canlandı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler