3 tane araba geçseydi bari
Allah akıl fikir versin![]()
3 tane araba geçseydi bari
Allah akıl fikir versin![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
en baba yol tutan arabayla viraja dip gaz girip gazi birakin bakin ne oluyor
arkadan kopma genelde arabanin degil surucunun yol tutusudur.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
viraj içi en sol limit giderken gazdan çekme olayı çok aksiyonlu oluyoyol boşsa totoya güveniyosanız yapın
![]()
106 206 306 zamanında iyi arabalar ama "sonuçta kul yapımı" dedirtir . top gear ın yaptığı test handling testidir
aracımda eibach 5cm.yay var(anca 4cm.inmiştir).lastiklerim hankook 175-55-15.hızlı viraja girdigimde önü surekli dışa kayma eglimindeydi.0 oem amörtisör aldım geçmedi.sonra milden 4cm kısalttım.düz yolda çok iiii fakat virajda pek farketmedi.peşine kule gergisi aldım.ön viraj demirini 106gti inkiyle degiştirmeyi düşündüm.bu sırada 10 tl olan ön viraj demiri takozlarını degiştirdim.fark inanılmaz.aracım 145binde yani bakımlı araç ile bakımsız aracı bir tutmamak lazım.birde 90 ları yaşamayan 106 ve 306 nın yol tutuşunu pek bilemez![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şuayb abi izninle 1 adet videonu koyuyorum, yepyeni video 206 için yol tutmaz diyen vardı. Nerede ki o, bir izlesin sonra yorumda bulunsun.
Bunlar yol tutmuyorsa , hiç bir firma hothatch üretmesin ozaman. Nedense yıl olarak eski olduğundan dolayı bu araçlar şahin ve türevi r9 gibi araçlarla kıyaslanıyor . Arabanın yürüyeninde sıkıntı olmasın bakımları ve lastikleri olması gibi olsun , yol tutmama gibi bir olay imkansız . Standart 4 kapılısına göre bile %50 ve fazlası var yol tutuşlarında bu araçların . Çok fazla yapısal bilgim yok , fabrika verilerini bilmiyorum araçların fakat tamamen gözümle gördüğüm yaşadığım şeylere göre yazdım bunu . Ama 3,2,1 den sonra patlamak gerçekten komik![]()
Şuayb abinin arabayı işin içine katmamak lazım, ondaki süspansiyon ve frenler TR de o sınıfta sayılı arabalarda vardır diyelim hatta GP ler harici yoktur yani![]()
abi 106 gti de tutmuyorsa yol hiç bi araç tutmuyordur yaa bence 106gti kendini kanıtlamış her bakımdan her anlamdan yürütülmesidir virajıdır yakıtıdır gidişidr her konudan kendını kanıtlamış bı aractır artık köşesine çekılıp ıhtıyar bır kurt gıbı beklemelidir her gencın mutlaka bınmesi gereken bı arac rabbım nasıp etsın ınsallah onumuzdekı yıl bakınıcam.
pd130---> pd105--> d16a9--> z20let
schumi eleman seni tokatlamasa seninde bişi yapcağın yokmuş lan :9
sonrası güzel eskiden bide buralara yan girerdik yanlamadan girersen çok basic olurdusonra 3 ayda bir araba pert
fren iyimiş ama biyerde dedim hayırlı olsun diye ama durdu)
Team PAŞAOĞLU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)