Bu polis için herşey denir,sinir bozucu
Printable View
Bu polis için herşey denir,sinir bozucu
Tamda söyledikleriniz başımdan geçti,basit bir mesele için silahla vurulmakla tehdit edilerek durdurulmuştum.
Bu tip meselelerde hakkı aramak önemlidir,haklı hakkını sonuna kadar arayacak ki böyle palyaçoları öttürecekki bu palyaçolar kendine gelip efendi gibi işini yapacak haddini aşmayacak.
Bunu polis yapaninda
Buna polis diyeninde
Bunun eline o kapani vereninde
Yaziktir gunahtir ya kadincaz sinyal vermis bi de kaciyordun diyo
Bu ara iyi kotu diye ayirmiyorum hepsi ayni kimse bana bu ara polisleri savunmasin gecen bagdat caddesinde kaza yapan iki polis arabasi gordum birbirine carpmis cok sevindim hepsi insallah bi gun bizim yasadiklarimizi yasarlar
Yazıklar olsun böyle polislere...
Elinde biraz güç olucak çıkarıcan torpidodan haritayı....
Bu polis için ne söylesek boş , kendisine molotof kokteyl atanlara , kurşun atanlara yapamadıklarının acısını bizim gibi vatana millete zararı olmayan kendi halinde insanlardan çıkarmaya çalışıyorlar..
Bu videoyu gösterip şikayet edebileceğimiz bir adres yok mudur? Buradan sövmek yerine somut bir tavrımız olsun en azından. Belki içinde Allah korkusu olan biri çıkar da bir az olsun bir şeyler yapar.
Hocam anladığım kadarıyla polissin. Cidden merakımdan soruyorum. ben bir arkadaşım göz göre göre hak yerse veya bir hata yaparsa iyi veya kötü bir şekilde uyarırım. Sizin aranızda olmuyor mu böyle durumlar? Yani cidden gerekirse tekme tokat döverim arkadaşımı hele ki başkasının hakkını bu şekilde yiyorsa.
Vay arkadas ne kufur ettim ya bogazinizdan gecen tek lokmasina kadar haram zikkim olsun yaziklar olsun
medya ilk defa dogru bi haber yapmış
Allah akıl fikir versin mi diyim, Allah kahretsin mi diyim ne diyim bilemedim. Adam keyfine lastik patlatıp kadın duracağı halde durmadın diyor.
En nefret ettiğim şey kendi söylediği yalana inanan tiplerdir ya bu ülkede fazlasıyla mevcut ne yazık ki...
Bunlara ve pişkinliklerine sabaha kadar gönül rahatlığıyla küfür edilebilir.
Aslında ne beklenilebilirki demeden edemiyor insan polise bakın daha 10 Kasım nedir haberi yok iyi olanlarını tenzih ederim tabikide.
http://www.milliyet.com.tr/istanbul-...undem-1967536/
Esenyurt bölgesinde görev yapan bir polis, saat 09.05’i gösterdiğinde merkeze "otoyolda eylem" bildiriminde bulundu. Merkeze hitaben yaptığı konuşmada polis " Yolun ortasında aracını durduran bir kişi eylem yapıyor" dedi. Sürücüyü "eylemci", otomobilinden inip saygı duruşunda bulunmasını da "eylem" zanneden polisi merkez düzeltti. Polis merkezi, bu kişinin yaptığının "günün anlamına uygun bir hareket" olduğunu belirtti. diyen polisin ben taaa türkiye cumhuriyetinin polisi olamaz abi bunlar
her işsiz kalanı polis yaparsan ne bekliyosun ki ? yargı yolu açık kadının kaçma eyleminde olmadığına dair açık kamera kayıtları zaten var , anasından emdiğini burnundan getiririm ben o bayanın yerinde olsam ....
Ego tatmin etmiş resmen mal ya :D o kadın eminim ondan söke söke alır bu hareketinin karşılığını
Babadan ogula nesil bunlar
Söylenecek çok sey var da ......
Video dikkatli izlendiği takdirde olayın şekli biraz değişiyor. Şöyle ki;
Bayan sürücüye dur ihtarında bulunan görevli polis yaklaşık 20m geride görülüyor; Yolun ortasında elindeki fener yardımı ile bayan sürücüye durması gerektiğini işaret ediyor (00:38)
Ne var ki; bayan sürücü durmayıp devam ediyor, dur işareti yapan polis de ezilmemek için yolun ortasından kendini kenara doğru atıp aracın arkasından bakıyor (00:40)
Bu durumu gören gerideki polis de hiç düşünmeden kapanı aracın önüne atıyor.
Diğer dur ihtarına uyan araçların çekici araca gelmeden durabildiği görülüyor. Bayan sürücü ise ilk dur ihtarından itibaren 8-9 saniye daha yol almaya devam ediyor; çekicinin bulunduğu alandan sonrası ise redline :)
Bayan sürücünün kötü niyetli olmadığını, tamamen tecrübesizliğinden dur ihtarına geç tepki verdiğini ve bu durumun da kamera baskısıyla hazırda bekleyen polisi tetiklediğini düşünüyorum.
Sonuç olarak; bayan sürücünün iyi niyetli olduğu farz ettiğimiz için haksız bir eyleme maruz kaldığı çekişmesidir.
Kansız şerefsiz